Gelinlik Modelleri Gelinlik ve nişan elbisesi ne kadara malolur?

missmickey

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
194
3
316
İstanbul
Yakın zamanda evlenen evlenecek arkadaşların dikkatine.çok abartılı olmayan bi gelinlik istiyorum aşağı yukarı ne kadar malolur?bi de satın almakmı kiralamakmı daha mantıkllı?

ooo ama böyle sorunca 500den yol açılır 5000e. Bir kere hangi şehirdesin? İstanbuldan çıktığın anda fiyatlar bayağı ucuzluyor. Nişanlının ailesinin durumu nedir, orta halli mi, refah içinde mi yoksa geçim derdinde mi? Bu tarz kıyafetlerin fiyatını kumaşı belirler, ne kadar kaliteli olmasını istiyorsun vs. vs.

canım sen şimdi satın alacaksın ama hazır bir model mi yoksa diktirecekmisin bunlar da önemli ama en düşük fiyat 1500 halledersinn o da taşsız sade modeller eğer sateni,danteli,taşı da fazla olursa fiyat artıyo birde moda evleride biraz pahalı oluyor şimdiden hayırlı uğurlu olsun

ben taşsız bir model 2100 e anlaştım pazarlıkla, 100 tl indi sağolsun :) taş atar da üstüne beğenirsem onun parasını düşünmedi ama çok olmayacağı için

uygun moda evleri vardır iyi araştırırsan kiralamanı tavsiye ederim nişanlığımı kiraladım nişandan sonra geri vermem bir hafta sürdü koyacak yer bulamadım sinir oldum kirala giy ver kurtul sonrada işe yaramıyorki istanbuldaysan mahmutpaşa mısır çarşısı taraflarını gezmeni öneririm pazarlık şansında fazla oralarda gelinlik kırmızı nişanlık (ama ben kınada giyicem) ikiside gayet güzel 2000 tl halloldu duvak çiçekte dahil

ne kdara olur bilemem ama bnce kiralamak daha mantıklı ben şahsen evlenirken öyle yapacam

kızlar siz hepiniz istanbulda mı oturuyorsunuz ben izmirde oturuyorum daha gelinlik bakmaya başlamadım ama geçen sene kuzenimin düğünü oldu o aldı izmir çankayadan 3 binden baya bi pazarlıkla 1800 e aldık ki zaten izmirde bi glinliğe en fazla 2000e alnınır ama tabi çok ünlü mode evleri ve markalara gitmezsen onlar üstüne 1 2 milyar daha fiyat koyarlar..

çook teşekkürler.daha acemiyim araştırmada yani.istanbuldayım.kiralayayımmı alayımmı kararsızım.bugün fatihe gittim.benim beğendiklerime 2000 3500 arası dediler.pazarlık edilmeden söylenen fiyat.bi de şöle bişi söylediler.2 haftaya kadar karar ver anca eylüle yetiştirebiliriz.satın almamı sağlamak için uydurdularmı yoksa gerçeklik payı varmı??

fiyat konusunda bi bilgim yok ama bende nisanim salonda olsaydi kiralamayi düsünüyordum..

ayrica avatarina bayildim the big bang theory sevdigim bir dizi sheldon'a bayiliyorum

Bende gecen hafta Fatih te gelinlik baktim canim. Herkes orda daha guzel gelinlikler var ve daha ucuz dedi diye gittim ama resmen gelinlik bakma sevkimi kirdilar. kimisi dugunum ekimde diye erken dedi, kimisi ukela ukela konustu. Her neyse fiyatlarda anadolu yakasinda baktigimla ayni hatta daha yuksekti. 2.500 den asagi fiyat veren olmadi.

Fatih en pahalı semt. Benim gözlemim bu oldu. Özellikle de müşterisi çok olan gelinlikçiler de kaba ve ilgisiz duyduğum kadarıyla. Kendini fatihte yorma. Kadıköydeki modaevleri de oldukça yeterli ve daha uygun fiyata. Yetiştirememe meselesi doğrudur çünkü tam sezonu ve çok fazla iş oluyor ellerinde.

herkese çok teşekkürler.kadıköyüde bi deneyeyim.ve gerçekten fatihteki biçok gelinlikçi bildiğiniz ukala!!!sanki bana hayrına iş yapıyorlarmış gibi.haftasonu tabana kuvvet gezicez.peki dikim konusunda yani direk terziye diktiren oldumu?

ben gelinliğimi kadıköy tunaliz modaya diktiriyorum, modeli de deneyerek, üstümde görerek seçmedim, bulduğum resimleri birleştirip götürdüm. buna rağmen şahsen sonuçtan memnunum, götürdüğüm modeli hazırladı. tabii biz de bunun için bütçemizi zorlayarak o modelin hakkını verecek kumaş seçtik ve normalden sık provaya gittim, yolunda girmeyen bir şey olunca da tatlı dille müdahale ettim düzelttiler. gelinliğim de hiç aceleye gelmedi, bayağı uzun sürece yaydık. eğer kendine güveniyorsan, terziyi takip edebilecek bilgiye ve özene sahipsen özel de diktirip gayet memnun olabilirsin. ama gelinliğini 1 kere astar provasında görüp sonra nerdeyse tamamı dikilmiş şekilde 2. prova yapacak kadar başıboş bırakırsan risk almış olursun. benim terzim ki becerisinden şüphem yok, benle aynı açıdan bakamadığı için bazı yerleri düzeltmek zorunda kaldı...

ben nişan elbisemi ve gelinliğimi 2000 liraya kiraladım ilk ben giycem kuaförde orası olucak .ucuz olsun diye istemediğim bi gelinlik almaktansa istediğim gelinliği kiralamak daha mantıklı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…