Gelinlik sorunu bakar misiniz ?

İkiside güzel
Ben bunun a form olanını giydim resimlerde albüm çekimlerinde kullanışlı oluyor bu kol ve yaka

Bizimde çekimler için sıkıntı başladı.
Erkek istemiyorum dedi .
Denizde filan çekim olcak.
Umarım bizde öyle oluruz .
Yoksa evliliğimiz sallanir.
Bundan da çok korkuyorum .

Ilerde jinekologun erkek ise ne yapacak? Dogum edemiyecekmisin? Is yerinde erkekler ile konusmayacakmisin? Gerce senin ise gitmenide istemezdir kesin.

Yerinde olsam gelinligi degil, tüm iliskimi gözden gecirirdim. Umarim dogru karari alirsinve ayrilirsin.

Ikisi de güzel ama bence düğün tarihine göre ikisi arasında karar vermelisin. Ilgının kolları çok kapalı yaz düğününe olmaz bence.

Gelinlikler harika ama uzun boy ve böyle fizik şart, istersen hazır firmalarda bi dene belki de hiç uyumayacak bir şey için tartışıyorsun.

Bence de ikisi de çok güzel.

İlk bakışta 1. daha güzel geldi ama açısından galiba.

İnceleyince 2.yi beğendim. Hem danteli daha güzel hem de kolları cok kapalı değil. Daha güzel duruyor. 1.nin kolları çok kapalı

Ayyy resmen bayıldım ilk attığınız gelinliğe.. Bu arada kıskançlık olayina gelince ne yalan söyleyeyim banada biraz açik geldi, rahat etme konusunda sizin açınızdan da iyi olmayacak gibi.. yinede siz bilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun..

Öncelikle hayirli olsun Allah tamamina erdirsin canim :) yeni evli biri olarak senin şu anki telaşini stresini cok cok iyi anliyorum. Gelinliklere gelince ikiside çok guzel ve hayatta bir kere giyinme sansin oluyor ama esinide kirmadan orta yolu bulmaya calis bence. Mühim olan onunda seni begenmesi hosuna gitmesi. Allah yardimcin olsun

Ikiside çok hoş canım, ama zayıf ve boylu olmak şartıyla. Allah musmutlu etsin inşallah

2. gelinlik guzel bence kıskançlık konusunda da sen cok bunalmiyorsan sorun yok önemli olan ikinizde cok seviyorsaniz cok bi takilma derim her kadin kıskanılmaktan hoslanir

Bu adam seni calistirmaz
Gezmeye gitmene izin vermez
Ailenle bile gorusturmez

Cok konunu okuyacagiz senin...
Bu adam seni sevmiyor. Gram da saygi duymuyor. Hala evlenmek istiyor musun? Seven insan sevdigine boyle bir iskence yapmaz. Sevmese bile saygidan yapmaz. Bu adamda sana karsi ikisi de yok.

Gelinlikler guzel bu arada. Ikisi de cok guzel. Vucudun bu kadar guzelse mevsime gore sec. Biri kis biri yaz dugunu icin.

Ama bence bu adamla evlenme. Yazik edersin kendine.

2.gelinlik cok guzelmis.
Dekolte vs kendim rahat edemezsem diye kapattirabilirdim ama bi baskasi istiyor diye olmamali
Tebrik ederim :)

Terbiyesizin soyledigi lafa bak.cok dogru bi karar olmus ayrilmak.tebrik ederim

2 gelinlikte cok guzel.ama asiri kiskanc bi insanla hayat cekilmez.Allah yardimcin olsun...

Gelinlikler çok güzel ....Her genç kızın bir gelinlik hayalı vardır ve kesinlikle kimsenin karışmaması gerektiğine inanıyorum. Gelinlikte çok abartılı açık değil zaten ..

fazla kilonuz varsa ve boyunuz 175 180 yoksa bu gelinlik olmaz zaten... ayrıca göğüs dekolteleri çok fazla ben pek beğenmedim. gelinlik dediğin daha romantik olmalı seksi olmaya hiç gerek yok ayrıca kıskançlığı ve kavgaları da iyi tartın evlenmeden bitirmek daha nkolay

Üst fotoğraftaki gelinlik çok güzel. Ama boyun uzunsa onu tercih et.

benim sevgilim de kıskanç.adam nedense kolsuz bluza elbiseye takık.yahu tişörtten ne farkı var 5 cmlik bir parça var arada diyorum.yoksa fark 5 cm uzununu giy işte diyor.şort mini falan zaten hak getire.yüz vermiyorum tepeme cıkmasın diye de nolcak böyle ileride bilmiyorum.sizde kendimin bir aşama ötesini gördüm valla.

ilk gelinlik muhteşem bende boy kilo uygundu kapalı oldugum için bu modelleri giyemedim kıskançlık konusuna gelince işin çok zor evleneceksen Allahtan sabır dile canım kıskanc erkek değişmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…