Gelinlik giyemeyenler var mı :(

mesele suki eşiniz malesef toplumdaki tepkilerden korkuyor sanırım.genelde malsef böle bi toplumuz.kınamaya yer ararız.
AAA sunlara bak kaç sene gecmiş gelinlikmi kaldı artık bunlar için falan derler kesin kendini bilmez insanlar.
ince düşünemeyen kişilerle dolu cevremiz.Ama bence eşinle anlasıp bunun seni ne kadar üzdügünü anlatabilirsin.
gerekirsede kimse bilmesin.fotografcıda giyer resim cektirir gene orda cıkarırsın.ne varki bunda??
millet değişik bi kutlama olsun diye yıldönümlerinde falan giyip dansa bile gidiyor.

Çevremdede yokki öyle ödünç alabileceğim kimse, ben Fransa'da küçük bi kasabada yaşıyorum, ne bilim ben isterdim ki elimde gösterebileceğim bi resmim olsun bide heves yani insanın içinden çıkmıyor, ilk defa birileriyle paylaşıyorum hepiniz çok iyisininiz kaile alıp yorum yazmanız bile çok duygulandırdı beni, ve o kadar dolmuşum ki beni anlayan insanların olduğunu görmekten çok mutlu oldum gözyaşlarıma engel olamıyorum, dert yanabileceğim birilerinin var olması kendimi güvende hissetmemi sağladı, ilgilenenlerin olacağını tahmin etmemiştim ilk defa nete böyle bişey yazıyorum..

Evet katılıyorum çevre etken tabii, ben bide duygularımı rahat ifade edebilen bir insan değilim, söyleyemem hep içimde yaşarım yıllardır içime ağladım

Sorun sizin gelinlik giyememiş olmanızdan çok, eşinizin bu denli anlayışsız oluşu.

Aslında çok anlayışlı bir insan ama işte bu konuda böyle, şatafatlı bişey istiyorum sanıyor herhalde, halbuki tek istediğim bir kare resim ve hatırlayacağım güzel bir günümün olması

yurt dışında böyle şeylere daha rahat bakıyolar dıye düşünüyorum işiniz daha kolay yanı bence bu konudakı butun düşüncelerinizi anlatın olmadı duygu sömürüsü yapın çünkü erkeklere saçma gelir bu istek yınede giyin elinizden gelenı yapın ondan alıp getırmesını beklemeyın gecelerı sayıklayın hattta sizi anayana kadar uğraşın yaşınız daha fazla olmadan

Bilmiyorum burası küçük bi yer ama çok fazla Türk var ve düşünceleri Türkiye'den geldikleri gibi kalmış kendilerini geliştirmemişler, yani zannedersiniz ki bir Türk kasabası, tabi küçük yerlerde dedikodu, herkesin herkesten haberdar olması, önyargı herşey var, ben Türkiye'ye tatile gidince olsun isterdim ama maalesef işte.. Bu arada 25 yaşındayım

Her kadının hayalidir gelinlik giymek. Siz ne kadar kaçsanız bile bir gelinliği size çok görmemeliydi eşiniz ve ailesi.
Ben daha dün gittim arkadaşımın düğününe.
O da kaçtı, hem de daha okurken, kıza düğün de yapmışlar, gelinlik de giymiş.
Her kaçan böyle muamele görmüyor.
Bence ikna etmeye çalışın, niye bu kadar ön yargılı acaba, ben de merak ettim?

zaten bıka yıl sonra kendınde giymek istemezsın ama içindede öylece kalır bence ikna et ben çok önem verıyorum gelinlik konusuna düğününde dıledığınce gıydığı halde hala gıymek istıyor ınsan resımlere bakıyor falan s enınde hakkın ayrıca ınsanlar herşekilde dedıkodu yapıyor kulaklarını tıkasın işin zor bılıyorum ama ınşallah gıyersın

Bende çok önem verirdim ama işte sakınan göze çöp battı giyemedim, belkide çok önem verdiğim için bu kadar battı içime ve unutamıyorum. İnşallah giyerim demeye bile utanıyorum, 7 yıldan beri arsızlık mı ediyorum içten içe istemekle diye düşünmüyorum değil..

O istiyorki önümüzdeki hayatımıza bakalım geçmişte kalmayalım, benim hiç damatlık giyme gibi bir hevesim olmadı diyor,unutmamı istiyor, ama elimde değil

eşiniz ile konuşun. yaşınız daha geçmeden size böyle bir güzellik yapsın. içinizde kalmasın.
ille de gelinlik olsun diye tarlatanlı modelleri sevmiyorsanız, sade model bir gelinlikle veya çok şık gelinlik benzeri beyaz abiyeler, elbiseler var. onlardan bir tane alıp, saç makyaj yaptırıp bir fotoğrafçıya gidebilirsiniz. hiç dikkat çekici olmaz emin olun. normal bir gelinlikten daha güzel duracağını düşünüyorum.
eşiniz de insanları bahane etmeden sizin gönlünüzü hoş etmiş olur.

Çok teşekkür ediyorum önerileriniz için, bende sade seviyorum zaten ama ben bu konuda eşime açılamıyorum tepkisinden korkuyorum, unut demişti çünkü,nasıl yapacam??

Ben olsam 2. el olsun,uygun olsun gönlüme göre bir gelinlik bulur alırdım.
Her şeyi ayarlardım fotoğrafçıyı falan.
Eşime döner derdim ki evlen benimle

Bu kadar sempatikliğe karşı hayır diyemez sanırım.
Der mi yoksa:18:

Çok güzel bir fikir, keşke senin kadar cesaretli olabilsem, gereksiz bulupta hayal kırıklığına uğrarsam yıkılırım veya zoraki davranırsa ne kadar kötü hissederim kendimi. Çok tşk ederim ilginize

Karşınıza alıp konuşsanız seninle hatıram olsun istiyorum hemde böyle bir hevesim var deseniz iyi biri olduğunu söylüyorsunuz eminim sizi kırmaz.
Önceki yorumlarda yazmışlar gelinliği alıp fotoğrafçıda da giyebilirsin böyle bir öneride bulunsan birde ne kadar çok istekli olduğunu görünce kırmaz bence :)

Çok güzel bir fikir, keşke senin kadar cesaretli olabilsem, gereksiz bulupta hayal kırıklığına uğrarsam yıkılırım veya zoraki davranırsa ne kadar kötü hissederim kendimi. Çok tşk ederim ilginize

Rica ederim..
Sen cesaret et iste. Hayır derse deki;
İsteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü kara

Bence dene içinde kalmasın en azından denedim dersin

Ay çok teşekkür ediyorum hepinize yaaa hevese geldim mutlu oldum yorumlarınızı okuyunca

Rica ederim..
Sen cesaret et iste. Hayır derse deki;
İsteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü kara

Bence dene içinde kalmasın en azından denedim dersin

Evet çok iyi bir insan, kaçarak evlenmemizin beni çok yıprattığını biliyor ama işte benim kesin davullu zurnalı düğün istediğimi sanıyor diye düşünüyorum, halbuki sevmem bile o kadarını. Ama benim moralimi düzeltdiniz en azından, çok teşekkür ediyorum. Kimseyle paylaşmamıştım yorumlarınızdan cesaretlenecem gibime geliyor sağolun, Allah hepinizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…