- Konu Sahibi BalikEsirli
-
uyduruk 3 tane alıcağına bi tane çok güzel al,aksesuarları saçını vs değiştirirsin.
Bi de benim gördüğüm gelinlikler minimum 4-5 bin.5 bin liraya 3 tane alıcağına,5 bin liralık 1 tane al.Üçünün toplamından daha güzel ve şık olursun.
Kusura bakma ama ben erkek olsam nişanlım böyle bişey istese ben 2 kere düşünürüm,ben kiminle evleniyorum diye.3 düğün zaten abartı yani.
konuyu kapatmıstım ama su nu soylemeden gecemeyecegım..
1- bız nısanlımla uc yıldrı beraber yasıyoruz..
2-o gelınlığimı kendısı degıl biz alacagız.. , butcemız ortak(lafını etmek bıle tuhaf gelıyor.. )
3-onada dıyorum damatlıgını bırınde beyaz dıgerınde sıyah gıy dıye:) ne gerek var abartma dıyor:))
bızde kız bunu yapar erkek bunu yapar asla olmadı..(içimde kalan bizim hiç bohcamız bile olmadı)
herseyı nısanlım yaptı.. hatta nısanımı bıle..bizde aıleden hiç destek yok (maddi acıdan).. evı esyayı hep nısanlım yaptı..
lüx derken,nişanlımla alacagız yıne.. hala uyumadan onu konustuk ıcınde hangısı var onu soyle bana dıye, bende bır tane uygun vardıya o olsun cok begendım dedım... gercekten begenmmedıgım sırf oonu zora sokmayım dıye dedım..ama mutsuzum..
5000 tl veriosa zaten 1 taneye 3 tane alsin daha iyi madem o para cikacaksa o zaman gonlundekinide yapsin
valla kendi bilir tabi de ben pazar malı kılıklı şeylerden 3 tane giyceğime bi tane adam gibi bişey giymeyi tercih ederim.3 düğün yapıcam diye belki buraya hava olsun diye yazdı ama bi otelde yemekli düğün 5000-10000 liraya çıkıyo.3 tane yapsan eder 20.000 lira.ben yapılcak düğünlerin niteliğinden de şüpheliyim.
niceliğe değil niteliğe bakılsa daha iyi.bu tabi kendi fikrim.chaosqueen tam olarak yazmayı düşündüğümü yazmış zaten.
Bu arada ben 3 tane gelinlik giyen gelinle 40 yıl dalga geçerim,aa bak 3 tane gelinlik almış vay be demem.başkaları bişeyler desin diye yapılıyosa,denilceklerin olumlu mu olumsuz mu olcağına dikkat edilmeli.
Benim 2 gün öncesine kadar gördüğüm gelinlikler hep 4-5 bin liraydı,hatta minimum 4 bin lira olmuş,abimler yandı falan diye annemle konuşup duruyoduk.Benim gelinligim 1200 liraydi hicte pazar kilikli degildi
5000 lira gelinlik icin cok fazla bence..birde ailelerdende destek yok yani..
3 gelinlik bana gorede fazla
İnsanlar güç bela düğün yapıyorken, hatta düğünsüz evlenen, gelinliğiyle fotoğraf çektiremeyen, başkasının gelinliğiyle evlenmek zorunda kalan insanlar varken 3 gelinlik, 3 düğün görünceböyle kaldım.
Tamam aileler karışmıyor yardım etmiyor olabilir ama herşeyi nişanlınız yüklenmiş zaten yeterince.
Herkes herşeyi söylemiş zaten, mutluluklar dilerim.
Vayy beee..
3 Gelinlik 3 düğün..
Yok yok milletin altından benimki kesin teneke
Vayy beee..
3 Gelinlik 3 düğün..
Yok yok milletin altından benimki kesin teneke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?