- 23 Ocak 2012
- 505
- 15
- 298
- Konu Sahibi Karagozlum87
-
nişanlın güzellikle anlatsın babasına... o ikna edebilir bence
Babasina cok fazla bisey diyemiyor canim :/ Nisanlim 4 yasindayken annesiz kalmis ve kayinpederim onun icin hic evlenmemis koyden sehire gelmis onu okutabilmek icin vs o yuzden sesini cikaramiyor...
Sanirim bi cok arkadasimin dedigi gibi yapicam dugunun basinda gonlu olsun diye takicam sonra yok edicem :)
hay bu ihtiyar heyeti takımı nerde kapris yapacağını bi türlü bilmezler ya ölüyorum. yahu genç kız buda düğün kollarıda açıkta olsun ne var gönlünü kırıp düğününü rezil etmeye.hay alalhım yaa
canım bolerayı bı gıydın mı yapısır sırtına cıkaramazsın valla .kolay olmaz yanı .
en mantıklısı şal canım .şalı soyle üstün körü takarsın bı de bakmıssın kı düşmüş
hıc haberın bıle yok
Normalde örtülü olmayan gelinleri, düğünde 1 günlüğüne, sırf elalem laf etmesin diye kapatmaya çalışmak bana çok anlamsız ve samimiyetten uzak geliyor.
Açık gelin istemiyorsan oğlunu tembihlersin, açık gelin getirmez. Niye el kızından fedakarlık bekleniyor? Fedakarlık beklenecekse evlattan beklensin, gitsin ailesinin istediği gibi giyinen kızla evlensin.
Hem oğlun istediği kızı alacak hem senin istediğin olacak. Hem şoför mahali hem beş kuruş...
Kayınpederinlemi evleniyorsun?
Nişanlın başta kabul etmiş, kime laf düşer ?!
Nişanlın biraz babacı galiba yada elalem ne der düşüncesinde.
Bunun ileriside var.
Sadece gelinlikte değil her konuda yapabilir baskılayabilir.
Takmayın şal falan nasıl istiyorsanız öyle giyin tadını çıkartın.
Laf söylerse biri ben böyleyim, benim hayatımda ilk ve son yaşacağım gün deyip geçin taviz vermeyin.
Ne adamlar var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?