Gelinlik Modelleri Gelinlik Seçimi

Sizce 6 gelinlikten hansigi daha güzel

• Ankete Katılan
    70
2 ile 6 yine normal gelinlik gibide digerleri gelinlik degilde kabarik bindalli gibi.. tabi senin icine sindiyse sevdiysen sorun yok

bende 2 ve 6 diyorum ama 6 daha güzel oyumuda 6 dan yana kullandım diğer gelinlikler gelinliğe bile benzemiyor bence:50::50: kesinlikle 6 şimdiden mutluluklar

2. ve 6. modeli beğendim canım. Diğerleri kaftanı andırıyor gibi geldi bana. 2 ve 6 nın etekleri daha çok gelinlik havasında ve daha hoş duruyor.

3 numara farkli durmus..oyumu 3den yana kullandim..
6 numara hic hosuma gitmedi ama encok oyu da o almis..
Mutluluklar dilerim..:nazar:

3 numaralı gelinlik çok güzel işlemeleri harika 6 numaralınında bolerosu güzel duruyor ama 6 numaralının eteği güzeldeğil benim zevkime göre tabiki
senin içine en çok sinen hangisiyse onu giy :) mutluluklar...

aaa nilberacım hayırlı olsun! böyle bir hazırlık içinde olduğunu bilmiyorum çok sevindim..

gelinliklere gelince canım bunların hepsi çok abartılı malesef :( tesettürde bu kadar abartılı olunca kumaş topu gibi bir görüntü oluyor. bence daha sade bi model seçersen daha hoş olacağına inanıyorum..

$W0416.webp $W0416 back.webp

begendiniz mi kızlar

kızlar yorumlarınız için tşk ederim ben 5. gelinlik daha ağır basıyor bende şimdilik bakalım gün geçtikçe neler olacak

_biyolog_
evet canım hazırlıklara başladık benimde başımı bağlıyoruz :60:

kızlar yorumlarınız için tşk ederim ben 5. gelinlik daha ağır basıyor bende şimdilik bakalım gün geçtikçe neler olacak

_biyolog_
evet canım hazırlıklara başladık benimde başımı bağlıyoruz :60:

hayırlı olsun canım... aramıza hoşgeldin :70:

bence altıncı canım. ondan sonra beğendiğim de ikinci. desenliler çok abartılı bence. gelinlik modeli gibi değil çok yoğun. ben bi tasarımcı olarak böyle düşünüyorum. tabi en çok hangisi içine sinerse onu al. sonuçta senin gelinliğin ve en özel günün olacak

Back
X