- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.526
- 798
- Konu Sahibi BalikEsirli
-
ahah çok iyiydi
Merhabalar,
Uzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum..yine sıkıntılarımla tabi..
Ne yapacağımı nasıl davranacagımı sasırdıgım ıcın sızlere sormak ıstıyorum.
Yaklasık 2 ay sonra düğünüm ve 3 yerde olacak..
ve ben 3 ayrı yerde farklı gelınlıkler ıstıyorum.. ve bir gelinlikçi ilede görüştüm toplamda 5 bin tl istiyor ücüne..
Ve ben bunun ıcın durumumuz cok olmadıgından kredı bıle cektım..( herseyımı nisanlım yaptı ev esya vs. ailelerden tek kurus gelmedı..)
tamam zor durumdayız anlıyorum ama içimde kalacak seyi sırf maddiyat yuzunden ertelemek ıstemıyorum.
çünkü kendımı bılıyorum takıntılıyım ve nısanlımın sureklı başına kakarım bana ıstedıgımı gıydırmedın dıye..
o ıse 1 tane olsun daha uygun olsun taraftarı..
nasıl davranayım ne dıyeyım sasırdım..
sabah artık bır seye karar verıp dıktırmeye baslayacagız..
fikirlierinize ihtiyacım var.
şimdiden teşekkürler,
saygılar....[/QUOTE
üç gelinliği jet sosyete bile giymez bence fazla maddi açıdan da yük içinize sinen diktirin bitane yakınlarınızın gelinlikleri varsa diğer yerlerde de onlardan giyebilirsiniz benim bi tanıdığım görümcesinin gelinliğini giymişti iki düğün yapmışlardı..sonuçta o gelinlik dolap beklicek ona harcıcağınız parayı düğününüze ya da evinize harcarsanız daha mantıklı olur..sizi tanımayan başkalarının gözünde de maymun iştahlı,doyumsuz intibası uyandırabilirsiniz
Benim 2 gün öncesine kadar gördüğüm gelinlikler hep 4-5 bin liraydı,hatta minimum 4 bin lira olmuş,abimler yandı falan diye annemle konuşup duruyoduk.
1500 civarında gördüm bi sitede 2 gün önce,sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Abimler için iyi oldu ama biri bana illa bunlardan al dese sanmam alıcağımı,tarzım değildi hiçbiri yanlış anlaşılmasın.
Sizinki eminim güzeldir
benim dedigim 3 sene onceydi canim bende bilmiyorum simdiki fiyatlari
bana gore guzeldi vallaha gelinligim ilk giydigimi almistim begenerek almistim ama simdi diyorum keske biraz daha baksaydim diye,
begenmedigimden degilde iste her sene yeni modeller cikiyor
eger 4-5 binde assagi yoksa simdi gelinlik yeni evlenicekler icin gercekten zor olur
Yorumlar bazen kırıcı idi.. herkesin yaşamı kendinedir, evet bır yorum ıstedım sizce nasıl yapayım diye, ne sımarıklıgım kaldı ne bencıllıgım ne gorgusuzlugum, ne nısanlıma sevgım..
herkes ne yasadıgını,neleri feragat ettıgını ve oncelıklerını kendısı bılır..
Evet gelinlik alısverısımız bugün bitti.. ikimizde çok mutlu sonlandırdık içimize sindi.. ve cok begenerek aldım..
Herkese teşekkürler, İyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?