- 23 Ocak 2012
- 505
- 15
- 298
- Konu Sahibi Karagozlum87
-
Suan cok sinirliyim ve birileriyle konusmam lazim artik...
Arkadaslar biz 12. ayda gelinligimi aldik. Dugunum 7.ayda
Gelinligim askili ve gogus kismi dantel/tulle karisik yani gogus dekoltesi falan yok sadece kollarim acik olacakti...
Nisanlimda begenmisti. Simdi de gelinligimin ustune beyaz renkte sal almislar ki gelinligim kirik beyaz. Neymis efendim kayinbabam cok laf soylemis baskasinin gelinine simdi ona laf soylerlermis zorla sal takmami istiyolar sinirden agladim hala rahatlayamadim.. Nisanlimda arada kalmak istemiyor hep ben susmak zorunda kaliyorum
Fikir verebilecek olan var mi
Hepinize tesekkur ederim arkadaslar valla sinirden catlatacaklar beni kendi baslarina gidip sal almislar ya nisanlimda sesini cikarmiyor beni arada birakma diyor ister tak ister takma diyor ama eminim takmazsam her firsatta yuzume vuracaklar
sinirden ağlamanızı anlayabilmiş değilim...sadece her istedklerini size istedikleri zaman yaptırmayacaklarını onlara göstermek için tmm alırım şalı üzerime deyin ve düğün günü takmayın..zorla taktırcak halleri yok zorba değillerdir umarım...
Suan cok sinirliyim ve birileriyle konusmam lazim artik...
Arkadaslar biz 12. ayda gelinligimi aldik. Dugunum 7.ayda
Gelinligim askili ve gogus kismi dantel/tulle karisik yani gogus dekoltesi falan yok sadece kollarim acik olacakti...
Nisanlimda begenmisti. Simdi de gelinligimin ustune beyaz renkte sal almislar ki gelinligim kirik beyaz. Neymis efendim kayinbabam cok laf soylemis baskasinin gelinine simdi ona laf soylerlermis zorla sal takmami istiyolar sinirden agladim hala rahatlayamadim.. Nisanlimda arada kalmak istemiyor hep ben susmak zorunda kaliyorum
Fikir verebilecek olan var mi
Hepinize tesekkur ederim arkadaslar valla sinirden catlatacaklar beni kendi baslarina gidip sal almislar ya nisanlimda sesini cikarmiyor beni arada birakma diyor ister tak ister takma diyor ama eminim takmazsam her firsatta yuzume vuracaklar
Bende buna benzer bişey söyleyecektim fotoğrafçıda arabada falan unutun hatta aa bilmiyorum nerede olduğunu onumu düşünecem dersinizYada kendi tarafınızdan birinin eline tütüştürün gelin odasında oda farkında olmamış gibi çıksın kıme verdım hatırlamıyorum dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?