benimde tam tersi görümcem bana söylemek istediklerini yada yaptırtmak istediklerini k.valideme söyletiyor.. 3yıl sonra farkına varabildim kv min görümcemin aklıyla haraket ettiğini

yaww görümcem meğer ne mraklıymış kv olmaya.. Allah biliyormuşki kız evlat vermiş ona .. halbukisi kendide bir gelin baska bir kapıda.. amann neyseee...
bulaşık mak.de k.v.le savaş olurdu resmen evde... eşimede söylüyorum hani artık bi dur desin diye.. baktım eşim beni mecbur görüyor

kendimce yıkamamak için direttim tabii k.validemde diretti elde yıkamam için evde savaş başladı

bir kez mak. koydum kadın delirdi.. ertesi bi baktım dolaplarda sayılı bardak,tabak,çatak-kasık tak. bırakmıs

olsun dedim kotacam ben bu mak. koydum kirlileri :) yemek vakti geldi temiz ne tabak nede kaşık var

artık k.validem mak.dn çıkarttı kendi yıkadı koydu masaya..bana laf sokustura sokustura

3gün böyle sürdü 4.gün baktım dolapta tabaklar vs seyler çoğalmış... haa tabiki sadece tabakları koydurtmustu yine en agır tencereleri,yağlı tavaları elimde yıkattırıyordu kesınlıkle mak.koydurtmuyordu.. kızı geldiğinde hemen acardı mak.koy kızım koy yorulma derdi (bu durumda insanın gücüne gidiyır tabiki) bırak yağlıları yıkama mak var derdi..makda yer yoksa gelin var derdi

basbayağıda hizmetçiydim ben o evde..değeri kıymeti olmayan bir hizmetçi

iki tatlı söz söyleseler ne olacak iş elimemi yapışacak yapardım yani.
en son vaziyet buydu.bayadır gitmiyorum ve gitmekte istemiyorummmmmm