- 22 Mart 2016
- 1.600
- 1.240
- 133
- Konu Sahibi Umutlu1234
-
Ipli olanlar kendiliginden korselidir ama bilemdim bi magazaya gidip denesen bedenini ogrensen ona gore arastirip alsan denedigin gelinligi alamk zorunda deilsin en iyisi bu benceKızlar netden ikinci el gelinlik alıyorm 36 38 bedenmiş arkası bağcıklı model.yalnız ben gelinlik bedenimi bilmiyorum normalde 40 beden elbise etek giyerim sizce bana olur mu bu akıl verin gelinlik tesettürlü
Cnm eşimle düğün resmi cektiremedik icimde cok kaldı 2 yıldır bende böle bir yol buldum sadece evde selfie cubuguyla resim cektirmek için alcam fiyatıda uygun ondan ama yinede kötü mü durur ön tarafınormal bedenın neyse onu al.
sankı 36-38 bağcıklıda olsa sırıtır gibi. bağcıgı çok gözükür gibi.
benım fıkrım.
Fiyat nasil cnmKızlar model bu sizce olmaz mı ki
150 tlFiyat nasil cnm
Fiyati iyimis sadece onden resim cekincem diosun ustune duvakta taksrsan uzun siritmaz sanirim ama yine riske atma derim bilemedim150 tl
A modelmis ben bi gelinligimin bedenine bakim sana ole yazim olurmu benimde ipli ydi A modeldi
Bir arkadasımda nişanlıgı 38 bedendi iplikli kendisi 42 giyen birisi güzel olmustu ama arada kaldım napsamFiyati iyimis sadece onden resim cekincem diosun ustune duvakta taksrsan uzun siritmaz sanirim ama yine riske atma derim bilemedim
Tamam cnm olurA modelmis ben bi gelinligimin bedenine bakim sana ole yazim olurmu benimde ipli ydi A modeldi
Ipliler korseli korsen varsa icine korsede giyersin olur bencr ben ole yapmistim ayriyeten korse giymistimBir arkadasımda nişanlıgı 38 bedendi iplikli kendisi 42 giyen birisi güzel olmustu ama arada kaldım napsam
Korsem var cnm tamam öle yapayım.yalnız fiyatının uygun olması tarlatan ve duvakı yok ondan böle ayrıyeten onları alcam acaba tarlatanı kac halkalı almam lazımIpliler korseli korsen varsa icine korsede giyersin olur bencr ben ole yapmistim ayriyeten korse giymistim
Kollarım zaten cocuk gibi cok ince basenlerim var sadece bel ve kollarım cok ince armut tipliyim yinede olmaz mı kiSırttan ayarlarsın da kolları dar gelir bence
Olur osana cnm bnmde ayni bedenmis bende 40 falan giyiyordum ozmnlarTamam cnm olur
Onu bilemiom ki cnm benm birlesikti tarlatanKo
Korsem var cnm tamam öle yapayım.yalnız fiyatının uygun olması tarlatan ve duvakı yok ondan böle ayrıyeten onları alcam acaba tarlatanı kac halkalı almam lazım
Tamam olur o gelinlik ustten pek sorunun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?