- Konu Sahibi minikkedicik
Ben kendim için bir şey diyemeyeceğim ama annem bu görümce mevzusundan çok çekti.
Halam o kadar kıskanç o kadar içten pazarlıklıdır ki gerçekten eski tip görümcelerden...
:umursamaz:
Evlendiği zaman eve anne annemin dedemin gelmesine müsade etmezmiş sen artık evlisin ne işi var filan dermiş.
Herşeye burnunu sokarmış.
Aradan seneler geçti ama o değişmedi.
Bizde gelir 1 hafta kalır ki evi bize 30 dakikalık mesafede.
Her gün yemekler börekler pastalar yaptırır oğullarına yedirir. Elini birşeye sürmez.
Evde akşama kadar sigara içer ortalığı pis pis kokutur. Hiç kimseyi düşünmez...
Sürekli ağlanır geçinemiyorum der ki kendisi ve kocası emekli, evleri kendilerinin, eşlara herşey amam oğulları da biri 23 diğeri 18 yaşında büyükler ona rağmen halam onlara kıyamaz asla çalıştırmaz kimseyi. Hep beraber oturup dururlar.
Ne zaman onlara oturmaya gitsek ki sayılıdır, yüzünü asar inanın çay bile ikram etmez.
Bir keresinde ya evde çayım da kalmamış demişti.
Hatta bir keresinde anneme su aldırmıştı ya param yok su alır mısın demişti...
Böylesine yüzsüzdür.
Annem ona yapmadığı hizmet kalmamıştır gene de annemi çok kıskanır sürekli arkasından konuşur...
Yüzüne karşı da gülüp istediklerini yaptırmaya uğraşır...
Böyle bir insan işte...
En kötüsü de bundan 6 sene önce dayımın eşine (düşünün kadının görümcesi annem) annemi açıp kötüleyip dengesizler yapıp ortalığı karıştırmıştı...
Böyle iğrenç bir insan...
Kimde böylesi görümce var gerçekten merak ediyorum... :bbo:
Sen benim geçmiş konularıma bir bak bakalım görümcenin alası annemin görümcesidir.
Ama Allah ona uğraşacak dertleri katmer katmer verdi o da babamı soyup soğana çevirdiği için sevindi.
Annemin oğlu olmadı diye neler yapmış deli kadın.
Ama bu yıl annemin almadığı intikamı ben alacağım. Oturdukları bir ev var dedemden miras 2 katlı ve çok büyük arsası var ama hisseli. Babam vefat edince hiss bize kaldı. Diğer kardeşleri bu cadı olduğu için ses çıkaramıyor buna. -- dava açacağım o bizim hakkımız olan ev tarla ne varsa babamın aklını çelip üzerine aldı damada mı çalışıyorsun ---gardaşıııııım---- diye.
Allah büyük yıllar geçti babam vefat etti gün geldi devran döndüüüü
bu arada oturduğu ev dedemin evi ve konum itibari ile çok kıymetli kendisi gibi paragöz olan amcam geçen yıl arsanın bana düşen kısmını satacağım demeye gitmiş hala olacak cadı kardeşine saldırmış kocasına dövdürmüş amca beyi. Böyle paragöz ve cadı. Allah böyle görümcelere şöyle tokatı osmanlı tokatı olan kocalar nasip etsin inşallah
Son düzenleme: