- 10 Kasım 2009
- 2.891
- 1.045
- 448
- Konu Sahibi minikkedicik
görümceciğim seni çok seviyorum. en büyük destekcimdir o benim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaş gibi olmak varken neden köprüleri yıkacaksınız abinizi de huzursuz edeceksiniz ki değil mi?
Ben fazla arkadaş edinmeyi sevmem 1-2 tane arkadaşım olsun yeter ama görümcemle de arkadaş olmayı isterdim hem eşimin kardeşi hem dert ortağım olurdu ve çokda güzel olurdu daha bi aile gibi olurduk ama bir baktım cadı ammman dedim uzak durayım, deli gibi kendi dediği olmayınca nereye saldıracağını bilemiyor. Abisinin parasıyla kocasına şirin görünmeye çalışıyormuş geçen gün aradı ---abimle aramızı açtın ..... babam üzüntüsünden kahroldu annem yemiyor içmiyor -- dedi.
Ben de -- hadi oradan manyak daha düne kadar arkamızdan enayiler deyip gülmüyormuydunuz muhatap olmayın benimle git saldıracaksan abine saldır hasta --- dedim kapattım. Eşimi aramış o da --benim alın terimi kocana mı peşkeş çekiyorsun ruh hastası -- demiş kapatmış telefonu. şimdi kuduruyordur kudursun ben iyi niyetli davranıyordum kavga gürültü olmasın iyilik olsun diyordum boşnaymış ooooooooooooh şimdi içim rahat onların içi içini yiyor zemuszemus hihoyyyt
insanlar çok mutlu demek ki..hiç sorunları yok chesscim.benim aklıma bile gelmez eltimi kıskanmak herhalde..neticede ortada ortak bir payda bile yok kaydirigubbakcemile2 bu arada eltim yok. ileride olacak inşAllah.. kaydirigubbakcemile2
iyiliki,güzellik dururken durup dururken akrabalara tavır alan insanlara Allah akıl fikir versin.. ne geçiyor ki ellerine.. herkes mutsuz oluyor.
aslında benim eltim yok. adayım var ama onunla da tanışmadığımdan henüz sorun yok :roflol:
Evet söylenemez.Ama örnekleride yok değil.valla gorumcelerinde sevildiğini pek soyleyemiyecegim..
gorumceyim,ufak tefek seyler dısında yengemle bir alıp veremedigim yok çok şükür..bazen kendi kendime kızsam da asla ona belli etmem,onu üzmem..küçükler büyüklerine saygı gostericek,büyüklerde küçüklerine sevgi..bu kadar basit..
kardeşlerini kıskanıolar
:)
ama kendileri de bi başk akadının kardeşiyle evli olduklarını unutuolar....
bence gelinler görümceler tarafından sevilmezler diye birşey yok.Ben kayınvalidemlede görümcelerimlede çok iyi anlaşıyorum.Yani mevzu gelin-görümce-kaynana mevzusu değil insan olma mevzusu bence.Şahsen benim 3 tane görümcem var 2 si benden büyük diğeride yaşıtım.3üylede fazla iyi anlaşıyorum.Eşim ortada yokken onlarla arkadaştım zaten.Benim sinirden gözlerim dolduğunda görümcemin ağladığını bilirim ben üzülüyorum diye.