Diğer soruma da cevap alabilir miyim?Karnım burnumda derken gerçekten karnım burnumda diye oldugunu nsl düşündünüz ne yiyip içiyosunuz. Hamile halimle demek istiorum her mecazi anlamda yazdigimi acikliyim mi burda
tam ben yazicaktim hazir yazilmisi varken +1.Ben kaç kardeşin var çözemedim
Önceki konunda 2 kardeşin var
Bu konuda 4 kardeşsiniz
Üstelik önceki konunda kız kardeşlerin ahkaksız yoldan para kazanıyor diye onlarla görüşmek istemiyorsun, evlerinde kalmam diyorsun
Nu konuda evime neden gelmiyorlar, sileyim mi diyorsun
Önceki konunda bulunduğun yerde sadece babaannen var.
Bu konuda bulunduğun yerde 3. Bir kızkardeş daha ortaya çıkıyot
Biraz tutarsız mısın?
aaaa o üyemiydi bu.gene mi kandırıldım ayolll?Dimi dayisigillerde çok aramışlardı kiralık evi
Bence haklılar evine gelmemekte. Bende istenmedigim eve gitmezdim o evde sadece siz yaşamıyorsunuz. Belki geldiklerini duyunca eşinizin size karşı kötü söz de etmesini istemiyor olabilirler. Üzerlerine gitmeyin. Bu konuda karşınıza almanız gereken kişi eşiniz kardesleriniz degil4 kız kardeşiz bulunduğum yerde bizim 3. Numarada evli üstelik esimin amcaogluyla. Eşimle kardeşlerim konuşmuyor eşimin bi hatasindan dolayı buna rağmen kardeşlerin saygisiz diyor evimize gelip gidemezler kovarım diyor bunu isteyken mesajda demsti en kucugumuz telfnumu kurcalamis msjlari okumuş ögrenmiş diğerlerinede sölemis. Hamileyim eşim gün boyu işte. O yokken gelin diyorum hayir o eve ayak basmayiz artik diyorlar. En küçüğü mesela 19 yaşında çok küçük deil evli olan kardesime sık sık gidiyor bnle brlikte o kardeşimde hamile. Küçük olan demiyo eniştemin hatasini ablamdan niye çıkarayım o da hamile gelmisken onada bi ugrayayim sizce bu durumda ne yapmaliyim onlari silmeli miyim. Çünkü eşimin yanlışını banada yansitiyorlar yanımda olmuyorlar. Eşim uzmanligi kazandi her an cagirablrler yanmda birinin durmasi lazım cagirsam biri gelmez kalmaz dmk ki bu durumda
oo kardeşlerin yaptığı meslekte takılı kaldım ben haftalardırDiğer soruma da cevap alabilir miyim?
Eşinizin hatalı olduğunu söyleyen sizsiniz sonrasında da evime gelmesinler demiş gelmiyorlar işte. Onları sileyim mi diye bize soruyorsunuz? Neden sebep sileceksiniz kocanız onları kırdı diye mi? Kardeşlerinizi gözden çıkarmışsınız zaten hissediyorlardır bunu . Bir de o yokken gelecekler ...Kocanızın karşısında durup onlar benim kardeşlerim burası benim de evim istedikleri zaman gelirler deseydiniz böyle olmazdı onlar da alınmazdı. Eşinizin kardeşleri bekler artık sizi yalnız kalmayın diye.4 kız kardeşiz bulunduğum yerde bizim 3. Numarada evli üstelik esimin amcaogluyla. Eşimle kardeşlerim konuşmuyor eşimin bi hatasindan dolayı buna rağmen kardeşlerin saygisiz diyor evimize gelip gidemezler kovarım diyor bunu isteyken mesajda demsti en kucugumuz telfnumu kurcalamis msjlari okumuş ögrenmiş diğerlerinede sölemis. Hamileyim eşim gün boyu işte. O yokken gelin diyorum hayir o eve ayak basmayiz artik