Kaynanalar hiç bir gelini sevmez gelinleri birbirine düşürüp uzaktan izler eğer gelinler çok iyi anlaşıyorsa beraber olduklarında gelinler onu çekiştireceğini ve gücünü kayıp etmekten korkar ! Ondan hep diğer gelini över durur o gelin gelince diğerini över gelinlerde hep yarış içindeler ,akıllı gelinler bu oyunu anlar o yarışın içine girmez!
kaynananız öteki gelinede diğer yüzünü yakında gösterir merak etmeyin..eğer kişililinde varsa bi problem saklaması mümkün değil,elbet açığa çıkar..
Iyi iste gelecekte yaslanirsa o cok sevdigi gelini ona bakar, keyfine bak
Kaynanalar hiç bir gelini sevmez gelinleri birbirine düşürüp uzaktan izler eğer gelinler çok iyi anlaşıyorsa beraber olduklarında gelinler onu çekiştireceğini ve gücünü kayıp etmekten korkar ! Ondan hep diğer gelini över durur o gelin gelince diğerini över gelinlerde hep yarış içindeler ,akıllı gelinler bu oyunu anlar o yarışın içine girmez!
yapacağını pek zannetmiyorum 2 senedir huyuna suyuna gidiyor.eltime hakkımda ne anlattısa ikiside nispet yapıyor.kız birgün ufakta olsa birşey kaçırdı anladım kaynanam eltimi bana karşı doldurmuş. kız nispet yapacağım diye anneciğim anneciğim deyip peşinde dolanıyor.kız bana karşıda çok soğuk.zannedersem onu kıskandığımı zannediyor.
haklısın ben küçük gelinim ve eminim diğer eltilere göre farklı davranıldığını söylüyor herkes :97:
tabi üzücü bi durum bence bu kıskançlık değildir..
insan elbette alınır sonuçta sana yapılan bi haksızlık var ortada..
ama sende umursama seni takmayanı sende takma rahat davran üzüldüğünü belli etme bence:97:
ya canım öz evlatlar ayrıma uğruyo, gelinler neden uğramasın, onlara ayrım yapılması çok daha kolay
benimde eltim olcak ilerde, böyle bi ayrım olsa hiç kafaya takmam banane, kim kimin borcunu ödemiş kim kime ne almış, mutluluklar dilerim kendilerine...
ben kendi hayatıma bakarım kendi borcumu harcımı kendim öderim
ama torunlar arasında ayrım oluyosa o acı bak, hoş değil, ama torun ayrımınında acısını kaynanan ilerde çeker, çünkü çocuklar unutmuyooo
bukadar mı belli ettirilir anlamadım.evet üzülmemeye çalışıyorum ama evlerine gittiğim zaman nispetli hareket yaptılarmı ister istemez canım sıkılıyor gitmeyi bile istemiyorum.önceden kaynanam çok nispet yapardı şimdi eltim daha çok nispet yapıyor.kaynanamda arasıra nispet yapıyor ama eltim onu solladı.ikiside birbirinin nispet peşinde olduğunda farkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?