Prenses değil maalesef, keşke her kadın prenses muamelesi görse, tabii 12-13 haftalık hamileyken eline toz bezi bile almamaktan bahsetmiyorum, kardeşlerinize saygı duyulsa, size saygı duyulsa, şiddet olmasa, kimse kardeşlerinizin üzerine yürümese kafi, 7 yıl flört edip evlenmişseniz arada aşk var ki o kadar yıl flört etmişsinizdir, aşk varsa şiddet olmaz, ikisi bir arada olamaz çünkü.Ama konu sahibi kadar prenses kalamadım
Ortada önemli bir sorun var ki kimsenin onu prenses yerine koyduğu yok. Eşinin geri kafalı bir şekilde hamilesin yalnız kalamazsın düşüncesini iyi birşey sanıyorsa bilemiyorum tabi.Ya bak şunu da anlamadım
Hiç normal bi aile hayatı olmamış konu sahibinin
Ne ara bu kadar prensesliğe alışmış da kaptırmış kendini?
Valla el üstünde tutuldum ben babamın evinde
İyi bi şey olduğundan demiyorum ama gerçekten bir şeyi kaldırıp da şuraya koymuşluğum yoktur
Ama konu sahibi kadar prenses kalamadım
Bu konu özelinde değil de genel olarak tüm konularını biliyorum o yüzden prenses gibi dedimPrenses değil maalesef, keşke her kadın prenses muamelesi görse, tabii 12-13 haftalık hamileyken eline toz bezi bile almamaktan bahsetmiyorum, kardeşlerinize saygı duyulsa, size saygı duyulsa, şiddet olmasa, kimse kardeşlerinizin üzerine yürümese kafi, 7 yıl flört edip evlenmişseniz arada aşk var ki o kadar yıl flört etmişsinizdir, aşk varsa şiddet olmaz, ikisi bir arada olamaz çünkü.
Severek evlendik ama eşim şiddet uyguluyor, beni evden kovuyor lafını çok sık duymaya okumaya başladım maalesef.
Çok farklı bi kafa yaşıyor zaten konu sahibiOrtada önemli bir sorun var ki kimsenin onu prenses yerine koyduğu yok. Eşinin geri kafalı bir şekilde hamilesin yalnız kalamazsın düşüncesini iyi birşey sanıyorsa bilemiyorum tabi.
Konu sahibi kaynıyla ilgili düşük yaptım beni aramadı diye açtığı konuda, kadın kadını erkek erkeği mi aramalı çıkın bu kafadan, ben kabul etmiyorum siz de etmeyin demişti banabu cümle yaşadığı hayatı göz önüne koyarsak hayal ürünü değildir de nedir? Prenses olma durumu da yine bir hayal ürünü, keşke öyle olsa, gerçektende kıymet görse.
Duygularıma tercüman olmuşsunuz, dikkat ediyorumda her cümlesinde hamileyim de hamileyim demiş arkadaşHamileyim de hamileyim.Ne olmuş hamileyseniz?Hastalık mi hamile olmak. 3 ay kanamam vardı evde sürekli yattım eşim işe gidiyordu kimse gelmedi yanıma.Sizin bir sorununuz yok.Su hamileliği hastalikmis gibi göstermekten vazgeçin.Bir sorun olduğunda arayın gelirler.Bu kadar gaddar degillerdir.
Ve siz bu adamın burnundan getirmediniz öyle miKardeşlerim ona saygisizmis. Halbu ki bi sebepten dolayı ailesinin gazına gelip bn babaannemin evibdeyken gelip bana el kaldirmaya kalktı kardeslerim müdahale edince onlarinda üstüne yürüdü karışmayın diye. Snra annemi arayıp bu kadını sen bozuyosun sen ne zmn gelip gitsen degisiyor bu demis.evime gelip 1 bardak suyumu içemezsin artik demişti kardeslerimde tavir aldilar eşime haklı olarak. Esime diyorum haksızsın sen öle yapmasaydin hepsi konusuyordu seninle yok diyor senin kardeşlerin yalancı
Ona öyle diyorsun da inanıyor mu bakalım? Hiç zannetmiyorum inandığını. Sana kötü bir haberim var, kocan salak değil. Adama diyordular ya, hamile karısını bırakacak yer düşünmüyor mu ne gamsız diye. Planı belliydi, ve er geç uygulayacak. Gidecek yerin olmadığı için de mecbur kabul edeceksin. Bak burda kadın kadınayız, bize bari yapma. Kocan yese anası yemez bu numaraları, onlar da yesin hadi biz yemeyiz.La ona öyle diyorum cok sıkışırsam annemin yanına gderim ama baska bi adamın yanında ne kadar rahat edebilirim hamile halimle o muamma
Belki ilgi görmediği için kendince beklentilere giriyordur bilemem, kimsenin gerçekte nasıl bir evliliği var, nasıl bir yaşantısı var bilemiyoruz.Bu konu özelinde değil de genel olarak tüm konularını biliyorum o yüzden prenses gibi dedim
Çünkü sürekli etraftan beklenti içinde
Ev verilecek, hamile diye kaynına kadar herkes arayacak, soracak gibi
Şiddet gibi bazı şeyler sanırım insanın evinde olunca her evde var sanılıyor
YOk oysa ki
Yazık ki şimdi bi çocuk daha şiddeti normal sayarak büyüyecek
Eşimin evime gelip gitmesinler demesinden sonra eşim evdeyken kardeslerim gelmez. Bunu bildiğim için o yokken gelipbakabilirsiniz ablam ii mi dgl mi sncta hamileyim kimi cagirayim yanima bi ihtiyacimda
Ben kaç kardeşin var çözemedim
Önceki konunda 2 kardeşin var
Bu konuda 4 kardeşsiniz
Üstelik önceki konunda kız kardeşlerin ahkaksız yoldan para kazanıyor diye onlarla görüşmek istemiyorsun, evlerinde kalmam diyorsun
Nu konuda evime neden gelmiyorlar, sileyim mi diyorsun
Önceki konunda bulunduğun yerde sadece babaannen var.
