Gelinlik Bulamıyorum :(

umay86

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
214
47
323
kızlarr mayısın 17 sınde düğünüm var. Kafamda bi tarz var prenses model gelinlik alıcam. Ama google görsellerden baka baka içim şişti hep birbirine benziyo gibi geliyo artık Sizler nerelerden aldınız gelinliklerinizi bi marka tavsıyenız olabilir mi? biraz kilo da var tabi bende offff zayıflamam da gerek o yuzden balık model falan alamam straplez istiyorum sadece bundan çok eminim.

merhaba,
bende 2 yıl önce evlendim gelnlik seçiminin ne kadar zor olduunu bılıyorum, kararsızlıkta girince işin içine başedilmiyor.
deneyım ve araştırmalarım sonucu benim fikrim,eger biraz kılolu(balık etli) yanı 38 40 beden aralıgında isen A form bi gelinlik tavsiye ederim ve bu yılda danteller çok ön planda A form bır gelinlik biraz sade gelirse ve benım gibi kabarık gelinliklere dibi düşenlerden isen;arkada kocaman bir fiyonk veya sadece arkada tamamen kabarık bir tül ve upuzun bir duvak olabilir.şahsi fikrim A form biraz daha ince ve uzun gösteriyor.mankenlerin üzerinde her gelnlik güzel duruyor,önemlı olan kendımıze yakışan...:) umarım yardımcı olabılmısımdır. şimdiden mutluluklaaarr...

Epey zamanın varmış gezince karşına ne modeller çıkar :)
Aysira ve tözgenin modellerini çok beğeniyorum denemen lazım netten baka baka nereye kadar
gelinliği beğendiren birazda bütçe :)

yakın zamanda biarkadaşım evlendi onun gelinliğine bayıldım faceden resmini bulmaya çalışıyorum bulunca ekleyeyim

çok teşekkür ederim evet balık etliyim.ayy hem de nasıl zor yaa vakit var diyo herkes ama ben netleştirsem biraz rahatlıycam. A form gelinlik hiç düşünmemiştim hemen bakmaya başlıyorum. ben de aynen arkası ve duvagı uzun bi model olasun istiyorum. tül ve dantele de bayılıyorum ben zaten normalde de çok kararsız biriyim. gelinliğe çok özeniyorum her şeyden olsun istiyorum gibi ayy çok abartıyorum galiba. :) çok teşekkür ederim tavsiyelerin için.

merhaba aysiraya baktım evet bi arkadaşım ordan almıştı. gerçi kadıköyde aysira magazasına girmiştim nişanlık bakarken kadına söle bişi arıyorum dediğimde önce kendine göre beden bul da modeline sonra bakarsın dedi halbuki 73 kiloyum çıktım ordan sinirle tabi lafta söylemeden duramadım. Aysirayı böyle hatırladıgım için kızıyorum da aslında diğer markayı daha önce hiç duymadım hemen ondaki modellere de bakıcam yaa kızlar süpersiniz çok teşekkür ederim :)
Bekliyorum arkadaşının gelinliğini bulabilirsen lütfen aban da bi göster lütfen. Bütçe konusunda nişanlım gelinliğın konusunda hiç kısıtlamıycam parası ne olursa olsun agzımı açmıcam o çok özel bişi sen ne istiyorsan o olacak deyip duruyo ama tabi o böyle soyluyo diye zorlamıycam cocugu zaten her şeyi kendi yapıyo ailesi hep para yok edebiyatında

denemeden anlamazsn. ben aklımdaki elbiseyi denedğimde hiç beğenmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…