- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 39
kaynımda evlendikten sonra çok değişti naber yenge hoş geldin diyen kaynım kendini birşey sanmaya başladı.kaynım benimle konuştuğu zaman eltim onu içeriye çağırıyordu 1 yaptı 2 yaptı anladım sonra şimdi kaynım bana karşı çok değişti.eşimle bu konuyu konuştuk oda kaynımın zaten hareketlerini beğenmiyordu şimdi evlendi hiç daha beğenmiyor
kendimden pay biçersem aman bir tutmasın diğer gelinlerle
beni beğenmezdi eşimin annesi
açık saçık giyiniyo bi ton boya sürüyo tırnakları boyalı
çalışıyo başı açık hafif derdi benim için
diğer gelinleri bi taneydi su dökemezdim ellerine
sonra o çok hanımefendi ağır ahlaklı gelinlerinden bi tanesi
boyunca oğlundan utanmayıp başkasına kaçtı
diğer gelini evine sokmaz sokağa attı
ben mi hala benden kötüsü yok
takma kafana kul bilmezse allah bilir.
bende umursamaz davranmaya çalışıyorum ama kaynanam yemek yaparken bile ona fikir soruyor.muhabbet ederken ona dönüp anlatıyor çok içerleniyorum çok
aman aman böyle insanlardan hertürlü kötülük beklerim ben boşver arkadaşım uzak kalmak en iyisi madem eşinizde aynı düşüncede kendinize dert etmeyin
böyle şeyler benimde hoşuma gitmez seni anlıyorum canım çok haklısın
madem durum böyle eşinde olanları görüyor sana hak veriyor mümkün olduğunca az görüşün bence
en azından daha az sinirlerin bozulur
kızlar kaynanam eltimi şöylede çok övüyor namazını kılar ilahiler dinler.öyle pop müzik öyle şeyler asla dinlemez der.ama ben kızımla birşeye şahit oldum.birgün kızımı kaynanam okula getireceğini söyledi.kızım babannesini tel. aradı gelmiyormusun diye.oda şimdi çıkıyorum dedi.kaynanam telefonu kapamayı unuttu kızım ona birşey diyecekti babanne babanne diye bağırdı duymadı.eltime ben gidiyorum dedi.kaynanam ordayken tv de kuran dinliyorlar dı sesi geliyordu.sonra kaynanamın çıkış kapı sesi geldi.inanırmısınız tv kanalını değiştirdi eltim pop müzik açtı.eltimde evde yanlızmış.kaynanam alttan zili çaldı kızımı okula getirdiğini ordan çarşya uğramış eve dönüyordu. yukarı çık dedim gelin yanlız dedi.kızlar kaynanam eltim için pop müzik dinlemez lahi kuran dinler dedi ama eltim meysem rol yapıyormuş.kaynanamın gözüne girmek için.meysem içinde başka biri yatıyormuş.şimdi kaynanm onu her met ettikçe dilime geliyor sonra susuyorum.
kayınvalidenizin arası 2. geliniyle de bozuk olsa bunun ondan kaynaklandığı aşikar ortaya çıkar ve kötü kayınvalide olduğu herkes tarafından anlaşılırdı. ama şimdi o 2. geliniyle arasını iyi tutacak ki ; çevreye de ''bakın bende problem yok ilk gelinim problemliydi ikincisiyle gül gibi geçiniyoruz'' diyebilecek...
evet uzak olmaya çalışıyorum ama yakınımda oturdukca nekadar uzak olabilrimi bilmiyorum herhafta gel diyorlar.
kızlar kaynanam eltimi şöylede çok övüyor namazını kılar ilahiler dinler.öyle pop müzik öyle şeyler asla dinlemez der.ama ben kızımla birşeye şahit oldum.birgün kızımı kaynanam okula getireceğini söyledi.kızım babannesini tel. aradı gelmiyormusun diye.oda şimdi çıkıyorum dedi.kaynanam telefonu kapamayı unuttu kızım ona birşey diyecekti babanne babanne diye bağırdı duymadı.eltime ben gidiyorum dedi.kaynanam ordayken tv de kuran dinliyorlar dı sesi geliyordu.sonra kaynanamın çıkış kapı sesi geldi.inanırmısınız tv kanalını değiştirdi eltim pop müzik açtı.eltimde evde yanlızmış.kaynanam alttan zili çaldı kızımı okula getirdiğini ordan çarşya uğramış eve dönüyordu. yukarı çık dedim gelin yanlız dedi.kızlar kaynanam eltim için pop müzik dinlemez lahi kuran dinler dedi ama eltim meysem rol yapıyormuş.kaynanamın gözüne girmek için.meysem içinde başka biri yatıyormuş.şimdi kaynanm onu her met ettikçe dilime geliyor sonra susuyorum.
kusura bakma ama sende onlardan aşağı değilsin hani
telefonu öyle dakıklarca dinlemissin ne oluyor ne bitiyor diye
bu anlatıkların en azından 2-3 dk da olan şeyler oradaki olayları dinlemek için bayaği uğraşmasınız
bence sede çok mahsum değilisin
hayır asla dakikalarca dinlemedim kızım babannesine ip getir okulda görsel sanatlardan ders yapacaklardı seslendi duyar belki diye ama o duymadı.ee telefon meşgul olunca nasıl arayacaktık.telefonu acık bırakda duyalım demedim ya.
iyide seslenmiş duyulmamış, telefonu daha fazla açık tutmanın alemi ne?
komik bir durum
bunu okuyana kadar hak vermiştim sana bunu okuduktan sonra durum değişti benim açımdan.
Eşim tek erkek o yüzden eltim yok ama çok merak ediyorum eltimin olması nasıl birşey diye acaba nasıl olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?