Gelir mi diye sormuştum size ve geldi

çıkarsa ne yapmalıyım ne demeliyim peki onu da bilmiyorum

Adam daha nisanliyken aldatmis. Seytan gorsun yuzunu karsima cikmasin diyecegin yerde gelir mi, karsima cikmadilarin derdindesin. Gelirse kesin barisirsin, umarim gelmez...
Aynı fikirdeyim, bile bile lades... kendi kaderini göz göre göre kendisi belirliyor. Sonra da niye bunlar başıma geldi diye yazacak...

Çıkar tabi karşına eline çiçeğini alır,cebine süslü sözleri doldurur ve af diler senden. Neticede ihanet eden biri kendini affettirmek isteyecektir. Hazır affetmeye niyetli biri de var karşısında yine yapsam yine affeder diye düşünüp gelecektir rahat ol

Ayrıldığımız için çok pişmansınız sanirim istemişsiniz ki büyükler araya girsin çocuğun kulağını çeksin yüzükler tekrar takılsın. Karşınıza çıkarsa da bir iki naz yapıp kabul edeceksiniz belli. Yazık.

Biz de size soruyoruz. Gelirse barışacak mısınız? Şöyle kendinden emin hayır diyemiyorsunuz.

HAYIR BARIŞMAYACAM

Barışmak istemiyorsan neden ne demeliyim ne yapmalıyım 3 gündür sesi yok diyosun ki?

Gelirse (ki boşver gelmesin yoluna bak) konuşmak istemiyorum de geç. Öyle afilli cümleler vedalar bilmem neler filmlerde oluyor.

="eylul2468, post: 53625757, member: 851276"]HAYIR BARIŞMAYACAM
Tamam niye bağırıyorsunuz?Benim de böyle bir Hikayem oldu. Barışacaksanız hiç yazmayacaktım boşa kendini yormaya gerek yok diye. Bir kere karşınıza çıktığında şimdiki gibi üslup kullanırsanız önünü kesmiş olursunuz. Ben de beş senelik sevgilim tarafından aldatılmıştım. İlk baş zaten karşına çıkmıyorlar ya olay soğusun diye ya da bahaneler üretmek için bilmiyorum. Geldiğinde çok Üzgün olduğunu sadece sizi sevdiğini sizi aldatmadığını-eğer aldattığı kanıtlandı ise- boşlukta olduğunu yaptığı şeyin aldatmaya girmediğini sizsis yapamadığını vs diyecek. Hatta sizinki abartıp sizin için yanınıza taşındığını söyleyebilir. Ama lütfen affetmeyin. Aldatılmayı affetmeyin. Fragmanı iyi değerlendirin

peki karşıma çıkarsa ne demeliyim ne konuşmalıyım iş yerime falan gelirse yada bir yerde karşıma çıkarsa
Tatlım o senin vereceğin karara bağlı.

Bir kere soğukkanlılığını koru.Hazırda bekliyor mesajı verme.

Ben olsam sadece içimde kalanları anlatırdım sakince.Bir daha birlikte olmayacağımı,yaptığı yanlışın bende ne yaralar açtığını anlatır,bir daha başkasına böyle yapmaması konusunda öğüt verirdim.

Hayatıma yön vermeye çalıştığımı söyler,bu yeni çizdiğim yolda engel olmamak adına bir daha karşıma çıkmaması gerektiğini anlatırdım.

Senin amacın nokta koymaksa bunu yap derim.Böylece kafanda sürekli dolaşan düşünceler de kaybolur.Daha rahat devam edersin hayatına.