diyorlar. En küçüğü mesela 19 yaşında çok küçük deil evli olan kardesime sık sık gidiyor bnle brlikte o kardeşimde hamile. Küçük olan demiyo eniştemin hatasini ablamdan niye çıkarayım o da hamile gelmisken onada bi ugrayayim sizce bu durumda ne yapmaliyim onlari silmeli miyim. Çünkü eşimin yanlışını banada yansitiyorlar yanımda olmuyorlar. Eşim uzmanligi kazandi her an cagirablrler yanmda birinin durmasi lazım cagirsam biri gelmez kalmaz dmk ki bu durumda
Kardeşiniz ne hakla telefonunuzu karıştırıp karı-koca mesajlaşmanızı okuyabiliyor?4 kız kardeşiz bulunduğum yerde bizim 3. Numarada evli üstelik esimin amcaogluyla. Eşimle kardeşlerim konuşmuyor eşimin bi hatasindan dolayı buna rağmen kardeşlerin saygisiz diyor evimize gelip gidemezler kovarım diyor bunu isteyken mesajda demsti en kucugumuz telfnumu kurcalamis msjlari okumuş ögrenmiş diğerlerinede sölemis. Hamileyim eşim gün boyu işte. O yokken gelin diyorum hayir o eve ayak basmayiz artik diyorlar. En küçüğü mesela 19 yaşında çok küçük deil evli olan kardesime sık sık gidiyor bnle brlikte o kardeşimde hamile. Küçük olan demiyo eniştemin hatasini ablamdan niye çıkarayım o da hamile gelmisken onada bi ugrayayim sizce bu durumda ne yapmaliyim onlari silmeli miyim. Çünkü eşimin yanlışını banada yansitiyorlar yanımda olmuyorlar. Eşim uzmanligi kazandi her an cagirablrler yanmda birinin durmasi lazım cagirsam biri gelmez kalmaz dmk ki bu durumda
Sadece bakılsın istiyor menfaati olmasa kardeşlerini aramayacak yani.
Eşinizle konuşun yumuşatmaya çalışın hatalı taraf özür dilesin4 kız kardeşiz bulunduğum yerde bizim 3. Numarada evli üstelik esimin amcaogluyla. Eşimle kardeşlerim konuşmuyor eşimin bi hatasindan dolayı buna rağmen kardeşlerin saygisiz diyor evimize gelip gidemezler kovarım diyor bunu isteyken mesajda demsti en kucugumuz telfnumu kurcalamis msjlari okumuş ögrenmiş diğerlerinede sölemis. Hamileyim eşim gün boyu işte. O yokken gelin diyorum hayir o eve ayak basmayiz artik diyorlar. En küçüğü mesela 19 yaşında çok küçük deil evli olan kardesime sık sık gidiyor bnle brlikte o kardeşimde hamile. Küçük olan demiyo eniştemin hatasini ablamdan niye çıkarayım o da hamile gelmisken onada bi ugrayayim sizce bu durumda ne yapmaliyim onlari silmeli miyim. Çünkü eşimin yanlışını banada yansitiyorlar yanımda olmuyorlar. Eşim uzmanligi kazandi her an cagirablrler yanmda birinin durmasi lazım cagirsam biri gelmez kalmaz dmk ki bu durumda
Tek kız kardeşim var evli eşi ile eşim konuşmuyor ama kimse benim kardeşim ile görüşmeme karışamaz asla izin vermem. Kardeşim gil korona oldu yeğenlerim bizde kaldı 14 gün kardeşimin eşi Allah razı olsun dedi hatta kaynanası niye gönderiyorsun diye kızmıştı konuşmadığımız için teyzesi o ve eşim de cidden çok sever yeğenlerimi gözüm arkada kalmaz dedi. Demem o ki bbaştan tavrınız belli olucaktı öyle gizli saklı gelinmez kardeş evine.. eşi evde yokken giderim oda aynî şekilde ama gelip gittiğimizi herkes bilir