Gelip gitmiyorlar

Ya afedersiniz de kardeşleriniz salak mi niye istenmedik yere gelip huzurlarını kaçırsınlar. Ben de yerlerinde olsam gitmem yani, kovarsa şu olur bu olur bunu mu düşüneceğim.
Kesinlikle
Üstüme yürüyen, anneme laf söyleyen adamın evine gideceğim üstüne gizli gizli adamdan kovulmamayı dileyip o evde oturacağım.
Öyle bir dünya yok.
Maşallah konu sahibi kızkardeşlerine edilmedik laf bırakmıyor, haram para kazanıyorlar diyor ama gelip gitsinler istiyor nazını çeksinler istiyor.
Sadece kendini düşünüyor.
Bu yüzden kardeşler diğer ablaya farklı konu sahibine farklı davranıyor.

Hamilelik cok buyuk agir hastalik degil niye sizi iyimisiniz diye kontrol etsinler riskli bi hamilelik mi yasiyorsunuz ? Her yorumda hamileyim yazmissiniz suan duygusal bi donemdesiniz ancak kardesleriniz hakli belki mesajda gosterdiginiz tepkiyi anlayamamislardir daha sonraki tepkileride bilmedikleri icin size de kirginlardir. Onlar sizi aramiyorsa siz onlari arayin eski iletisimi kurmaya calisin sizde kendinizi geri cekmissiniz anladigim kadariyla hamileyim diye. Daha 14.haftadasiniz eger riskli bi gebelik degilse ben hamileyim o arasin ekstra ilgi bekleyeyim diye beklerseniz ooo daha 26 hafta sizin kardeslerinizle hic iliskiniz kalmaz.

Kocan seni sevmiyor.
Sevse el kaldirmaz, incitmez. Kardeslerin cok cok kotu insanlar dahi olsa ayri kalip hasret çekmene gönlü el vermez.
Kocan seni sevmiyor demiş miydim?
Sevmiyor.

Yahu siz bostan korkuluğu musunuz afedersiniz ama. Eşiniz kim olarak evinden kovuyor ? O evde sizin söz hakkınız yok mu ?
Kardeşlerinizin yerinde olsam ben de gelmem. Enişteden gizli saklı evine gitmektense, evine gitmeyerek sizin deyiminizle ablamdan çıkarırım

Uygulama üzerinden nasıl geçiniliyor

Siz şuan esim hatali onlari nasil baristiririm yada onlara kendimizi nasil affettiriz yerine benim bir ihtiyacim olsa kim gelecek diyosunuz.bencilsiniz kendinizi dusunuyorsunuz,ben olsam esim bu hatasini telafi etmeli aileme nasil boyle soyler diye uzulurdum.siz hamile olmasaydiniz umrunuzda bile olmazdi gelmemeleri.ayrica boyle yaparak esinizi desteklemis oluyorsunuz

Bence kardeşlerinizi değil eşinizi silin. Kimse benim kardeşlerime bu eve gelemezler diyemez eşim öyle bşr şey derse ben de gelmiyorum o zaman der resti çekerim. Ben de kardeşlerinizin yerinde olsam ben de gelmem hem eniştem bizi istemeyecek ablam enişteme bir şey diyemeyecek ve hala bizim eniştemden gizli evine gelmemizi isteyecek oldu canım başka derim yani

Esiniz kardeslerinizi kovdugunda hamile kalmak yerine hösstt deseydiniz keske. O zaman kardesleriniz kovulduğu yere gelmiyor diye hayıflanmazdiniz.

Kardeşleriniz iyi insanlarmış konuşuyor sizinle..
Ben olsam ben de gitmem kardeşim bana böyle bir şey dese

Hem bu hödükle evlisin hem dayak yemekten kardeşlerin sayesinde kurtulmuşsun. Ama yine de kardeşlerinin alttan almasını bekliyorsun. Sebep de kardeşlerini özlemiş olman değil hamilesin gelip bana baksınlar istiyorsun. Senin gibi kardeşim olsa ben de görüşmem. Zarara kendi rızasıyla gidene merhamet edilmez. Yalnız o kocana iyi tutun mazallah elinden kaçıverir falan.

Onun icin önce böyle seyleri cözüp öyle hamile kalmak mantikli....Her ikinci sözünüz hamileyim, yardima ihtiyacim olabilir. Ama kadeslerinizin ugradigi haksizliga sesinizi cikartmamissiniz. Esiniz saygisizin teki
Sadece bakılsın istiyor menfaati olmasa kardeşlerini aramayacak yani.

"benim" evime ayak basamazlar mı? orası sadece onun evi değil sizin ve doğacak çocuğunuzun da evi. ne demek kardeşlerin gelemez. bunu diyen adamı paketler kargoya hazır hale getiririm. sonra bak bakalım kardeşlerim geliyor mu gelmiyor mu ay çok sinirlendim

Asker olarak mı canm uzmanlığı kazandı dedin ya

Karnım burnumda derken gerçekten karnım burnumda diye oldugunu nsl düşündünüz ne yiyip içiyosunuz. Hamile halimle demek istiorum her mecazi anlamda yazdigimi acikliyim mi burda
Asker olarak mı canm uzmanlığı kazandı dedin ya
Jandarma uzman

Nal baristrrm diye düşüneli cok oldu iki tarafta agir yeminler edip onun konusunu kapat dior

Karnım burnumda derken gerçekten karnım burnumda diye oldugunu nsl düşündünüz ne yiyip içiyosunuz. Hamile halimle demek istiorum her mecazi anlamda yazdigimi acikliyim mi burda

Jandarma uzman
On yargılı olmak istemem ama çok zor işin esinde gidecek nerde kalacaksın
Ayni durumu 10 aydır yaşıyorum ben esim asker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…