• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik sorunsalı?

Ben 15 günde diktirmiştim gelinliğimi zaten gelinlik öyle bir şeyki 38 beden biri 40 bedene de girer tadilatı çok zor bir şey değil gözünde büyütme her şeyi zaten düğün gayet stresli insanlar yüzünden şimdiden stres olma hayırlı uğurlu olsun şimdiden

Herkes öyle söylemiş aslında bir ayda bile halledilebilir anladığım kadarıyla. Çok stres yapmıştım. Kesinlikle her kafadan bir ses çıkıyor bu süreçte daha da stres oluyorum. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Sen kilonu yine ver ama sağlıklı olmak için ver gelinlik için kilo verme
İlk başta yola sağlık için çıkmıştım ama şimdi gelinlik için kitlendim biraz üzüyor bu durum beni yalan yok. Çok önem vermem böyle işlere ama buna evrildim süreçte. Millet ne der ne düşünür.

Açıkçası çok çekiniyorum bedenime göre gelinlik bulamazsam diye sanki gelinler hep 38 beden olurmuş gibi geliyor. Bu yüzden de erteliyorum çok sıkıntı yaşar mıyım süreçte
tam tersi gelinlikcide neredeyse tum gelinliklee xxxl - herkes giyinsin diye
ben s 'im asla bedenimde deneme yapamadim - arkadan klipsle tutturdular her seferinde.
yani gidersen cok rahat deneyebilirsin.
zaten kilolu gelinler icin genelde fermuarli degil ipli gelinlik yapiyorlar o yuzden hazirana kadar birkac kilo da versen sorun olmaz, ipini sıkarlar yine ayni olur :)

Gelinlikçide çalışanlar muhtemelen size şu anda en moda olan modelleri deneteceklerdir.
En moda modeller maalesef her bedene uygun olmuyor. İşi onların dar vizyonlarına bırakıp içinde konforsuz hissetmek yerine önceden kendi araştırmanızı yapmanızı tavsiye ederim.
Vücut şekliniz uygun modelleri çıkarırsanız gelinlikçide vücut tipinizle tezat oluşturan modelleri deneyerek moral, enerji ve zaman tüketmezsiniz.
Nişan döneminde yaşadım aynı şeyleri kafamda bir şey olmadan gittim ve bana asla uymayan şeyler denedim hiç hoş olmayan yorumlar aldım üzüldüm. Bu sefer biraz bakındım az çok nasıl bir gelinlik istediğimi biliyorum onun üzerinden gideceğim. Çok teşekkür ederim kıymetli tavsiyeleriniz için🙏🏻

ben düğünden 3 ay önce diktirmeye basladım. son provada kilı vermiştim. sırttan zaten daraltılabiliyor ama göğüsler de potluk olmustu. gelinlikçi göğüs kısmını yeniden yaptı. düğünümden bir gün önce duvağı vs her seyi hazırdı

tam tersi gelinlikcide neredeyse tum gelinliklee xxxl - herkes giyinsin diye
ben s 'im asla bedenimde deneme yapamadim - arkadan klipsle tutturdular her seferinde.
yani gidersen cok rahat deneyebilirsin.
zaten kilolu gelinler icin genelde fermuarli degil ipli gelinlik yapiyorlar o yuzden hazirana kadar birkac kilo da versen sorun olmaz, ipini sıkarlar yine ayni olur :)
Bunu duyduğuma o kadar sevindim ki anlatamam. Nişan döneminde denediğim tüm abiyeler 44 bedendim o zaman 46-48 denettiler hep o kadar küçüktü ki abiyeler daha da demotive olmuştum. Sanırım travma kaldı. Yine aynı şey olacak gelinlikler küçücük sığamayacağım diye stres oluyordum. 42 bedenim şu an ama az kaldı 2-3 hafta içinde 40 bedene ulaşacak gibiyim o zaman gideceğim denemeye. İpli gelinlik olayını da özellikle belirteceğim son güne kadar diyet yapacağım çünkü lazım olabilir. Çok teşekkür ederim❤️

ben düğünden 3 ay önce diktirmeye basladım. son provada kilı vermiştim. sırttan zaten daraltılabiliyor ama göğüsler de potluk olmustu. gelinlikçi göğüs kısmını yeniden yaptı. düğünümden bir gün önce duvağı vs her seyi hazırdı
Muhtemelen benimde son günlere kadar böyle sürecek bunu önden belirtip ona göre göğüs kısmını belki seçebiliriz teşekkür ederim

Gelinlik yetişmesi zor bi şey değil ki bu süreçte asla insanları dinlemeyin daha çok stres olursunuz.. ben her şeyi 1 ayds hallettim evimin hazır olmamasını benden çok akrabalarım taktı stres yaptı. Hiç umurumda olmadı her şey de yetişti hep de istediğim gibi oldu. İnsanların üstünüzde stres oluşturmasına izin vermeyin. Bedeniniz de gayet normal bi beden onu da takıntı yapmayın çok güzel modeller var tabi ki.

