- 1 Temmuz 2016
- 712
- 418
- 18
- 32
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Yaşı 27..Cok ayip..cidden cok ayip yas 20 dir kesin
Değil mi? Sinirimi bozdu sabah sabah... sanki ona gelinlik soran var gibi ilk lafi bu olduYok artık. Başkasının gelinliği mi giyilirmis? Asla kabul etmem. Bir gelinlik alamayacak adam yuva kurmasın.
o zaman zerre olgunlasmamis kusura bakma ams otut evlilik fikrini bir dusun kardesim boyle bir konua fikrini almiyorsa diger her konuda kafasina eseni yapmaya calisacaktr hem 6 ay da evlilik karari cok erken 2 yildir tanidigma emin olamadim sahsenYaşı 27..
niye hata yaptığını düşündün ki.Merhaba kızlar...
Aslında konu evlilik degil, evlilik fikri. Erkek arkadaşım evlilikten bahsediyor 6 aya kadar nişan yapalım diyor. Bir şey diyemiyorum henüz, çünkü onun tavrı çok acele geliyor. Az önce konuşurken yine konu evliliğe geldi. Bana ablamın bindallısı var onu giyersin dedi. Ben de tamam zamanı gelince olabilir dedim. Sonra ablamın gelinliği de var yine onu giyersin dedi. Hem bana danışmadan kafasından kurmasına, hem de benim isteklerimi önemsemeden böyle seyler söylemesine sinirlendim. Biraz laf söyledim. Şimdiden gelinlik lafı yapıyorsun. Zamanı gelince gidip beğenip almak istiyorum...Ben işe girmeden asla evlenmem gibi şeyler söyledim. Kizlar, ona kızarak hata mı ettim. Yoksa siz de aynısını mı düşünürsünüz?
Bana sorsa, bak böyle gelinlik var begenir misin? Begenmezsen alırız vs. dese neyse... Taviz vermem asla. Bakalim ne olacagini zaman gosterecek.Gelinliğe vs zerre önem veren biri değilim.
Rahatsız beyaz abartılı bir elbise işte.
Ama tavra bende uyuz olurdum.
Haklısın.
Zamanında ablasına alındıysa bunlar senin de gayet hakkın.
Geri adım atma.
Taviz verme devamı gelebilir.
Tanışma suremiz 6 ay degil. 6 aya kadar nisan yapalım diyor. Düşünme asamasindayim. Hayirlisi olsuno zaman zerre olgunlasmamis kusura bakma ams otut evlilik fikrini bir dusun kardesim boyle bir konua fikrini almiyorsa diger her konuda kafasina eseni yapmaya calisacaktr hem 6 ay da evlilik karari cok erken 2 yildir tanidigma emin olamadim sahsen
Bana sorsa, bak böyle gelinlik var begenir misin? Begenmezsen alırız vs. dese neyse... Taviz vermem asla. Bakalim ne olacagini zaman gosterecek.
Evet cimrilik var bu insanda ama ilk defa bana karşı cimrilik yaptı. Bir sözle soguyabiliyormusum bunu anladimniye hata yaptığını düşündün ki.
o da sert mi tepki verdi.
daha ortada fol yok yumurta yokken ablasının eskilerini sana giydirmeye kalkıyor.
cimrilik var mı biraz.
azıcık haddini bildirmişssin işte geri adım atma:))
Kendisi düşünmemiştir. Ablası sizi biliyorsa ablası "benim gelinligi giysin masraf yaptırmasın boşuna" demiştir. O da bu fikri mantıklı bulmuştur beleş olacağı için.
Nazik bi şekilde gelinliğe bak.
Sonra da begenmedim de.
Ha begendiysen de neden olmasın giy yani.
Ayrıca gelinlik alma zaten begendigin bi gelinligi kirala
Ben eger alsaydım anca 2bin e kadar alabilirdim. Ama kiraladım 6binlik gelinligi hem de bin tl ye. Herkes bayıldı resmen
Şu saatten sonra hayalindeki gelinlik bile çıksa kabul etme.
Erkek kafası ne garip ya. Bu kadar mı çalışmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?