- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi Beyaz_Heves
2 sene önce ki konuyu çok aradınız mı ya
konu sahibi de 2 yıldır siteye girmemiş zaten.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. 1yillik evliyim 25yasindayim ben de gelinlik giymedim
Esim ile gecen sene aralikta nisanlandik 20gun sonra da nikah yaptik. Nisanimizda agustosta dugun yapilacagi konusuldu. Nikah yapildi ve esimin ailesi ne dugun ne de gelin lafini acti. Agustos geldiiii gecti. Dugunun d si acilmadi. Her defasi da esimle tartistim hala tartisiyprum. Madem dugun yapmayacaktiniz nikahimda gelinlik giydirseydiniz diyorum. Ne altin taktilar ne dugun. İpsiz sapsiz evlendim. Boyle olmamamliydi bu kadar degersiz olmamaliydim diger tum gelinlere dugun yapilmis altin takilmis. Esim dedi sen mutlu olcan diye milyarlar mi dokeyim masrafi yine senle ben odeyecegiz odeyeceksen yapalim dugun dedi. Sonra da her defasinda tersledi. Bosanmaya kadar gider bu konu. Cok icim aciyor. Bunlar yetmezmis gibi ailesi de beni kabullenmedi ararim sesimi duydugu gibi babasi konusmaz bile annesine uzatir telefonu. Bunlari c3kmek zorunda degilim ama yuva dedigin de birden bozulmuyor maddi manevi cokuntuyu kaldiracak durimda degilim ailem uzakta. Yalnizim. Onun ailesi de uzakta. Nikahima bile misafir gibi geldiler gittiler. Seni cok iyi anliyorum beyaz heves. Ama bir gun bosanacagimdan eminim. İkinci evliligim olursa anli sanli gelin olma hayalim var. Ne aci degil mi. Bence cok aci. Beni ayiplayacak olanlar lutfen yorum yazmasinlar.
Ne şimdi bu??Ablacim ilk önce baslayim bunla ben seni ne kadar anliyrm anlatamam bende 35 yasindayim ve o kadar karamsar oldumki artik kendim almaya düşünüryrm eyer almasam belki tabutumu giyderlerler bilmiyorum artik çünkü gerçekten hiç umidim yok 1 buçuk sene evliydim ve bana yalan soylediler nikah bas sonra yapariz dediler ama yapmadilar sormaya da utandim çünkü bende layik olmadimi düşünüyrm
esim ise benlen beraber olmak istyr yine ve istiyrsan alayim diyor ama hiç bir sozunu inanmiyrm artik biz ayryiz 3 senedir barismsk istyr bende istyrm bu konu beni çok uzuyr ama yapcak bir şey yok ben para birliktrip alicam o biraz üzüntüm gideriliyr ksrma bakma Türkçem biraz bozuk Türkçe ikinci dilim ama ablacim bak nedeycem dertlesmek istyrsan bana eposta gonderebilirsin .... derdini anlatmasan derman bulamazsin yaz bana bereber birbirmize dinleyrek cozum bulalım nedersin?
Merhaba. 1yillik evliyim 25yasindayim ben de gelinlik giymedim
Esim ile gecen sene aralikta nisanlandik 20gun sonra da nikah yaptik. Nisanimizda agustosta dugun yapilacagi konusuldu. Nikah yapildi ve esimin ailesi ne dugun ne de gelin lafini acti. Agustos geldiiii gecti. Dugunun d si acilmadi. Her defasi da esimle tartistim hala tartisiyprum. Madem dugun yapmayacaktiniz nikahimda gelinlik giydirseydiniz diyorum. Ne altin taktilar ne dugun. İpsiz sapsiz evlendim. Boyle olmamamliydi bu kadar degersiz olmamaliydim diger tum gelinlere dugun yapilmis altin takilmis. Esim dedi sen mutlu olcan diye milyarlar mi dokeyim masrafi yine senle ben odeyecegiz odeyeceksen yapalim dugun dedi. Sonra da her defasinda tersledi. Bosanmaya kadar gider bu konu. Cok icim aciyor. Bunlar yetmezmis gibi ailesi de beni kabullenmedi ararim sesimi duydugu gibi babasi konusmaz bile annesine uzatir telefonu. Bunlari c3kmek zorunda degilim ama yuva dedigin de birden bozulmuyor maddi manevi cokuntuyu kaldiracak durimda degilim ailem uzakta. Yalnizim. Onun ailesi de uzakta. Nikahima bile misafir gibi geldiler gittiler. Seni cok iyi anliyorum beyaz heves. Ama bir gun bosanacagimdan eminim. İkinci evliligim olursa anli sanli gelin olma hayalim var. Ne aci degil mi. Bence cok aci. Beni ayiplayacak olanlar lutfen yorum yazmasinlar.
Ben 8 senelik evliyim düğün yapmadım gelinlik giymedim. İçimde de kalmamıştı ama 4 senelik evliyken beyaz bi tuvalet aldım eşim de bi takım elbise giydi, arkadaşlarımla bi akşam yemek yedik dış çekim yaptırdıkMerhaba arkadaşlar, ben 7 yıllık evliyim, düğünüm olmadı, gelinlik giyemedim, içimde uhte kaldı yıllar geçtikçe içimdeki özlem artarak büyüyor, geceleri ağlıyorum heves işte bu kadar mı layık değildim diye feryat ediyorum fırtınalar kopuyor içimde, bu üzüntü içimi kemiriyor kimseye anlatamıyorum, eşime bile, zaten farkında üzüntümün ama lafını bile ettirmiyor, bende hiç açmıyorum konuyu.. İkinci kez evlenenler bile giyiyorlar..Napsam üzüntümü hafifletmek için???
Sizin giymemeniz ‘’ikinci kez evlenenlerin’’ sorunu değil.Merhaba arkadaşlar, ben 7 yıllık evliyim, düğünüm olmadı, gelinlik giyemedim, içimde uhte kaldı yıllar geçtikçe içimdeki özlem artarak büyüyor, geceleri ağlıyorum heves işte bu kadar mı layık değildim diye feryat ediyorum fırtınalar kopuyor içimde, bu üzüntü içimi kemiriyor kimseye anlatamıyorum, eşime bile, zaten farkında üzüntümün ama lafını bile ettirmiyor, bende hiç açmıyorum konuyu.. İkinci kez evlenenler bile giyiyorlar..Napsam üzüntümü hafifletmek için???
2013 ün konusu yahu.![]()
Çok anlamsız bir yorum olmuş tebriklerİçinde kalmasın yaaa, illaki çevrende birilerinn gelinliği vardır ( yeni gelinlik isterim dersen, orasını bilemem). Birgün rica et al, git saçını makyajını yaptır. Getir evde giyin. Nede olsa evde giyen herhalde bişey demez eşin.