Merhaba uzun ama nolur okuyun yardımcı olun hikayemi anlatmıştım nişanlıydım mesajlarını görmüştüm bir kızla ve yüzükleri geri vermiştim. Farklı illerde yaşıyoruz ama onlarda bizim memleketli. Ben msjları gördüğümü ona söylediğimde inkar etmişti ona iftira attığımı söylemişti bana ve arkadaşlarımıza. Ben mesajların fotoğraflarını çekip göstermiştim ailesine ve arkadaşlarına Ancak arkadaşları her zaman beni savunuyordu senin hatan çok aşırı sevdin diyorlardı bana. Ben yüzükleri verdiğim akşam ailesi falan arayıp sormuştu ailemle konuşmuştu ancak babam hayır deyince aynı akşamın sabahı yola çıkıp gittiler. Hemde hiç karşıma çııkmadan tek bir açıklama dahi yapmadan herkes sustu ve sessizce gittiler. Bu büyük bir nişanlılıktı büyüklerin bir defa olsunaraya girmesi gerekiyordu ya da onun karşıma çıkıpta ne bileyim bir açıklama bir helallik almasını bekliyordum tek bir ses dahi çıkmadı ama beni soruyormuş ortak arkadaşlarımıza. Aradan 40 gün geçti ve onun arkadaşı bizi kafesine çağırdı gittik arkadaşlarla. Bize annesinin on gündür geldiğini onunda dün geldiğini söyledi. Konuştuk aldatmadı seni çok sevdi falan dedi bir sürü konuştuk sonra bana dedi ki arkadaşı eğer gelip karşına çıksa selam vermez misin bende veririm düşmanım değil dedim baktın sizi barıştırdık yine dedi bende ona cesaretin var mı dedim bana var dedi. Burada birlikte iş yeri açacaklarını söyledi zaten annesi buraya yerleşmeyi düşünüyordu. Nişanlım geleli bugün üçüncü gün ama karşıma çıkmadı çalıştığım yere gelmedi sizce bu sessizlik neyin işareti gelirse nasıl gelir karşıma nasıl çıkar yoksa tamamen gitti mi? Bana her zaman diyordu sevgili olduğumuz zamanlarda da ayrılıyorduk bir ay susup dayanabiliyordu sonra geri geliyordu tartıştığımız zamanlarda bana her zaman diyordu ki sus küs konuşma bir ay bir yıl ama bitti deme. Benimle çok mutluydu hatta tek huzur bulduğu yerin benim yanım olduğunu söylüyordu Ve daha bir çok şey ama bugün gelişinin üçüncü günü ve hala karşıma çıkmadı sizce çıkacak mı nasıl çıkacak?
nişanlıyken aldatılmak yetmedi.
bir de evlenince aldatılmanın tadına bakayım diyorsun yani

güzelmiş.

Tamam niye bağırıyorsunuz?Benim de böyle bir Hikayem oldu. Barışacaksanız hiç yazmayacaktım boşa kendini yormaya gerek yok diye. Bir kere karşınıza çıktığında şimdiki gibi üslup kullanırsanız önünü kesmiş olursunuz. Ben de beş senelik sevgilim tarafından aldatılmıştım. İlk baş zaten karşına çıkmıyorlar ya olay soğusun diye ya da bahaneler üretmek için bilmiyorum. Geldiğinde çok Üzgün olduğunu sadece sizi sevdiğini sizi aldatmadığını-eğer aldattığı kanıtlandı ise- boşlukta olduğunu yaptığı şeyin aldatmaya girmediğini sizsis yapamadığını vs diyecek. Hatta sizinki abartıp sizin için yanınıza taşındığını söyleyebilir. Ama lütfen affetmeyin. Aldatılmayı affetmeyin. Fragmanı iyi değerlendirin
bagirdigini ne bildini ki hhhh :))

Merak etmeniz düşünmeniz çok çok normal tabi bana göre... fakat kesinlikle barışmayın bu küslük meselesi ilişkileri çok yıpratır, Evlenince ne olacak her kavgada anne evine postalanırsınız lütfen uzak durun aldatmaya girmiyorum bile, sevgililğk döneminde bunu yapan hep yapar.
Selam dahi vermeyin umut etmesini engelleyin.

Back
X