• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik yuzunden birbirimize girdik

nişanlın güzellikle anlatsın babasına... o ikna edebilir bence

Babasina cok fazla bisey diyemiyor canim :/ Nisanlim 4 yasindayken annesiz kalmis ve kayinpederim onun icin hic evlenmemis koyden sehire gelmis onu okutabilmek icin vs o yuzden sesini cikaramiyor...

Sanirim bi cok arkadasimin dedigi gibi yapicam dugunun basinda gonlu olsun diye takicam sonra yok edicem :)

Babasina cok fazla bisey diyemiyor canim :/ Nisanlim 4 yasindayken annesiz kalmis ve kayinpederim onun icin hic evlenmemis koyden sehire gelmis onu okutabilmek icin vs o yuzden sesini cikaramiyor...

Sanirim bi cok arkadasimin dedigi gibi yapicam dugunun basinda gonlu olsun diye takicam sonra yok edicem :)

En güzeli, ne sis yanar ne kebap :16:

hay bu ihtiyar heyeti takımı nerde kapris yapacağını bi türlü bilmezler ya ölüyorum. yahu genç kız buda düğün kollarıda açıkta olsun ne var gönlünü kırıp düğününü rezil etmeye.hay alalhım yaa

hay bu ihtiyar heyeti takımı nerde kapris yapacağını bi türlü bilmezler ya ölüyorum. yahu genç kız buda düğün kollarıda açıkta olsun ne var gönlünü kırıp düğününü rezil etmeye.hay alalhım yaa

yapmayın Allah aşkına bu nasıl bir yaklasım ya??
yaşı kaç olursa olsun herkesin değer yargıları var
herşeyden evvel o bir "baba"!
hem de eşi öldüğü halde oğlu ezilmesin diye üvey anne getirmemiş, ona hem anne hem baba olmuş eli öpülesi bir baba...
çok mu yani gelini (ki gelin değil kızı kabul ediyordur arkadaşı eminim) olacak insandan bu yönde bir beklentisi olması?
insan hayat arkadaşı olacak insan için canını bile vermeyi düşünürken ne olmuş yani şuncacık bir fedakarlık yapip kayınpederinin duasını alsa, kimsenin gönlü kırılmasa...
hep kendimizi düşünüyoruz ne yazık...
kalmadı anaya babaya ataya saygı, yazıklar olsun alayımıza vallahi... :68:

Saygı bir şalı sırta almakla oluyorsa ne alaa, ama pek sanmıyorum onun öyle olduğunu:31: Hayatı boyunca bir kere yaşayacağı bu çok özel günün insan muhteşem olmasını ister yıllar sonra fotoğraflara bakınca rengi bile üstündeki gelinliğe uymayan bir şeyi mi görsün :44: Alsa yanına şalı başta takar sonra atar gider, kimse de kırılmamış olur..:21:

Şimdiden kayın pederiniz kılık kıyafetinize karışıyorsa çekeceğiniz var gibi görünüyor.
Oğlu da sizin yanınızda değil zaten tek kalmışsınız.
Sizde sesinizi çıkaramadığınıza göre şalı takmaktan başka çare yok.
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin misali gelin gittiğiniz aile bu konuda tutucu davranış gösteriyorsa ve evlenmeye karar verdiyseniz dediklerini yapmaktan başka çareniz yok gibi :44:

kayınpeder kayınvalide onlara ne yahu seni nisanlın ilgilendirir onlarda herseye maydonoz olmasınlar heleki su gelinlik konularında sinir oluyorum bir kadın nasıl gelinlik isterse giymeli kimsenin karısmaya hakkı yok buna

arkadaslarında dediği gibi.istediğini yap,kimsenin lafına bakma,eğer şimdiden mesafeni ve tavrını koymazsan ezilen üzülen hep sen olursun.

Önceden kabul edip sonradan sadece sizi ilgilendiren konuda sorun çıkarmaları ilginç.

Eşinizde belli ki arada kalmış. Bunun için üzmeyin birbirinizi.

...

Konuşup ikna edemezseniz, eğer uzlaşma yolu ararsanız, şal takmayın bence..

Gelinliğinizin üzerinde bulunan bir dantel varsa aynı dantelden kol yaptırın..

Altına astar yaptırmadan kalın bir tül dantel çok şık duruyor gelinliklerde.

Ya da eğer duvağınız uzunsa düğün salonuna girdiğinizde iki yanınıza uzatırsınız, kolsuz olması dikkat bile çekmez.

