- Konu Sahibi Karagozlum87
ya allah askına ılla bıseylere karısıcaklar moral bozacaklar yoksa ıclerı rahat etmıcek kayınvalıde kayınpederlerın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aynı düşüncedeyimm yaşadık gördük..
Suan cok sinirliyim ve birileriyle konusmam lazim artik...
Arkadaslar biz 12. ayda gelinligimi aldik. Dugunum 7.ayda
Gelinligim askili ve gogus kismi dantel/tulle karisik yani gogus dekoltesi falan yok sadece kollarim acik olacakti...
Nisanlimda begenmisti. Simdi de gelinligimin ustune beyaz renkte sal almislar ki gelinligim kirik beyaz. Neymis efendim kayinbabam cok laf soylemis baskasinin gelinine simdi ona laf soylerlermis zorla sal takmami istiyolar sinirden agladim hala rahatlayamadim.. Nisanlimda arada kalmak istemiyor hep ben susmak zorunda kaliyorum
Fikir verebilecek olan var mi
yüz verirsen astarını isterler kesinlikle mesafeni koru ileride çoook çok pişman olursun.olacaksa olacak yoksa yüzüğü atarım de.müstakbel nişanlın sesini çıkarmıyorsa yandın sen.
bi arkadaşın dediği gibi taviz tavizi doğurur.
ayrıca istediğin ne varsa aldır.ileride sen bedavaya geldin derler şok olursun.Allah razı olsun bizi masrafa sokmadı birşey istemedi demezler.
sen bi kere evleniceksin.
Gelinligim askili ve gogus kismi dantel/tulle karisik yani gogus dekoltesi falan yok sadece kollarim acik olacakti...
Nisanlimda begenmisti. Simdi de gelinligimin ustune beyaz renkte sal almislar ki gelinligim kirik beyaz. Neymis efendim kayinbabam cok laf soylemis baskasinin gelinine simdi ona laf soylerlermis zorla sal takmami istiyolar sinirden agladim hala rahatlayamadim.. Nisanlimda arada kalmak istemiyor hep ben susmak zorunda kaliyorum
hiç kimse ama hiç kimse benim giyeceğim gelinliğe laf edemez. belki fazla tersim bu konuda ama omrumde ilk defa giyeceğim birşey için ne kayınvalidemi takarım nede kayınbabamı. nişanlımın görüşünü alırım o kadar.ben diretin derim
valla cnm benm eşimn ailesi çok kapalılar.ben nişanlanmadan söledm ona gelnlğm kesnlkle askısız olack dye tmm fln diordu ama ben bliordum ki ailesnden mutlaka b tepki gelecek.b gün kayınvalideme konuyu açtm o da kayınbabam için başkalarna laf edio nasıl gydrmşler öle yakştı mı hç dye dior şmdi sna nasıl gydrsin dedi..ben de ona buna laf etmeseymş ozmn dedm.o insanların arksndn laf etti dye ben mi günahnı çekecm anne kusura bakmayn ben başka türlü asla gyinmem bu konu böle bilinsn dedm.netice de bizde açık b aileyz ve benm annem de öle b gelinlk bna zorla gydirilse tepksi başka olur....nyse kayınvalidem şakayla karışık kalp krizi mi geçrtecksn düğünde bize dedi güldü ben de düğün boyu sağlk ekiplerni hazır tutarm sen merak etmem dedm öle güldk ettk ama iyi ki de o çıkışı yapmışm.istedğm şekilde giyindm gelnlğmi...konuyu bana açtıklarnda sussaydm belki de istemeye istemeye şalı da geçtim yarım kollu b gelinlk giymş olacaktım ......gerçi olmazdm ben ayrılırdım ne yalan söyleyim :)
yapmayın Allah aşkına bu nasıl bir yaklasım ya??
yaşı kaç olursa olsun herkesin değer yargıları var
herşeyden evvel o bir "baba"!
hem de eşi öldüğü halde oğlu ezilmesin diye üvey anne getirmemiş, ona hem anne hem baba olmuş eli öpülesi bir baba...
çok mu yani gelini (ki gelin değil kızı kabul ediyordur arkadaşı eminim) olacak insandan bu yönde bir beklentisi olması?
insan hayat arkadaşı olacak insan için canını bile vermeyi düşünürken ne olmuş yani şuncacık bir fedakarlık yapip kayınpederinin duasını alsa, kimsenin gönlü kırılmasa...
hep kendimizi düşünüyoruz ne yazık...
kalmadı anaya babaya ataya saygı, yazıklar olsun alayımıza vallahi...![]()