Gelinlerin bir tutulmaması

Bende büyük eltiyim
eltimle de 3 senedir tanışırız 2 haftalık ta evliler
çok şükür bi sorun yaşamadım kayınvalidem ikimizide eşit tutar ama ben baştan bir konuşma yaptım kayınvalidemle,konu açılmıştı gelinlerden
eğer birimizi tutup diğerimize atar eşit tutmazsan işler değişir bunu bil dedim çünkü ben annem ve yengem arasında babaannemin yaptığı ayrımı gördüğüm için kendimde de aynısını görürsem mesafem çoğalır bunu bilin dedim.
Haksız mıyım kızlar sizce?
ben sevmem öyle şeyi ne beni yüceltsin ne de eltimi
ama kayınvalidem de"ben oğullarımı asla ayırmadım onlar benin canlarım gelinlerimi de asla ayırmam dedi
İyi bakalım dedim göreceğizzzz
..

kayınvalidenizin arası 2. geliniyle de bozuk olsa bunun ondan kaynaklandığı aşikar ortaya çıkar ve kötü kayınvalide olduğu herkes tarafından anlaşılırdı. ama şimdi o 2. geliniyle arasını iyi tutacak ki ; çevreye de ''bakın bende problem yok ilk gelinim problemliydi ikincisiyle gül gibi geçiniyoruz'' diyebilecek...

bence hiç tatlı canını üzme
çok muhabbet tez ayrılık getirir şimdi birbirlerini sarıp sarmalarlar sonra dişlerini bilerler
her zaman mesafe iyidir bırak birbirleriyle vakit geçirsinler

bende evin ortanca geliniyim senin yaşadıklarını hatta dahada fazlasını yaşadım
büyük eltimi çok seviyolardı maddi manevi her yönden destekliyolardı bide aynı köylüdiler
sonra ben evlendim beni hiç benimsemediler hatta eşime kendi memleketlerinden birini alamak istiyolarmıştı tabi eşimle biz severek evlenince planları bozuldu
sonrada küçük eltim evlendi kendi memleketlisiydi ve onlar için pek bi kıymetliydi
sonra ne mi oldu büyük eltim kızını evlendirince öbür kızıda üniversite kazanınca kaynanama ihtiyacı kalmadı
küçük eltimle zaten hiç anlaşamıyolar
kayınpederde ölünce kaldı yapayanlız
şimdi bana doktora gidelim gezmeye gidelim diyince beynim geri sarıyo sanki yaptıkları aklıma geliyo ama vicdanımın yüzünde yalnız bırakamıyorum
bence kaynanalar yaşlılık zamanlarını düşünüp herkese eşit davranmalı
gün olup devran dönüyo ve istemediğinin eline kalıyosun

yok kuzum bunlar ılersını dusunmuyorlar benımdı kaynım suan bekar gorumcemde bakalım ıkısıde evlenınce ne olucak esıme dıyorum kardesın evlensın sen sanıyormusunkı bızım gıbı anne hadı kardesım hadı suraya gıdelım dıcenı surayya yazıorum deıdm bıgun o esını alıp gıdıck ama ne anne nede kardesım gelde suraya gezmeye gıdelım demıcek dıyorum kaynanmasa ta ben evlenmeden kara kara dusunuyordu ben napıcam dıye tek yasıyan okadar cokkı ben kımse ıcın kurulu duzenımı bozamam dıyorum sımdıkden yakınızda evınd eotur

anlattığınıza göre ortada bi garezine davranış var
sizde eşinizle kırıcı olmadan sakince paylaşın durumu mesafe koymak istiyorum diyin böylece kendinizi bu durumdan uzak tutmuş olursunuz..

mesafe koymaya çalışıyorum eltimle gelip gitmiyorum bu sefer de kaynanamın evinde karşılasşınca hoş geldin bile demiyor.kendini beğenmiş hareketler yapıyor.zaten çok fazla kibirli biri.tanıdıklarında biride dedi çok kibirli işine gelene hoş geldin diyor işine gelmediğine demiyor.annem bile kaç kere gitmiş onada hoş geldin dememiş oturduğu yerden ayağı bile kalkmamış.kaynanam bunu görüyorda birşey demiyor ben olsam yüzüme vura vura der.

