Gelinlik Seçimimiz

ahah çok iyiydi

Valla böyle şeyler okuduğumda,duyduğumda, gördüğümde elimde değil
böyle düşünüyorum
Fazladan hiç bir şey istemedim ayol sevdiğim adam dedim, ailesi yapmıyor sıkıntı
yapmasın dedim yazıktır günahtır dedim.
Artık sen ben yok bunlar hep 'biz' e zarardır dedim.
Güzel olsun elbette ama en güzellerinin içinden en uygunu olsun dedim yani..
Kıymetli oldun mu diye sorarsan yok olamadım.
O yüzden benimki tenekeden sanırsam

benim dedigim 3 sene onceydi canim bende bilmiyorum simdiki fiyatlari
bana gore guzeldi vallaha gelinligim ilk giydigimi almistim begenerek almistim ama simdi diyorum keske biraz daha baksaydim diye,
begenmedigimden degilde iste her sene yeni modeller cikiyor
eger 4-5 binde assagi yoksa simdi gelinlik yeni evlenicekler icin gercekten zor olur

oyy ben hiç yorum yapmayayım iyisi mi.. benim de haziranda düğünüm var ve herşeyin en uygununa kaçmak için elimden geleni yapıyorum
çünkü bizde de herşeyi nişanlımla ikimiz yapıyoruz
ve ben gocunmak bi yana gurur duyuyorum birbirimizle, her konuda anlaşıyoruz, herkes birbirine anlayış gösteriyo diye
yapsak biz de harika bi düğün yapardık daha pahalı gelinlik alırdık daha büyük ev alırdık Allaha şükür meslek sahibi insanlarız
ama biz evlenelim de omuz omuza verilince herşey hallolur mantığını güdüyoruz
kişiler hatırlamayacak bile sizin 3 düğünde 3 ayrı gelinlik giyip giymediğinizi..

sezon fiyatı 3200 tl olan gelinliği indirime denk gelip 1500e aldık biz ama limitim vardı 2000 den yukarı almam diye Allahtan şanslı anımıza geldi
öyle 4-5 bine de gelinlikler var ama 2 bin civarı da gayet güzel kaliteli gelinlikler mevcut

izmirde 2bin 2500 e rahat çok güzel gelinlikler bulunur ki aşağısınada rahat bulunur ama 5bin tl çok fazla param olsa bile vermem ben

yazık günah diyorum sadece ....

1 gece giyeceksin 3 gelinliği deee fakt krediyi belki bir kaç yıl ödeyeceksin yazık çok yazık bencee ....

hem de durumunuz iyi değilken madem durumunuz iyi değil madem kredi çekeceksiniz benceee eviniz için bişi alınnn o kadar para yok zamanda havaya uçmasınnn valla kimseee bilmem ki düğününde 3 gelinlik giydi demicek dese bile haftaya kimse hatırlamayacak yazık etmeyen parayaaa bide kredi için faiz ödeyeceksin bence yanlış

iyiki nişanlının ailesi yardım etmemiş yani, bir de etselerdi kimbilir neler isteyecektin.

şu ana kadar burda bir konuya böyle sert yorum yaptım bu ikinci,
konu sahibi yazdıklarına göre seni çok itici buldum tabi ki bu senin umrunda değildir fakat böyle senin gibi herşeyi takan maddiyatı düşünmeyen insanların evliliklerinin uzun sürmeyeceğinii düşünüyorum
kendimi senin yerine koyamam çünkü düşüncen bana çok saçma geldi basbaya benim her dediğim olsun kaprisi, ve müsriflik ve ikisinide hiç sevmem
o zaman kendimi müstakbel eşinin yerine koydum ozamanda bana çok itici geldi düşüncen, paranız olsa neyse kredi çekip 3 gelinlik almak bana olanıyla idare edememek orta yolu bulamamak gibi geldi ki evlilikleri bitiren görünmeyen en büyük nedendir bana göre, artı birde bunlar için başa kalkarım demek evlilikleri sarsıp dırdıra neden olan diğer bir neden,
nişanlının yerinde olsam bu evlilikten vazgeçerdim, ömrünü uzun göremedim çünkü

ve bunlara rağmen umarım yanılıyorumdur, umarım sadece ukalık edip saçmalıyorumdurda sen mutlu bir evlilik yaparsın

bizde bir söz vardır, görmemişin...
canım bu yorumu eğer çevrenden duyduğunda utanmayacaksan üç gelinlik al derim.
bana sorarsan bir gelinlik al, evine eşyana özen parayla. yada sakla bir kenara.

gerçekten bu tavrın ileride sorunlara yol açabilir, biraz mütevazi olmaya çalış, kendi istediğin şeyleri ön planda tutma bu kadar. ya da isteklerinin dozunu bil...

