• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik yuzunden birbirimize girdik

kaynana karışsa anlayacağımda kayınpedere ne ya:19: sen erkeksin sana ne be adam kadınların işinden

he he de geç. zamanı gelince kendi bildiğini okursun son anda kimse bişey diyemez nasılsa. şimdiden tepki verdinmi olay büyür. gerginlik olur ağzınızn tadı bozular olur takarım giyerim de son anda takma . son dakika golü olsun.

yüz verirsen astarını isterler kesinlikle mesafeni koru ileride çoook çok pişman olursun.olacaksa olacak yoksa yüzüğü atarım de.müstakbel nişanlın sesini çıkarmıyorsa yandın sen.

bi arkadaşın dediği gibi taviz tavizi doğurur.

ayrıca istediğin ne varsa aldır.ileride sen bedavaya geldin derler şok olursun.Allah razı olsun bizi masrafa sokmadı birşey istemedi demezler.
sen bi kere evleniceksin.

hee tabi bak sen başkasına dedin, sen kendi gelinine laf geçiremedin denmesinden korkuyo ablacım haklısın

giy kız çatlasınlar:21:

olay bu işte zeboşumm,başkasına kızıp kendi gelinine yaptırmamak hakmmu bu uyani şimdi :47:

giy bence hiç takma bile 1 kere giyeceksın bunu ömür boyu içinde kalır yoksa :34:

bir kere giyeceksın ve cok aykırı dekoltesı olmadıkdan sonra hersey senın ıstedıgın gıbı olmalı .

gıyecegın gelınlık senın ıcıne sınmelı .belırttıgıne gore de gelınlıgının asırıya kacan bır dekoltesı yokmus .

ben de hıc hoslanmam gelınlıge sonradan bolera ,şal gıbı eklemeler yapılmasından .

gelınlıgın tamamen tum ozellıgı kayboluyor .

gelınlıgının fotosunu bızımle paylasma hgıbı sansın var mı canm

Bir kez, iki kez ya da on kez...
Nerede neyi nasıl giyeceğine kişi kendisi karar verir...
Net ve sakin bir şekilde konuşun derim.

Gelinligin fotosu yok canim, surekli bakarim diye cekmemistim :))

Ama gercekten acik degil omuzlarimi bile kapatiyor sadece kollarim acikti ki duvak takinca onlarda kapaniyodu biraz :)

Nisanlim cok arada kaldi ona da dayanamiyorum :/ sanirim bolero giyicem kisa sure sonra onuda cikaricam :/

karagözlüm87; bu konu da senın nısanlın aılesıne laf ettırmemelı .

nısanlın ıstese aslın da bu konuda tavız vermez ama ,sanırım nısanlının da ısıne oyle gelıyor .

ben senın yerın de olsam ,alırım o salı hee tamam derım .sonra atarım bır koseye

dugun de pesımden kosacak degıller ya .:ssz:

Kayınpederin kayınvalide rolünü üstlenmiş sanırım :)
aynı benimkisi,saolsun kayınvalidemden çok karışır her şeye :)
içinden ne geliyorsa onu yap,anlattığına göre çok da açık değilmiş gelinliğin.
bence de taviz verme,gerisi gelir yoksa :34:

Gelinligin fotosu yok canim, surekli bakarim diye cekmemistim :))

Ama gercekten acik degil omuzlarimi bile kapatiyor sadece kollarim acikti ki duvak takinca onlarda kapaniyodu biraz :)

Nisanlim cok arada kaldi ona da dayanamiyorum :/ sanirim bolero giyicem kisa sure sonra onuda cikaricam :/

canım bolerayı bı gıydın mı yapısır sırtına cıkaramazsın valla .kolay olmaz yanı .

en mantıklısı şal canım .şalı soyle üstün körü takarsın bı de bakmıssın kı düşmüş

hıc haberın bıle yok :51:

Hepinize tesekkur ederim arkadaslar valla sinirden catlatacaklar beni kendi baslarina gidip sal almislar ya nisanlimda sesini cikarmiyor beni arada birakma diyor ister tak ister takma diyor ama eminim takmazsam her firsatta yuzume vuracaklar

Canım nişanlın kararı sana bırakmış iste. Takmazsın olur biter, şimdiden bunu kafanıza takip da günlerinizi zehir etmeyin. Hem kim vuracakmış ki yüzünüze, anladığım kadarı ile görümceniz değil, e nişanlınız da kararı size bırakmış, kala kala kayınpeder kalıyor ki, o da bunu sizin yüzünüze vurup da sizle yüz göz olmayı göze alıyorsa, sizden alacağı cevabı da göze almalı...

tatlım güzel güzel konuşup halledin birbirinizi kırmadan bak şimdiden herşeye evet dersen oooooooooooo işin yaş ben böyle olmasını istiyorum birbirimizi kırmayalım e tabi sakince konş bir kere evleniym bıraknda gönlümce olsn de

Hepinize cok cok tesekkur ederim arkadaslar. Ben kimsenin kirilmasini istemiyorum zaten dugunun stresi var uzerimde bide bu stresimin arasinda kalp kirmak istemiyorum..

Sanirim en iyisi gostermelik ustume almak sonra da cikarmak :))

kayinpederinle konus
tatli dille anlat, gelinliğinin onu mahcup edecek şekilde açık olmadıgını dile getir
baktın ikna olmuyor dğününe var daha
nasıl olsa dantel detayi varmiş gelinliğinin
konuş aldıgınız yerle hemen 1 günde şık bir tadilat yaparlar ne şiş yanar ne kebap
böyle ufak mevzular yüzünden daha evlenmeden sorun çıkarırsan ilerde başin çok ağrır
öyle özgürlük naraları atamazsın evlendikten sonra
karışamazlar, görüşemezler falan fırt...
bal gibi de karişirlar bacım
evinin ne huzuru kalir ne tadı
daha yolun çok başındasın, kırmamaya özen göster yoksa ilerde kırılan üzülen ağlayan hep sen olursun :68:
benden söylemesi...

Son düzenleme:
Back
X