- 3 Mayıs 2011
- 13.761
- 48.973
- 798
Aaaa konu fakemiş! Hayret ben bunu nasil yakalayamadim! Neyse işte umarim konu sahibi afiyetle çayini kahvesini yudumluyordur. Daha ne diyelim
KesinlikleYa afedersiniz de kardeşleriniz salak mi niye istenmedik yere gelip huzurlarını kaçırsınlar. Ben de yerlerinde olsam gitmem yani, kovarsa şu olur bu olur bunu mu düşüneceğim.
Dimi dayisigillerde çok aramışlardı kiralık eviÇok sevindim ev bulduysanız gerçekten ama kiralık ev yok diyordunuz koskoca ilçede nasıl buldunuz ev..
Hamilelik cok buyuk agir hastalik degil niye sizi iyimisiniz diye kontrol etsinler riskli bi hamilelik mi yasiyorsunuz ? Her yorumda hamileyim yazmissiniz suan duygusal bi donemdesiniz ancak kardesleriniz hakli belki mesajda gosterdiginiz tepkiyi anlayamamislardir daha sonraki tepkileride bilmedikleri icin size de kirginlardir. Onlar sizi aramiyorsa siz onlari arayin eski iletisimi kurmaya calisin sizde kendinizi geri cekmissiniz anladigim kadariyla hamileyim diye. Daha 14.haftadasiniz eger riskli bi gebelik degilse ben hamileyim o arasin ekstra ilgi bekleyeyim diye beklerseniz ooo daha 26 hafta sizin kardeslerinizle hic iliskiniz kalmaz.Kurmuyoruz eskisi gibi diyorum ya eşimden dolayi banada tavır alıyorlar onlarin daha çok arayip sormasi gerekmez mi hamileyim ben iki canlıyım merak edip sormalari gerek onlar kocadi buysa o da hala evli kaliosa o da onun gibi diye düşünüyorlar bnm için.
Uygulama üzerinden nasıl geçiniliyorBence sen okuduğunu anlayamayanlardansin. Bulundugum yerde kalabilecegim aile büyüğüm olarak bbnnem var. Gidip evli kardesin evine mi siģinmaliyim anlayamadım. Kardesim uygulama üzerinden gecindigi icin yanında kalıp o haram parayi yemek istemedigimi söyledim evime gelip gidemezler diye birsey yazmadım
Esiniz kardeslerinizi kovdugunda hamile kalmak yerine hösstt deseydiniz keske. O zaman kardesleriniz kovulduğu yere gelmiyor diye hayıflanmazdiniz.4 kız kardeşiz bulunduğum yerde bizim 3. Numarada evli üstelik esimin amcaogluyla. Eşimle kardeşlerim konuşmuyor eşimin bi hatasindan dolayı buna rağmen kardeşlerin saygisiz diyor evimize gelip gidemezler kovarım diyor bunu isteyken mesajda demsti en kucugumuz telfnumu kurcalamis msjlari okumuş ögrenmiş diğerlerinede sölemis. Hamileyim eşim gün boyu işte. O yokken gelin diyorum hayir o eve ayak basmayiz artik diyorlar. En küçüğü mesela 19 yaşında çok küçük deil evli olan kardesime sık sık gidiyor bnle brlikte o kardeşimde hamile. Küçük olan demiyo eniştemin hatasini ablamdan niye çıkarayım o da hamile gelmisken onada bi ugrayayim sizce bu durumda ne yapmaliyim onlari silmeli miyim. Çünkü eşimin yanlışını banada yansitiyorlar yanımda olmuyorlar. Eşim uzmanligi kazandi her an cagirablrler yanmda birinin durmasi lazım cagirsam biri gelmez kalmaz dmk ki bu durumda
Hem bu hödükle evlisin hem dayak yemekten kardeşlerin sayesinde kurtulmuşsun. Ama yine de kardeşlerinin alttan almasını bekliyorsun. Sebep de kardeşlerini özlemiş olman değil hamilesin gelip bana baksınlar istiyorsun. Senin gibi kardeşim olsa ben de görüşmem. Zarara kendi rızasıyla gidene merhamet edilmez. Yalnız o kocana iyi tutun mazallah elinden kaçıverir falan.Kardeşlerim ona saygisizmis. Halbu ki bi sebepten dolayı ailesinin gazına gelip bn babaannemin evibdeyken gelip bana el kaldirmaya kalktı kardeslerim müdahale edince onlarinda üstüne yürüdü karışmayın diye. Snra annemi arayıp bu kadını sen bozuyosun sen ne zmn gelip gitsen degisiyor bu demis.evime gelip 1 bardak suyumu içemezsin artik demişti kardeslerimde tavir aldilar eşime haklı olarak. Esime diyorum haksızsın sen öle yapmasaydin hepsi konusuyordu seninle yok diyor senin kardeşlerin yalancı