Mutluluklar dilerim.Gelinin 38 beden olması yeni duyduğum birşey .Her beden gelin gördüm hepside çok güzeldi çok

Herkes öyle söylemiş aslında bir ayda bile halledilebilir anladığım kadarıyla. Çok stres yapmıştım. Kesinlikle her kafadan bir ses çıkıyor bu süreçte daha da stres oluyorum. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

İlk başta yola sağlık için çıkmıştım ama şimdi gelinlik için kitlendim biraz üzüyor bu durum beni yalan yok. Çok önem vermem böyle işlere ama buna evrildim süreçte. Millet ne der ne düşünür.
Bu süreçte insanlar çok yıpratıcı oluyor sen kulaklarını tıka nasıl biliyorsan öyle yap inan benim düğünüm çok stresli geçmişti herkesten bir ses çıkmıştı şimdi olsa asla kimseye prim vermedim bildiğimi yapardım. Boşuna strese girdiğini anlayacaksın sen eğlenmene bak zaten düğün dediğimiz şey gelin damat stres yapsın herkes boş boş konuşsun ortalığı karıştırsın işi

Çok haklısınız o kadar haklısınız ki hatta bu ara hayatı zehir ettim kendime bırakın o 2 saati. Yani kendim için kilo vermeyi geçtim millet için vermeye stres olmaya başladım kendime yüklendikçe yükleniyorum çok üzülüyorum halime.
Çok zayıf olsaydınız da millet bu sefer başka bir kusur bulurdu bunun sonu gerçekten yok kimsenin düşüncelerini aklındakileri değiştiremezsiniz kendiniz için yaşayın 💐

Bir süredir diyetisyene gidiyorum verdim. Düğüne kadar da hedefim vermek o konuda kendime güveniyorum güzel ilerliyorum.
Evet ama kilo verme duran bir şey hazır gelinlik alıp tadşlat placaksa mayıs gibi alsan yetişir ben de düğün sürecinde zayıfladım ve memelerim bedenime göre büyük normalde kınamda gelinlil giymeyecektim sonra fikir değiştirdim farklı gelinlik aldım 1 haftada tadilatı olmuştu ama arkadaşım sorun yaşamıştı 1 ay kala halletmen lazım bence hele özel dikim yetişmez

Bunu duyduğuma o kadar sevindim ki anlatamam. Nişan döneminde denediğim tüm abiyeler 44 bedendim o zaman 46-48 denettiler hep o kadar küçüktü ki abiyeler daha da demotive olmuştum. Sanırım travma kaldı. Yine aynı şey olacak gelinlikler küçücük sığamayacağım diye stres oluyordum. 42 bedenim şu an ama az kaldı 2-3 hafta içinde 40 bedene ulaşacak gibiyim o zaman gideceğim denemeye. İpli gelinlik olayını da özellikle belirteceğim son güne kadar diyet yapacağım çünkü lazım olabilir. Çok teşekkür ederim❤️
ne tarz bir model ariyorsun? varsa resimlerin atsana.
bence sirf zevkine, yakin bir arkadasinla almak icin degil sadece model denemek icin cok tarz - cok kaliteli bir yerden randevu al. orada begendigin modellerin en guzel versiyonlari olur zaten. onlari dene, bedenine yakisip yakismadigini gör.
bazen insanin hayalindeki - kendine yakisacagini dusundugu sey ile gercek bambaska olabiliyor
ben mesela zayif oldugum icin balik modelle kugu gibi olurum diyordum. ama balik modele bir kıvrım lazımmış ki o balık, balık olsun. düz kuru g.tlere giden bir sey degilmis. hic yakistiramadim ve icinde rahat hareket edemedim.
ama hic aklimda olmayan - normalde de ilgimi cekmeyen helen modelleri giyince masal prensesi gibi hissettim.
o gunden sonra en azindan aklimda fikir vardi hic baska seylere bakip enerjimi ve vaktimi harcamadim. size de tavsiye ederim. hazir almayi düşünmüyorken hemen bu cumartesiye alin randevunuzu gidin deneyin.

Elbette ki bulursunuz, sizin bedeninizde bir çok gelin var. Kolu kavrayan dantel kol yerine, böyle hafif omuzdan itibaren bol, böyle uçuşan veya kelebek kol vb bir kol modeli seçin. Beli ayarlanabilir olsun (örn iplerle vs). Böylelikle kilo verseniz de rahatlıkla bedeninize uyarlayabilirsiniz.

Back
X