- Konu Sahibi Karagozlum87
kaynana karışsa anlayacağımda kayınpedere ne ya
sen erkeksin sana ne be adam kadınların işinden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaynana karışsa anlayacağımda kayınpedere ne yasen erkeksin sana ne be adam kadınların işinden
K.peder başkasına kızıyormuşya bu sefer kendine laf gelir diye sorun yapıyor anlayacağın zeboşummm
hee tabi bak sen başkasına dedin, sen kendi gelinine laf geçiremedin denmesinden korkuyo ablacım haklısın
giy kız çatlasınlar![]()
olay bu işte zeboşumm,başkasına kızıp kendi gelinine yaptırmamak hakmmu bu uyani şimdi
giy bence hiç takma bile 1 kere giyeceksın bunu ömür boyu içinde kalır yoksa![]()
K.peder başkasına kızıyormuşya bu sefer kendine laf gelir diye sorun yapıyor anlayacağın zeboşummm
Gelinligin fotosu yok canim, surekli bakarim diye cekmemistim :))
Ama gercekten acik degil omuzlarimi bile kapatiyor sadece kollarim acikti ki duvak takinca onlarda kapaniyodu biraz :)
Nisanlim cok arada kaldi ona da dayanamiyorum :/ sanirim bolero giyicem kisa sure sonra onuda cikaricam :/
Hepinize tesekkur ederim arkadaslar valla sinirden catlatacaklar beni kendi baslarina gidip sal almislar ya nisanlimda sesini cikarmiyor beni arada birakma diyor ister tak ister takma diyor ama eminim takmazsam her firsatta yuzume vuracaklar