• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik diyetim, önce nişan sonra düğüne doğru kararlı bir diyet uygulaması

voda90

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
773
1.087
113
Merhabalar;

24 yaşındayım yaza nişanım var. Arkasından düğün inş. Nişanlığımın ve gelinliğimin üzerimde çok zarif durmasını istiyorum.
Şu an ki kilom 65 , hedefim 55 kilo olmak. Boyum 164 cm.

Velhasıl kelam :) bir siteden alıntı yaptığım ve aşağıda paylaşmış olduğum 90 günlük diyeti uygulamaya karar verdim. 90 gün diyet yaptıktan sonra nişana kadar yediklerime dikkat edip prenses gibi olmak istiyorum.

Hemen hemen her gün sizlerle bu süreci paylaşmak istiyorum,

BENIMLE BIRLIKTE DIYETE BASLAYACAKSANIZ BUYURUN GELIN :)

Takipte olunuz.

90 gün diyet listesi kısa sürede etkisini gösterecek olan diyetlerden biridir. Fazla kilolarınızı kolaylıkla verecek ve oldukca sıkı bir vücuda sahip olacaksınız. Bu diyeti bay ve bayanlar gönül rahatlığıyla uygulayabilirler.

90 günlük diyet listesinde 4 temel günlük o gün bulunur. Düzenli bir şekilde uygulandığı zaman vücudunuzdaki değişimleri en kısa sürede göreceksiniz.

90 Günlük Diyet Programı

Bu diyet protein günü, nişasta günü, karbonhidrat günü ve meyve günü olarak gruplara ayrılmıştır.
Bu döngü her 5. gün baştan alınıp tekrar edilecektir. Her 29. günde ise sadece su ve şekersiz bitki çayları bulunmaktadır. 90 günün bitiminde normal beslenmeye geçiliyor. Fakat bu diyette bir 90 gün daha kahvaltı o günlerinde meyve tüketiliyor.

Vücudun metabolizma hızına göre 20 kiloya kadar vereceksiniz. Metabolizmayi hızlandıran bu diyetin sıralaması kesinlikle değişmemelidir.

Ilk gün mutlaka protein içeren gıdalar tüketilecektir. Kahve ve bitki çaylarını şekersiz olarak istediğiniz miktarda tüketebilirsiniz. Meyve günlerinde istediğiniz kadar ve her meyveden tüketebilirsiniz.

Sadece sırasını bozmamak yeterlidir. Karbonhidrat günlerinde domatesli pizza, salçalı makarnayı öğleden sonra herhangi birini tercih edebilirsiniz. 2 top dondurma da akşam yenmelidir.

50 gr. çikolata ise mutlaka tüketilmelidir. Porsiyonlar küçük tutulmalı ve su kesinlikle ihmal edilmemelidir.

Merhabaa,

benimde yazın nişan düğün var 1 hafta oldu diyete baslayalı boyum 1.67 kılom 70 ti 68 oldu. hedefim 60 a düşmek...

Birlikte yapabiliriz ama ben normal diyet yapıorum bukadar hesaplı kıtaplı değil sebze agırlıklı besleniyorum ve bol su :)

kolay gelsinnnnnn

Daha vakit var inşallah verirsiniz.
Ben de 4 kilo vereyim diyorum ama araya pms dönemi girdi yemediğim kadar yemek istiyorum şuan:1:

Merhabaa,

benimde yazın nişan düğün var 1 hafta oldu diyete baslayalı boyum 1.67 kılom 70 ti 68 oldu. hedefim 60 a düşmek...

Birlikte yapabiliriz ama ben normal diyet yapıorum bukadar hesaplı kıtaplı değil sebze agırlıklı besleniyorum ve bol su :)

kolay gelsinnnnnn

Ayyy ikimizede kolay gelsin, inşaallah veririz kilolarımızı arada son durumlarımızı yazalım :16:

Daha vakit var inşallah verirsiniz.
Ben de 4 kilo vereyim diyorum ama araya pms dönemi girdi yemediğim kadar yemek istiyorum şuan:1:

İnşaallah çok teşekkür ederim :) Aman dikkat zaten bu dönemler yüzünden aldık hep =) :131:

Back
X