Sadece bakılsın istiyor menfaati olmasa kardeşlerini aramayacak yani.Onun icin önce böyle seyleri cözüp öyle hamile kalmak mantikli....Her ikinci sözünüz hamileyim, yardima ihtiyacim olabilir. Ama kadeslerinizin ugradigi haksizliga sesinizi cikartmamissiniz. Esiniz saygisizin teki
aynen ben de ciddi ciddi konu sahibinden yana yorum yazdım. yine konu içeriği bambaşka çıktıUf ben yine sazan tabi
Hemen atlamışım tüm iyi niyetimle
Asker olarak mı canm uzmanlığı kazandı dedin ya4 kız kardeşiz bulunduğum yerde bizim 3. Numarada evli üstelik esimin amcaogluyla. Eşimle kardeşlerim konuşmuyor eşimin bi hatasindan dolayı buna rağmen kardeşlerin saygisiz diyor evimize gelip gidemezler kovarım diyor bunu isteyken mesajda demsti en kucugumuz telfnumu kurcalamis msjlari okumuş ögrenmiş diğerlerinede sölemis. Hamileyim eşim gün boyu işte. O yokken gelin diyorum hayir o eve ayak basmayiz artik diyorlar. En küçüğü mesela 19 yaşında çok küçük deil evli olan kardesime sık sık gidiyor bnle brlikte o kardeşimde hamile. Küçük olan demiyo eniştemin hatasini ablamdan niye çıkarayım o da hamile gelmisken onada bi ugrayayim sizce bu durumda ne yapmaliyim onlari silmeli miyim. Çünkü eşimin yanlışını banada yansitiyorlar yanımda olmuyorlar. Eşim uzmanligi kazandi her an cagirablrler yanmda birinin durmasi lazım cagirsam biri gelmez kalmaz dmk ki bu durumda
Karnım burnumda derken gerçekten karnım burnumda diye oldugunu nsl düşündünüz ne yiyip içiyosunuz. Hamile halimle demek istiorum her mecazi anlamda yazdigimi acikliyim mi burdaHadi git deselerdi nereye gidecektiniz gerçekten?
İşinize gelince gidecek yerim yok işinize gelince giderim dedim
Gerçekten bu numaraları yediklerine inanıyor musunuz?
Sizin eşin karakterinde birinin ben de inanmıyorum tımım kırıcım tabi ki annemlerin üstüne taşınmayalım yeter ki gitme dediğine
Bence de yine işinize geldiği gibi anlattığınıza
Karnın burnunda mı?
Haftalara baktım da benden bi hafta geridesin
Benimki bırak burnumu pantolondan bile çıkmıyor
Tamam her hamilelik farklı farklı da bu kadar da farklı değildir bence
Tahminim ikimizin de ilk gebeliği olduğu yönünde zaten
Jandarma uzmanAsker olarak mı canm uzmanlığı kazandı dedin ya
Nal baristrrm diye düşüneli cok oldu iki tarafta agir yeminler edip onun konusunu kapat diorSiz şuan esim hatali onlari nasil baristiririm yada onlara kendimizi nasil affettiriz yerine benim bir ihtiyacim olsa kim gelecek diyosunuz.bencilsiniz kendinizi dusunuyorsunuz,ben olsam esim bu hatasini telafi etmeli aileme nasil boyle soyler diye uzulurdum.siz hamile olmasaydiniz umrunuzda bile olmazdi gelmemeleri.ayrica boyle yaparak esinizi desteklemis oluyorsunuz
On yargılı olmak istemem ama çok zor işin esinde gidecek nerde kalacaksınKarnım burnumda derken gerçekten karnım burnumda diye oldugunu nsl düşündünüz ne yiyip içiyosunuz. Hamile halimle demek istiorum her mecazi anlamda yazdigimi acikliyim mi burda
Jandarma uzman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?