yani gizli saklı değildir.4 kız kardeşiz bulunduğum yerde bizim 3. Numarada evli üstelik esimin amcaogluyla. Eşimle kardeşlerim konuşmuyor eşimin bi hatasindan dolayı buna rağmen kardeşlerin saygisiz diyor evimize gelip gidemezler kovarım diyor bunu isteyken mesajda demsti en kucugumuz telfnumu kurcalamis msjlari okumuş ögrenmiş diğerlerinede sölemis. Hamileyim eşim gün boyu işte. O yokken gelin diyorum hayir o eve ayak basmayiz artik diyorlar. En küçüğü mesela 19 yaşında çok küçük deil evli olan kardesime sık sık gidiyor bnle brlikte o kardeşimde hamile. Küçük olan demiyo eniştemin hatasini ablamdan niye çıkarayım o da hamile gelmisken onada bi ugrayayim sizce bu durumda ne yapmaliyim onlari silmeli miyim. Çünkü eşimin yanlışını banada yansitiyorlar yanımda olmuyorlar. Eşim uzmanligi kazandi her an cagirablrler yanmda birinin durmasi lazım cagirsam biri gelmez kalmaz dmk ki bu durumda
Anlamayan sensin. İyi oku.Anlamiosun sanirim cagirdigim halde gelmeyiz diyorlar mesafeyi kocamdan dolayı koyan onlar bn gelip gitsinler istiyorum
Kardeşini silemezsin sen git görüşmeye ayrıca eşin bunları söylerken seni düşünmeli ne olursa olsun anlar senin kardeşin4 kız kardeşiz bulunduğum yerde bizim 3. Numarada evli üstelik esimin amcaogluyla. Eşimle kardeşlerim konuşmuyor eşimin bi hatasindan dolayı buna rağmen kardeşlerin saygisiz diyor evimize gelip gidemezler kovarım diyor bunu isteyken mesajda demsti en kucugumuz telfnumu kurcalamis msjlari okumuş ögrenmiş diğerlerinede sölemis. Hamileyim eşim gün boyu işte. O yokken gelin diyorum hayir o eve ayak basmayiz artik diyorlar. En küçüğü mesela 19 yaşında çok küçük deil evli olan kardesime sık sık gidiyor bnle brlikte o kardeşimde hamile. Küçük olan demiyo eniştemin hatasini ablamdan niye çıkarayım o da hamile gelmisken onada bi ugrayayim sizce bu durumda ne yapmaliyim onlari silmeli miyim. Çünkü eşimin yanlışını banada yansitiyorlar yanımda olmuyorlar. Eşim uzmanligi kazandi her an cagirablrler yanmda birinin durmasi lazım cagirsam biri gelmez kalmaz dmk ki bu durumda
Bu net tavrı kardeşlerinize yapılan yanlışta gösterseydiniz bu raddeye gelmezdi sorun.Çünkü annesinin üst katini kabul etmedim. Ailesinede dedim o evi verirseniz geçin diye tutturursaniz oğlunuzu bırakır giderim dedim. Ben başinda ayri oturmak istedigimi şartımı şurtumu sundum size dedim degisirseniz herkes yoluna dedim olece konu kapandı
Kardeşlerim ona saygisizmis. Halbu ki bi sebepten dolayı ailesinin gazına gelip bn babaannemin evibdeyken gelip bana el kaldirmaya kalktı kardeslerim müdahale edince onlarinda üstüne yürüdü karışmayın diye. Snra annemi arayıp bu kadını sen bozuyosun sen ne zmn gelip gitsen degisiyor bu demis.evime gelip 1 bardak suyumu içemezsin artik demişti kardeslerimde tavir aldilar eşime haklı olarak. Esime diyorum haksızsın sen öle yapmasaydin hepsi konusuyordu seninle yok diyor senin kardeşlerin yalancı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?