Bu konuda bulunduğun yerde 3. Bir kızkardeş daha ortaya çıkıyot
Biraz tutarsız mısın?
Baba evinde gün yüzü göremedim bari koca evinde göreyim deyip kendiliğinden prenses moduna girmiş olabilir ama bil bakalım ne eksik?Ya bak şunu da anlamadım
Hiç normal bi aile hayatı olmamış konu sahibinin
Ne ara bu kadar prensesliğe alışmış da kaptırmış kendini?
Valla el üstünde tutuldum ben babamın evinde
İyi bi şey olduğundan demiyorum ama gerçekten bir şeyi kaldırıp da şuraya koymuşluğum yoktur
Ama konu sahibi kadar prenses kalamadım
Haklılar4 kız kardeşiz bulunduğum yerde bizim 3. Numarada evli üstelik esimin amcaogluyla. Eşimle kardeşlerim konuşmuyor eşimin bi hatasindan dolayı buna rağmen kardeşlerin saygisiz diyor evimize gelip gidemezler kovarım diyor bunu isteyken mesajda demsti en kucugumuz telfnumu kurcalamis msjlari okumuş ögrenmiş diğerlerinede sölemis. Hamileyim eşim gün boyu işte. O yokken gelin diyorum hayir o eve ayak basmayiz artik diyorlar. En küçüğü mesela 19 yaşında çok küçük deil evli olan kardesime sık sık gidiyor bnle brlikte o kardeşimde hamile. Küçük olan demiyo eniştemin hatasini ablamdan niye çıkarayım o da hamile gelmisken onada bi ugrayayim sizce bu durumda ne yapmaliyim onlari silmeli miyim. Çünkü eşimin yanlışını banada yansitiyorlar yanımda olmuyorlar. Eşim uzmanligi kazandi her an cagirablrler yanmda birinin durmasi lazım cagirsam biri gelmez kalmaz dmk ki bu durumda
Ve bu adamdan çocuk mu yaptınızKardeşlerim ona saygisizmis. Halbu ki bi sebepten dolayı ailesinin gazına gelip bn babaannemin evibdeyken gelip bana el kaldirmaya kalktı kardeslerim müdahale edince onlarinda üstüne yürüdü karışmayın diye. Snra annemi arayıp bu kadını sen bozuyosun sen ne zmn gelip gitsen degisiyor bu demis.evime gelip 1 bardak suyumu içemezsin artik demişti kardeslerimde tavir aldilar eşime haklı olarak. Esime diyorum haksızsın sen öle yapmasaydin hepsi konusuyordu seninle yok diyor senin kardeşlerin yalancı
Çünkü annesinin üst katini kabul etmedim. Ailesinede dedim o evi verirseniz geçin diye tutturursaniz oğlunuzu bırakır giderim dedim. Ben başinda ayri oturmak istedigimi şartımı şurtumu sundum size dedim degisirseniz herkes yoluna dedim olece konu kapandı
Çok sevindim ev bulduysanız gerçekten ama kiralık ev yok diyordunuz koskoca ilçede nasıl buldunuz ev..Sen şaka misinAnlattigim halde hayir öle sgl boyle diye direten ne çok kitle var. Arkadaşım, kayinvalidenin üstüne gecmis olsam gectim derim. Dayisigilin evindeyim hala cikmadim ev buldum tadilatin bitmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?