benim eşimide kaynımdan daha çok sevdiklerini söylerdiler ama demek öyle değilmiş .kaynıma en sevmediğim oğlu derdi nerden doğdu derdi ama en büyük desteği ona gördü.4,5 kere onun için kredi çektiler.halada elleri üstünde

bence hiç tatlı canını üzme
çok muhabbet tez ayrılık getirir şimdi birbirlerini sarıp sarmalarlar sonra dişlerini bilerler
her zaman mesafe iyidir bırak birbirleriyle vakit geçirsinler

bende zaten bıraktım onları kendi haline ama oraya gittiğim zaman sanki eltim le kaynanam biz çok iyi anlaşıyoruz tavrını göstrmeye çalışıyorlar.ya gerçekten öyle yada ikisi bana aralarında ne oluyorsa olsun bana göstermemeye çalışıyorlar.ama kaynanam ben ilk gelin olduğum zamanlar aslan gibiydi ne yapacağı sağı solu belli olamazdı.hep beklerdim bana nezaman çatar diye aslanı ben terbiye ettim. benim elimde ehilleşti.

eşin ne düşünüyo peki bu durum için:26:

eşim bile eltimi hiç sevmiyor oda kibirli olduğunun farkında.daha ben eşime ben kızı kibirli bulduğumu demeden eşim annesine dedi.(anne kız sanki çok kibirli)kaynanm hemen savunmaya geçti.utanıyor dedi ama ardan 2 sene geçti halamı utanıyor.öyle utangaç biri de değil.

eşin ne düşünüyo peki bu durum için:26:

eşim annesine dedi raharsız oluyorsa gelmesin biz burdayken onu görmek istemiyorum .annesi savundu kızı tabiki eşie hoş geldin dedi bana demedi eşimde çok içerlendi

eşim annesine dedi raharsız oluyorsa gelmesin biz burdayken onu görmek istemiyorum .annesi savundu kızı tabiki eşie hoş geldin dedi bana demedi eşimde çok içerlendi

böyle kadınlar iki kardeşide birbirine düşürür valla
eltiniz tam bi kibir abidesi anladığım kadarıyla
boşverin kim ne ekerse onu biçer sizde hakettiğini verin ona

evet evet çok haklısın aklıma benim de öyle geldi.o yüzden kıza kötülük yapamıyor olabilir onada bana yaptığı gibi yaparsa eltimde benim gibi tavır gösterir eee ozaman herkez anlar onun nasl biri olduğunu

böyle kadınlar iki kardeşide birbirine düşürür valla
eltiniz tam bi kibir abidesi anladığım kadarıyla
boşverin kim ne ekerse onu biçer sizde hakettiğini verin ona

aynen öyle eşimle kaynımda biz eltimle soğuk olunca onlarında arası soğuk

aynen öyle eşimle kaynımda biz eltimle soğuk olunca onlarında arası soğuk

yazık yani herşeyden önce onlar iki kardeş
siz önemsemeyin onları böyle insanları kafanıza taktığınıza değmez

ben eltimle iyi olurmuşum onları çekiştirirmişim .eltiler öyle yaparmış birbirlerine yakın candan olursa .bana bunu görümcem dedi.kaynanam eltimle birgün biryere gitmek istedim kaynanam arkamıza takıldı bizlen beraber geldi.düşünün isteseler bizi birbirimize yakınlaştırırlardı ama böyle olması onlarında işine geliyor.

benim kaynanam vafat etti böyle bu durum yaşamadım ama başıma gelse tabi ki bozulurdum
yine de umursamaz davranıp kimseyi de sevindirmemeye çalışırdım
sende bunu yap canım hiç bu durumdan rahatsızmışsın gibi davranma.mümkün olduğunca da az görüş

yazık yani herşeyden önce onlar iki kardeş
siz önemsemeyin onları böyle insanları kafanıza taktığınıza değmez

kaynımda evlendikten sonra çok değişti naber yenge hoş geldin diyen kaynım kendini birşey sanmaya başladı.kaynım benimle konuştuğu zaman eltim onu içeriye çağırıyordu 1 yaptı 2 yaptı anladım sonra şimdi kaynım bana karşı çok değişti.eşimle bu konuyu konuştuk oda kaynımın zaten hareketlerini beğenmiyordu şimdi evlendi hiç daha beğenmiyor

bende umursamaz davranmaya çalışıyorum ama kaynanam yemek yaparken bile ona fikir soruyor.muhabbet ederken ona dönüp anlatıyor çok içerleniyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…