Gelinlik giyemeyenler var mı :(

Amin Sen de Sağol duaya çok ihtiyacım var şu dönem
Eşinize öyle düğün falan istemediğinizi anlatın o halde..
Konuşturmuyorsa mesaj atın..
Sadece gelin damat olup fotoğraf çekilelim istiyorum deseniz bir kaç saatlik olay.
Hepsini ben ayarlıycam sen damatlığını giy,koluma gir yeter deseniz olur bu iş bence

Tabii ya kimse bilmez zaten aramizda yapalim dersiniz.25 yasindayim ve yaninda yillarca bu ukteyle yaşatma beni deyin.Ama etkileyici cümlelerle konuşun. Vicdanina dokunun.Sadece sen ben ve fotoğrafçı bilecek deyin.Sonra fotograflari başkalarina gösterirken ilerde soylersiniz.zaten uzerinden zaman gececegi icin esinizde o zaman kizmaz.Ben olsam ne yapar ne eder bi yolunu bulurdum valla.Bu arada nikah tazelemeler artik moda. Evliligin gumus yili.altin yili gibi zamanlar var. Millet nikah bile tazeliyor.aksaminada evde basbasa bir yemek yersiniz.biktirana kadar uğraşın.bi yolu mutlaka vardır :)

Yemin ediyorum bakış açımı çevirmeye başladınız siz, her zaman dua ederim size Allah umduğunuzu buldursun inşallah.hepimizin ihtiyacı var duaya.ben Fransa'da yaşıyorum, böyle bişey kimsenin haberi olmadan aramızda olsun isterim, turkıyede olsun isterdim tatile gidince yapmaya kalksam zamanım yeter mi ki, korkuyorum da

bence bir yolunu bulun ve giyin çünkü benim annemde giyememiş ve evleneli 22 sene olmuş hala gelinlik görse ağlıyor benim babamda zamanında sizin eeşiniz gibi istememiş olur mu öyle saçmalık git kendin giy çekil fotocuda demiş annemde onu yapmamış ama yapın bence siz kandırın bi şekilde yoksa hep içinizde kalır ve inşallahhhhhhh giyersiniz

Teşekkür ederim ilginize, nikah tazelemeyi de araştırdım biraz ama tam bilmiyorum yani gerçekten nikah memuruyla falan yapılmıyor demi formalite olsa gerek, bi bilgimde yok açıkçası. Bu ukte yüzünden her günümü zindan ediyorum kendime. Allah razı olsun sizden

Sen Türkiye'ye geleceğin tarihe karar ver.
Fotoğrafçı,gelinlik için burada biz bile yardımcı oluruz.
Çok basit bunlar inan hemen hallolur.
Kimsenin haberi olmasına zaten gerek yok ki :)

İnşallah Allah duyar sizi..!! Çok teşekkür ediyorum, demekki insanın içinde yıllar geçsede kalıyor, çok zor bi durum Allah kimsenin başına vermesin

Sen Türkiye'ye geleceğin tarihe karar ver.
Fotoğrafçı,gelinlik için burada biz bile yardımcı oluruz.
Çok basit bunlar inan hemen hallolur.
Kimsenin haberi olmasına zaten gerek yok ki :)

Sahi mi yaaa :) siz benim yüzümü güldürdünüz umutlandırdınız. Hangi şehirde yaşıyorsunuz ?

Sahi mi yaaa :) siz benim yüzümü güldürdünüz umutlandırdınız. Hangi şehirde yaşıyorsunuz ?

Şehrin önemi yok hepsini internetten ayarlaman mümkün.
burada pek çok kişi fotoğrafçı önerir sana netten ulaşırsın.
2. El gelinlik satış bölümü bile var bu forumda.
yok yok yani. Sen iste eşini de tavla yeter

Son düzenleme:
benim dugunum olmadi
Sadece nikah yaptik
Birinin sararmis kac yillik gelinligini giydim
Duvak bir arkadasindi
Corap ve kusak komsunun
Cicek o gun nisanlanan komsunundu
Yuzuk en ucuzu o bile borca alinmisti
En onemlisi ailemden kimse yoktu
Ve hersey birinden emanet alinmis ve cebinden cikan masraf
10 liraya alinan tadelle oldugu halde kaynana olacak insan yuzume vurdu
Senin icin yaptim dedi sanki dugun yapti
2 tane fotografim var bakmak bile istemiyorum
Cunku baktikca o gunler geliyor gozumun onune
Keske hicbirsey yapmasaydi
Keske 10 liraya tadelle almasaydi
Bazen mutsuz olup gelinlik giymektense hic giymemek daha iyi
Insallah esinizi ikna eder cok guzel gelin olursunuz
Gecikmeli olsa da

Teşekkür ediyorum, bu konuda peşinizi bırakmıcam tavsiye için rahatsız edicem, eşime bi açılabilsem gerisi için size güveniyorum yönlendirirsiniz beni

Siz duygularınızı eşinize net ifade etmezseniz eşiniz ne hissetiğinizi anlayamaz ki. Bence yaşınız geçmeden giyin o gelinliği. Annem de gelinlik giymemiş zamanında hala üzülüyor. Benden küçüksünüz ben henüz evlenmedim, gençken eşinize duygu sömürüsü olsa da buldurun o gelinliği :)

Canım 7 yıllık evlisin ama 25 yaşında gencecik kızsın daha. İçinde heves kalacağını bile bile eşin böyle yapıyorsa sen de emrivaki yapacaksın.
Bak eşim kaç zamandır gelinliğini giy, kızımızı da süsleyip fotoğraf çektirelim anı kalsın diyor. Ne var bunda kimden çekineceğiz ki, elalem için neden yaşayalım?
Ablamın da düğünde açık hava da fotoları yoktu yağmur yağdığından açık hava çekimi iptal olmuştu. İki sene sonra eşiyle çekildiler beyaz abiyenin üzerine duvak taktı gelinliğinden bile güzel oldu o derece.
Zaten biz de onlara özendik

Son düzenleme:

Ay canım benim ya, ben sana gelinliğimi verirdim valla hiç düşünmeden izmirde olsaydın. (Kızım olursa o giyer diye saklıyorum,inşallah)

Burada yazdıklarınızı en yakınınıza, yani eşinize bile anlatmıyorsanız sorun var bence.

Bu konuları dert etmeyen ne güzel eşleriniz var sizlerin imreniyorum, keşke bizim içinde bu konu bu kadar kolay olsa ben zaten razıyım eşimde ne vardı öyle olsaydı, başta olmadı ya sonradan yapmak mantıksız geliyor ki istemiyor... Ne bilim inşallah kimse kırılmadan sonuçlanır bu iş, çok istiyorum çünkü

Oğlun var mı ?
Ben oğlumun sünnetin de gelinlik giymeyi düşünüyorum tarlatan olmayacak sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…