Gelinlik sorunu bakar misiniz ?

Bizimde çekimler için sıkıntı başladı.
Erkek istemiyorum dedi .
Denizde filan çekim olcak.
Umarım bizde öyle oluruz .
Yoksa evliliğimiz sallanir.
Bundan da çok korkuyorum .

İlk gelinligi çok beğendim sizin ürerinizde gelinligi gördü mü acaba erkekler bu konuda biraz kıskanç olabiliyor ne de olsa türk toplumundayız.Ama düğün bu bir defa olacak sonuçta.İçinizde kalmasın farklı modeller de deneyebilirsiniz.

Evlendikten sonra değişmesi daha kötü..
Ama bir dinlerseniz önüne geçemezsiniz.
Ben dinlemiyorum..
Yine de önüne geçemiyorum

Ilkini daha cok begendim ama ikisi de guzel. Kislanc insanla evlenmek büyük hata bence. Umarim mutlu olursunuz.

İstediğim modeller 1. Çok güzel. Kıskançlık çok yakın zamanda seni boğmaya başlıcak ve bikacaksin buda adamdan soğutucak seni söylemeden gecmeym dedim

Kıskançlık meselesine gelirsek gelinliğe bile içini sindirmeyen adamla bir kez daha düşünün demeyi görev bilirim.
Zira kıskanç erkeklerin genelde en esnek olduğu nokta gelinliktir, sizinki orda bile problem belli ki.

İstediğim modeller 1. Çok güzel. Kıskançlık çok yakın zamanda seni boğmaya başlıcak ve bikacaksin buda adamdan soğutucak seni söylemeden gecmeym dedim
Kaybetmekten çok korkuyor .
Gözünün önünden ayırmak istemiyor..
Eş gibi değil baba gibi oluyor bazen..
Iki dakika dışarda yalnız bırakmak istemiyor ..
Inşallah aşarız bu konuyu .

Gormedi.
Çünkü planlı gitmedik .
Bütün provalara gelcem diyo şimdi..
Gelmeni istemiyorum dedim.
Annemle gitmek istiyorum .
Bakalım.
Gelişmeleri yazarım.

Düğün yapacağıniz ortam nasıl bilemiyorum ama klasik oynamalı düğünlerse pek olmaz gibi bunlar birinci gelinlik çok çok zarif ayrıca fiziginize uyuyorsa kesinlikle o... Gelinlikte dekolteyi ben de çok sevmiyorum göğüslerinizin büyüklüğüne göre arasını da biraz kapattirabilsiniz yada aynı kumas ile yarısaydam bir şeyler düşünebilirsiniz.
Asil mevzuya gelince nisanlinizla eskiden beri mi kıskanç... Yoksa yasama tarzınızın farklılıklarından dolayı mı kıyafetlerinize müdahale ediyor. Bazen kıskançlıkla bunu karıştırabiliyoruz. Sizi siz olarak kabullenmesi gerektiğini, sizin de onu olduğu gibi kabul ettiğinizi evlilik süresinde de ikimizde birbirinize adım atarak sevgimiz için ortak yolu bulmanız gerektiğini vurgulayin.

Bizimde çekimler için sıkıntı başladı.
Erkek istemiyorum dedi .
Denizde filan çekim olcak.
Umarım bizde öyle oluruz .
Yoksa evliliğimiz sallanir.
Bundan da çok korkuyorum .

eşimde eser kalmadı. şu an birimimde 25 erkekle iki bayan olarak görev yapıyoruz. 2 ay önceye kadar da tek bayandım

Hastalık derecesinde kiskanc tirnagimi bile gostermek istemiyor diyorsun ama sen gelinlik peşine düşmüşsün. Evlendikten sonra da eşim çok kıskanç boşanmak istiyorum başlığı açarsın. Bence gelinliği sonra düşünürsün kıskançlık meselesini hallet.

Benimkin de derdim annemdi. hacı olmuştu, hacıyım ben vs filan diyordu. Eşimse dantell ağırlıklı kolları filan öyle olan gelinlikleri masa örtüsüne benzetiyordu.:) Başta balık olmaz ne öyle gelinlik dedi. bi giydim bayıldı. ama sonra ben vazgectim. Neyse seni anlayabiliyorum baaya sıkıntılı oluyor. En sonunda annemin isteği olmasa da kendi istediğim gelinliğime kabvuştum. darısı senin başına.

iki gelinlik de çok güzel. ben çok beğendim. çok asil bulurum bu tarz gelinlikleri.

ama bu kıskançlığı hastalık derecesine gelmek üzere nişanlınızın.
kısıtlamalar hiç hoş değil. hele ki gelinlik konusunda..
aklı başında insansınız neticede, nerede ne giyeceğinizi bilirsiniz.

Neden kendine bir ömür böyle yaşamayı uygun görüyorsun ?
1 ay bile olmadı nişanlımdan ayrılalı, öyle kıskanç öyle bunaltıyordu ki beni, ne yapsam suç, ne giysem dert oluyordu.
Sevgi bir yere kadar üzgünüm. Evlenip, dozunu iyice arttırdığında ona olan kinin ve öfken başladığında sevginden eser kalmayacak..
Gelinliğini değil, oturup geleceğini düşün.. Her buluşmada kavga edip dönüyorsun, peki ya aynı evde olunca nasıl olacak sence ? Yazık etmeyin kendinize.

Bu gelinlikler omuzu dusuk gosterir. Kambur degilsen bile kambur gosterir.
Hos degil hic. Ben sevmedim.

Ben 2.olani begendim ama biraz omuzlarini yukselterek yani omuzdan asagida degilden omuz hizasinda olsa daha guzel olur bence.
Arkadasimda omuzlarini bu tipte yapti yani bayagi asagidaydi cekelemekten helak oldu resimde ki gibi durdugu gibi durmuyorlar.

Gelinlik hakkında mı fikir verelim, nişanlı hakkında mı, anlayamadım ben?

Çok kıskanç diye diye evlenip sonra beni oraya göndermiyor, şu konuda kısıtlıyor diye şikayet edecek misiniz?
Etmeyin bence, her şey ortada çünkü.

bu gelinlikler pek sade değil . hastalik derecesinde kiskanclik varsa iyiye isaret değil. Evlenmemeli böyle biriyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…