Düğün ortalarına doğru zaten kimse karışmaz artık. İlk intiba çok önemli.. :1:

Son düzenleme:
Hepinize degerli fikirleriniz icin cok cok tesekkur ederim, kimi yorumlar gulumsetti beni tesekkurler hepinize :29:

canım bolerayı bı gıydın mı yapısır sırtına cıkaramazsın valla .kolay olmaz yanı .

en mantıklısı şal canım .şalı soyle üstün körü takarsın bı de bakmıssın kı düşmüş

hıc haberın bıle yok :51:

Bir tane kuzen abla vardı ailede. Başı açıktı ama öyle aşırı bir dekolte sevdası da yoktu. Ayarında bir kızdı yani.

Evlenirken, ki evlendiği adamın kız kardeşi açıktı, gelinliğe başörtüsü eklemek istediler. Şans bu ya, erkek tarafının getirdiği kuaförün yaptığı saç tutmadı, eh örtü de başından kaydı gitti:51:

Bizimkiler de gülüp, "Bir türlü kapatamadılar bu kızı, gitti" diye laf etmişlerdi. Olmayınca olmuyor napcaan.

Normalde örtülü olmayan gelinleri, düğünde 1 günlüğüne, sırf elalem laf etmesin diye kapatmaya çalışmak bana çok anlamsız ve samimiyetten uzak geliyor.

Açık gelin istemiyorsan oğlunu tembihlersin, açık gelin getirmez. Niye el kızından fedakarlık bekleniyor? Fedakarlık beklenecekse evlattan beklensin, gitsin ailesinin istediği gibi giyinen kızla evlensin.

Hem oğlun istediği kızı alacak hem senin istediğin olacak. Hem şoför mahali hem beş kuruş...

şu gelinliğe karışmasınlar... sanki insan 10 kere evleniyor...1 kere giyilecek birşey herkes susmalı ve kız beğendiğini aldırmalı içine en sineni... şahsen gelinlikte göğüs dekoltesini ben de hoş bulmuyorum gelinliğin masumiyetini bozuyo gibi geliyo ama dekolte hariç askılıymış straplezmiş bunlar çok normal... önemli olan güzel duru bir güzelliğe sahip olması

sakın taviz verme !!! bende sana dıyorum ama ben bu tur konularda cok tavız verdım...benımde gelınlıgım boleroluydu acık olmasın dedı kaynana.. ama eger nısanlında ortmenı ıstıyosa yapcak bıse yok sevıyorum der katlanırsın. ama en nıhayetınde en mutlu gunun. zehır etmelerıne ızın verme. sesını cıkar canım. benım gıbı yapma

Normalde örtülü olmayan gelinleri, düğünde 1 günlüğüne, sırf elalem laf etmesin diye kapatmaya çalışmak bana çok anlamsız ve samimiyetten uzak geliyor.

Açık gelin istemiyorsan oğlunu tembihlersin, açık gelin getirmez. Niye el kızından fedakarlık bekleniyor? Fedakarlık beklenecekse evlattan beklensin, gitsin ailesinin istediği gibi giyinen kızla evlensin.

Hem oğlun istediği kızı alacak hem senin istediğin olacak. Hem şoför mahali hem beş kuruş...

:46::46::46::46::46::46::46::46:

doğru söze ne denir!

Kayınpederinlemi evleniyorsun?
Nişanlın başta kabul etmiş, kime laf düşer ?!
Nişanlın biraz babacı galiba yada elalem ne der düşüncesinde.
Bunun ileriside var.
Sadece gelinlikte değil her konuda yapabilir baskılayabilir.
Takmayın şal falan nasıl istiyorsanız öyle giyin tadını çıkartın.
Laf söylerse biri ben böyleyim, benim hayatımda ilk ve son yaşacağım gün deyip geçin taviz vermeyin.
Ne adamlar var yaa :19:

Kayınpederinlemi evleniyorsun?
Nişanlın başta kabul etmiş, kime laf düşer ?!
Nişanlın biraz babacı galiba yada elalem ne der düşüncesinde.
Bunun ileriside var.
Sadece gelinlikte değil her konuda yapabilir baskılayabilir.
Takmayın şal falan nasıl istiyorsanız öyle giyin tadını çıkartın.
Laf söylerse biri ben böyleyim, benim hayatımda ilk ve son yaşacağım gün deyip geçin taviz vermeyin.
Ne adamlar var yaa :19:

bende aynı düşüncedeyimm yaşadık gördük..

Back
X