Son düzenleme:
tamam 3 düğün olabilir ama 3 gelinliğe gerek yok benim bi tanıdığımda 2 düğün yaptı bi burda diğeride burdan uzak bi ilde çünkü bazı akrabaları oraya gidemiceği için burda da düğün yapma gereği duydu ama 2 gelinlik almadı ben de şahsen 3 gelinlik almazdım beğendiğim bi model gelinliği alıyım yeter isterse 10 yerde düğünüm olsun ama ben o gelinliği giyerdim diğer düğünlerde saçını ve makyajını farklı yaptırırsın olur biter hem bak nişanlınında durumu çok iyi değilmiş ben olsam bu konuyu buraya açmazdım yazılanları okumadım ama baya sert yorumlar yapılmıştır bence haklılar kusura bakma

zaten bence burda ben 3 düğün yapıp 3 gelinlik giyeceğim diye konu açılmış diye düşünüyorum ama bana göre görgüsüzlük tanıdığım biri yapmış olsaydı öyle düşünürdüm

Bence sunu da goz onunde bulundur. Olmazsa evlenince basina kakarim demissin ya. 3 gelinlik aldirinca kim kimin basina ne kakiyor gor sen. :) O adamcagizin cenesi evlendikten sonra acilacak ve her sorunda her darda bunu hatirlatacak sana. Ben sanmiyorum ki temeli bu kadar maddiyata, ve goz gore gore bu kadar sIkIntiya dayali bir evlilik huzurla baslayip devam etsin. Onun ailesine de kotu bir izlenim vermissindir isteklerinle, onlarin da oglunu bu kadar yiprattigin icin sana pek hos gozle baktiklarini sanmiyorum. Degmez. 3 gelinlik derdine bundan sonra olusacak sorunlara kucak acmaya degmez. Biraz mantik ya. Cok mu zor bunun olasi sonuclarini, ilerisini dusunmek?
Yine de ekliyim, mutluluklar.

Bence oldukça saçma bişey bu
Hadi diyelim aşırı paranız var nereye harcayayım diye düşünüyor olsanız tamam isterseniz bin tane giyin ama
3 tane gelinlik giyeceğim diye kredi çekip borç ödemek hiç mantıklı gelmedi bana kusura bakmayın

Flört döneminde seninle evleneyim bir oda bir sofaya razıyım modunda dolanıyorlar. Evlilik arefesinde artık içlerine ne kaçıyor bazılarının bilmiyorum. Bir kere evleniyorum en iyisi olmalı diye yok kına setinden, yok gelinliğin markasından duvağından, yok düğün salonunun büyüklüğünden, yok az takı çok takı mevzusundan nerdeyse ayrılma noktasına geliyorlar, hayret ediyorum. En önemlisinin evlilikteki huzur olduğu unutuluyor. Daha evlenmeden huzuru yitiriyorlar. Hem de ne için tüketim çılgınlığı yüzünden...

3 ayrı düğün 3 ayrı gelinlik hem de tüm masrafı nişanlısı karşılıyor. Vallahi pes...

Son düzenleme:
3 gelinlik mi
Pardon da neden 3 gelinlik diye soracağım.Sen de e 3 ayrı şehirde düğün yapacağız da ondan diyeceksin
Ben de diyeceğim ki bir arkadaşım vardı 2 ayrı şehirde düğün yaptılar bir tane gelinlik giydi.
5 ayrı şehirde yapacak olsanız 5 tane mi gelinlik giyerdin arkadaşım :44:
İlaveten seni ve müstakbel eşini çok sevseler düğünü nerede yaparsanız yapın oraya gelirler zaten değil mi
3 düğün olayı da gereksiz 3 gelinlik olayı da
Yazık günah o masraflara.
İyi bir yerde güzel bir balayı yaparsınız
Gel vazgeç bu işten

Yorumlar bazen kırıcı idi.. herkesin yaşamı kendinedir, evet bır yorum ıstedım sizce nasıl yapayım diye, ne sımarıklıgım kaldı ne bencıllıgım ne gorgusuzlugum, ne nısanlıma sevgım..
herkes ne yasadıgını,neleri feragat ettıgını ve oncelıklerını kendısı bılır..

Evet gelinlik alısverısımız bugün bitti.. ikimizde çok mutlu sonlandırdık içimize sindi.. ve cok begenerek aldım..
Herkese teşekkürler, İyi geceler..

Kaç tane aldın :44:
Ve ne kadara mal oldu ?

canım kimse seni kırmayı amaçlayarak yorum yazmıyor. öncelikle burada gördüğün tepkilerin kat kat fazlasını görmeye hazırlıklı olmalısın kendince. buradaki yorumlar gerçekte göreceklerinin bir kısmı.
neden insanlar böyle tepki veriyorlar? görgüsüzlük, şımarıklık olarak tanımlıyorlar bunu biraz düşünmelisin...
kimse seni kırmak için söylemiyor bunları, görünen bu. durumunuzu bilemeyiz ama sizin yazdıklarınıza göre yorum yapıyoruz zaten.
ki üç gelinlik almak için kredi çekmiş olmanız bu şekilde tetikliyor yorumları.

çok paranız olur isterseniz on gelinlik alırsınız, kime ne?
ama kredi çekmek gerçekten olayın boyutunu değiştiriyor.

Allah'tan 40 gün 40 gece düğün yapmıyorsunuz.. (=

Hayırlısı olsun..

Durumun varsa bize laf etmek düşmez , ha yoksa ve bu isteğin sıkıntı yaratıyor ise bir tane ile idare ediver.. Ne olacak yani ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…