Gelinlik konusu

Yok artık. Başkasının gelinliği mi giyilirmis? Hele de görümcenin. Asla kabul etmem. Bir gelinlik alamayacak adam yuva kurmasın.
aynini eltim yapti bana bir arkadasimin olculeri sebinle ayni diye esim saf zaten,ben de o zaman kucugum gittik gelinligi aldik . ama ben geri yolladim . yeni gelinlik aldim .

ayy sinir oldum yine. ne gicik insanlar var .

Kabul edilmiş bir teklif yok
İsteme yok
takılmış yüzük yok
düğün tarihi yok
ablamın bindallığı
ablamın gelinliği
sence normal mi bunlar
senin fikrinin senin ne istediğinin hiç mi önemi yok.Ki çok acele işler hep çetrefillidir.

Katılıyorum. Kendi kendine gelin güvey oluyor. Kendi kendine senaryo yazıp oynuyor.

aynini eltim yapti bana bir arkadasimin olculeri sebinle ayni diye esim saf zaten,ben de o zaman kucugum gittik gelinligi aldik . ama ben geri yolladim . yeni gelinlik aldim .

ayy sinir oldum yine. ne gicik insanlar var .

Ne diye karışıyorlarsa. Fikirleri önemsemeyen insanla olmaz diye düşünüyorum. İleride ailesi giysin diye ısrar ederse onun da işine gelir. En iyisi yol yakınken dönmek.

Sonra ablamın gelinliği de var yine onu giyersin dedi.
Kendisi senin abinin yada kardeşinin damatlığını giyermiymiş ti? Empati kurmalı seninle..
Galiba ucuzculuk yapmaya çalışıyor..
Bu tip davranışlar evliliğin sürecini ve nasıl bir evlilik olacağının işaretleri aslında..
Elbette her şey süper olmaz ama bu davranış ailevi ilişkiler ve para konusundaki bakış açısının göstergesi..
Sana kolay gelsin..

Merhaba kızlar...

Aslında konu evlilik degil, evlilik fikri. Erkek arkadaşım evlilikten bahsediyor 6 aya kadar nişan yapalım diyor. Bir şey diyemiyorum henüz, çünkü onun tavrı çok acele geliyor. Az önce konuşurken yine konu evliliğe geldi. Bana ablamın bindallısı var onu giyersin dedi. Ben de tamam zamanı gelince olabilir dedim. Sonra ablamın gelinliği de var yine onu giyersin dedi. Hem bana danışmadan kafasından kurmasına, hem de benim isteklerimi önemsemeden böyle seyler söylemesine sinirlendim. Biraz laf söyledim. Şimdiden gelinlik lafı yapıyorsun. Zamanı gelince gidip beğenip almak istiyorum...Ben işe girmeden asla evlenmem gibi şeyler söyledim. Kizlar, ona kızarak hata mı ettim. Yoksa siz de aynısını mı düşünürsünüz?
Evlendikten snrada ablasinin eskiyen kiyafetlerini giydirir herhalde..

Kendisi senin abinin yada kardeşinin damatlığını giyermiymiş ti? Empati kurmalı seninle..
Galiba ucuzculuk yapmaya çalışıyor..
Bu tip davranışlar evliliğin sürecini ve nasıl bir evlilik olacağının işaretleri aslında..
Elbette her şey süper olmaz ama bu davranış ailevi ilişkiler ve para konusundaki bakış açısının göstergesi..
Sana kolay gelsin..

Haklısın bazı adımlar atılmadan iyi düşünüp karar vermek gerekiyor. Çoğu anne başta bu huyunu görmüştüm ama değişir sandım der... Ama değişmez.

Merhaba kızlar...

Aslında konu evlilik degil, evlilik fikri. Erkek arkadaşım evlilikten bahsediyor 6 aya kadar nişan yapalım diyor. Bir şey diyemiyorum henüz, çünkü onun tavrı çok acele geliyor. Az önce konuşurken yine konu evliliğe geldi. Bana ablamın bindallısı var onu giyersin dedi. Ben de tamam zamanı gelince olabilir dedim. Sonra ablamın gelinliği de var yine onu giyersin dedi. Hem bana danışmadan kafasından kurmasına, hem de benim isteklerimi önemsemeden böyle seyler söylemesine sinirlendim. Biraz laf söyledim. Şimdiden gelinlik lafı yapıyorsun. Zamanı gelince gidip beğenip almak istiyorum...Ben işe girmeden asla evlenmem gibi şeyler söyledim. Kizlar, ona kızarak hata mı ettim. Yoksa siz de aynısını mı düşünürsünüz?
Bende seninle aynı fikirdeyim cnm emirvakilik yapmış başkana ne demek başkasının gelinliği giymek ablası dahi olsa ! Bence net tavrını koy. Bir kızın en büyük hayali değil mi kendine özel bir gününde ona özel bir gelinlik bence kesinlikle kabul etme

Bende seninle aynı fikirdeyim cnm emirvakilik yapmış başkana ne demek başkasının gelinliği giymek ablası dahi olsa ! Bence net tavrını koy. Bir kızın en büyük hayali değil mi kendine özel bir gününde ona özel bir gelinlik bence kesinlikle kabul etme

Tavrımı koydum konuşmama kararı aldım böyle biriyle yapamam. Fikirlerimi önemsemiyor.

Ben olsam bende aynısını yapardım. Ne alaka hem acele acele evlilik lafı acıyo, hemde yangından mal kaçırır gibi sana ablasının gelinliğini yamamaya çalışıyor. Aile içinde olmuştur muhabbeti muhtemelen oda sana erkenden yüzünü göstermiş. Cimri mi biraz?

Merhaba kızlar...

asla taviz verme cnm, ablasinin gelinligi nerden aklina gelmis acaba, daha ortada hicbisey yokken.
bunlar masraftan kacma yollari hep, aklini kullan ve asla firsat verme boyle seylere.
durumunuz yoksa sende uygununu dusunursun ama bu sekilde degil.

Bende sinirlendim baya şeyler söyledim ama sonra bu beni anlamaz diyerek susmaya karar verdim. Çünkü anlasaydi o kelamlari etmezdi. Zaman gösterecek. Sanırım bu insanla yapamam. Her seyin lafini yapar gibime geliyor :KK43:
Bak kuzum adam rengini belli etmiş bence. Ya daha Nisan olmamış adam bindalli gelinlik derdinde bugün bunun hesabını yapan yarın büyük küçük televizyon hesabı yapar

Ben soğurdum.
Hem ona neymişki gelinlik derdi senin düşünmen gerekirken.

Teklifi ettiği an çok beğendiysen sen giyin deseydin :)

Ben olsam bende aynısını yapardım. Ne alaka hem acele acele evlilik lafı acıyo, hemde yangından mal kaçırır gibi sana ablasının gelinliğini yamamaya çalışıyor. Aile içinde olmuştur muhabbeti muhtemelen oda sana erkenden yüzünü göstermiş. Cimri mi biraz?
Aynen cimri oldugunu biliyorum. Nasıl biri çözemedim. Aklim karışık ona karşı icim buz gibi.

Back
X