Gelinlik yuzunden birbirimize girdik

Karagozlum87

Evli ♥ Mutlu
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
505
15
298
Suan cok sinirliyim ve birileriyle konusmam lazim artik...

Arkadaslar biz 12. ayda gelinligimi aldik. Dugunum 7.ayda
Gelinligim askili ve gogus kismi dantel/tulle karisik yani gogus dekoltesi falan yok sadece kollarim acik olacakti...

Nisanlimda begenmisti. Simdi de gelinligimin ustune beyaz renkte sal almislar ki gelinligim kirik beyaz. Neymis efendim kayinbabam cok laf soylemis baskasinin gelinine simdi ona laf soylerlermis zorla sal takmami istiyolar sinirden agladim hala rahatlayamadim.. Nisanlimda arada kalmak istemiyor hep ben susmak zorunda kaliyorum

Fikir verebilecek olan var mi

Ee,zaten gelinliğin kapalı yeterince bir de üstüne şal mı alacaksın?Bir kere evleniyorsun ,istediğin gibi ol pişman olma.Kaldı ki ,şimdi onları dinlersen her giydiğine müdahale ederler.

Net söyle fikrini canım , başka çıkarı yok ben normalde elbette giymem böyle ama bugünümü beğendiğim bu gelinlikle geçirmek istiyorum.Gelinliğimi çok beğendim deseniz:26:

büyük lokma yicen büyük söz söylemicen demişler, onu kayınbaban düşünsün canım senin günün olucak o tabi ki senin istediğin olucak, büyük konuşmasaymış allah allah .. gerekirse ailen girsin devreye hiç üzme kendini..

kayınpederin o zaman görmemiş mi gelinliği? hem o giymeyecek sen giyeceksin,nişanlında razıysa niye ortalığı karıştırıyormuş? ben olsam şal falan takmazdım,hemde temmuzdaymış düğünün isilik falan olursun vallahi :).daha kalın askılar yaptırabilirsin belki:26:

bence kayınvalidenizle kayınpederinizle nişanlınızla konuşun şimdi evet derseniz sürekli müdaheleye izin vermiş olursun
nazikçe istemediğini söyle ayıp değil düğünün senin sen ne istersen olmalı

ömründe bir defa günü yaşayacaksın ve geriye baktığında ne kadar güzel gündü sevinçle mutlulukla hatırlayacağın gün olmalı o yüzden kimsenin karışmasına izin verme çünkü o gün senin günün kimsenin de karışmaya hakkı yok şimdi karışırlarsa zaten normalde de kızım gelinim şuna buna dikkat et giyme diye bu öneriler devam eder bence hiçte hoş olmaz

bu konuda tavrını açıkça belli et istemediğin seyi kimse sana zorla yaptırmamalı saygısızlık etme ama uygun bir yolla izah et ilerde başka konularda da yaptırımları olur üzülen sen olursun bence kabul etme

sinirden ağlamanızı anlayabilmiş değilim...sadece her istedklerini size istedikleri zaman yaptırmayacaklarını onlara göstermek için tmm alırım şalı üzerime deyin ve düğün günü takmayın..zorla taktırcak halleri yok zorba değillerdir umarım...

Hepinize tesekkur ederim arkadaslar valla sinirden catlatacaklar beni kendi baslarina gidip sal almislar ya nisanlimda sesini cikarmiyor beni arada birakma diyor ister tak ister takma diyor ama eminim takmazsam her firsatta yuzume vuracaklar

Tavrını koy baştan nasıl tutarsan öyle gider hayatım düğün günü giy gelinliğini öp kayınpederinin elini seni çok seviyorum babacığım nasıl olmuşum de bitsin gitsin :)))

Hepinize tesekkur ederim arkadaslar valla sinirden catlatacaklar beni kendi baslarina gidip sal almislar ya nisanlimda sesini cikarmiyor beni arada birakma diyor ister tak ister takma diyor ama eminim takmazsam her firsatta yuzume vuracaklar

şalıda almışlar demek? sana bir tavsiye o şalı takma.yüzüne vurulacak birşey yok!

Bende buna benzer bişey söyleyecektim fotoğrafçıda arabada falan unutun hatta aa bilmiyorum nerede olduğunu onumu düşünecem dersiniz Yada kendi tarafınızdan birinin eline tütüştürün gelin odasında oda farkında olmamış gibi çıksın kıme verdım hatırlamıyorum dersiniz

Arkadaşımın kayınpederide hacı olduğu için kapalı olsun demiş.Arkadaşım gelinliğim yeterince kapalı dedi.Göğsünü gere gere giyip evlendi.Tamam takarım de.Ama sizinki benim gelinliğime uygun değil deyip şık birşey al onu da yanına al sadece üzüleceksen takma.Bir şal için kendini üzmeye bile değmez.

Çaktırmadan şala çakmakla yakın yada takın bir yere sorunolmaz nasılsa

Bence de ya al yanına bırak bir yerde olsun bitsin Aman niye unutmuş diyecek halleri de yoktur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…