Arkadaşlar ben 20 li yaşların sonunda eğitimli iş güç sahibi bi hatunum.Eşimde aynı.Aramızdaki fark ben büyükşehirde büyüdüm o köyde.Çocukluğumdan itibaren kendi işlerini kendi halleden biriyim.Evlenmeden önce birkaç yıl iş sebebiyle ailemden ayrı yaşıyordum.Çalıştığımız yerde tanışıp kısa sürede evlendik. Eşim oldukça kibar saygılı yardımsever çevresinde ve ailesinde sevilen biri.Eşimin ailesi köyde yaşıyor.5 kardeşler hepsi okumuş.Evlendik ve alışkın olmadığım şeylerle karşılaştım.İlki eşimin maaş kartımı istemesi,para sorunu.Asla vermem buarada evin maddi giderlerinin çoğu benim üstümde.Bu arada eşim ev işlerine karışmıyor canı isterse bazen yemek yapar.İkincisi köye gidip sık sık kalmak istemesi bensiz gitmek istemez.(mesafe 90 dk)Ben başka yerde rahat edemiyorum. Nedense eşim kısa mesafe bile olsa ile kardeşlerinde kalmak ister. Tabi bu köyde kalışlarda eşim, ailesine el pençe divan durmamı istiyor.Ailesi köydeki gelinlere bakıp ırgat gelin fantazisini yaşamak istiyorlar. Mesela aile erkekleri büyükten küçüğe uzanmış oturuyor eşimde dahil ben koca koca sinileri falan taşıyorum.Sözde okumuş medeniler biride kalkıp yardım etmiyor benim görevimmiş.Tabiki bir iki gün dayanıp resti çektim herkes bi işin ucundan tutsun diye.Bu kalıplara uymadığım için bütün aileni suratları bana hep beş karış.K.peder hayvancılık yapıyor ve ev ahırın üstünde.B enim için kokudan dolayı gece yatısı kabus Ayrıca köy ortamı olduğu için hijyenik değiller.Yeni geline yatak falan yapılr bunlar ömemsemiyor asırlık yataklarda yatırıyorlar.Gidince tepeleme bulaşık beni bekler nerde hazırlık.Yinede gidince mutfaktan çıkmam iş yaparım.Eşim ailesine çok düşkün sık sık konuşur.Benim ailem uzakta ben genelde yalnız giderim,o senede bir gelir.Bana ailesiyle samimi olayım diye baskı yapar benimkileri bayramda seyranda arar.Ben baskı yapmam zorla samimiyet olmaz.Bunların dışında evliliğimz güzel birbirimizi seviyoruz.Ama ailesi yüzünden sık kavga ediyoruz.Yüz verince astarını istiyor anlayış gösteremiyorum.Ben istiyorum ki eşim boş zamanlarında sık gitsin köye benide ayda bir götürsün gece kalmayayım.Ailesiyle sıcak ilişkileri sürsün ben mesafeli olayım ve onlar beni böyle kabullensin. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM .GECE YATISI OLMASI ŞART MIDIR?