- 1 Haziran 2017
- 609
- 478
- 23
- 34
- Konu Sahibi Melos199197
-
Kilo aldım.İkisini de cok beğendim.ilk gelinlik çok güzel duruyor .Allah yardimcin olsun bu adam yakında seni eve de kapatır bu gidişle.. belki evlenince zamanla bu huyumdan vazgeçer. Beli olmaz tecrübeli ablalar yazarsa daha iyi olur.
Inanin hoşuma gitmiyor ..yaaa canım bu yazdıkların şimdi hoşuna gidiyor benı seviyor diyorsun ama ileride çok bunalacaksın , bu kıkançlıgı durdurmaya çalış ,
gelinlıge gelince ikiside çok guzel boyun kilon bu resimdekiler gibiyse çok duracaktır. hayırlı olsun iyi düşün.
Kıskançlık konusunda aklım çok karışık.İkisi de muhteşem ama aşırı kıskanç biriyle nişanlıydım eskiden. Neler çektiğinizi ve hissetitğinizi biliyorum. Peki siz emin misiniz bu yola çıkmak istediğinizden?
Kıskançlık konusunda aklım çok karışık.
Inanılmaz seviyorum onu.
Bir dediğimi iki etmez .
Ne istersem yapmaya çalışır.
Ama kıskançlığı, giderek artmaya başladı.
Terapiye gitmek istiyorum.
Teşekkür ederim ..Bu kadar kıskanç bi adamla evlenmeyi bi kez daha düşünün derim. Bu idare edilcek bi durun değil degisecek bi durum da değil.Hayatınız boyunca bu kısıtlamalarla yaşayabilecekseniz evlenin.
Gelinlikler içinde şey demek istiyorum cok hoslar evet ama 175 üstü değilseniz böyle güzel durmuyorlar insanın üstünde.Kilodan hiç söz etmiyorum zaten verecekmissiniz de.Modelden ziyada size yakışıp yakışmamasına dikkat edin isterseniz genel de gelinler bunu pek önemsemiyolar çünkü malum.
Mutluluklar
O tarz laflar eden bir adamla ayrılmaniz isabet olmuş.Biliyorum. Genellikle çok severler zaten, üstüne titrerler vs vs. Benim nişanlım ben denize girmek istedim diye denize girip g... başını el aleme gösterenden bana eş, çocuklarıma da ana olmaz demişti. Ayrıldık, yalvaran kendisi oldu ama affetmedim.Sisyphe Astoria arkadaşlarımız psikolog. Onlar daha iyi bilirler ama bence bir sorunu ortadan kaldırmadan terapinin pek bir şey değiştireceğini düşünmüyorum.
Kir düğünü istiyoruz..Gelinlikler çok güzel de boy, kilo, düğün-nikah konsepti önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?