Gelir mi diye sormuştum size ve geldi

Aldatilan insanlarin "gelir mi, ozur diler mi" tarzinda dusunmesine deli oluyorum. Yahu adam sizin gururunuzu yerle bir etmis aldatmis ya aldatmis bundan ötesi var mi? Gelirse hemen barisacak gibisin. Ben sizde onu goruyorum. Evlenirsen yapacagi yine ayni sey. Affetmissiniz bi kere. Yapan yine yapar. Kendinize dusman misiniz anlamadim

Başka kızla konuşmalarını yakaladın, ve geleli üç gün okdu neden karşınamı çıkmadı? Sevgili konu sahibi affedeceksen et. Ama nolur zekanı küçümsetme kimseye. Görmüşsün işte konuşmaları neden hala “yapmadı” diyenleri muhattap alıyosun?

Çıksa ne olacak? Bu saatten sonra gelse ne olacak? Iliskiniz laçka olmuş ve aklında bu kız beni birakamaz hakimiyeti oluşmuş.. karşına ciksa dahi selam ver ama geç yuru bacım...artık bu iş aldatma vs bir kez girdimi uzuldugunle kalirsin ve adam seni paspas altı götür...bu rahatlığı kimseye verme yoluna bak.RABBİM yar ve yardimcin olsun

Sen istiyorsun ki adam gelsin seni seviyorum desin sende affet . Sen yaz bari adama .belliki barışmak istiyorsun . Gurur da yapma . Aldatan adam döner mi diye sorduğuna göre ,gurur çok önemli değil bacım

barışmadım geri geldiler sadece bana gelir mi gelse nasıl gelir bunları soruyorum

Başlığı okuyuncaya ben de size geri döndü zannettim.Alt tarafı yaşadığınız yere gelmiş ki sizin için de gelmemiş işyeri açmak için gelmiş oraya.Bence beklentiye girmeyin.Size geri dönse bile ne olur ki? Hep açık kapı bırakması , yıllar geçse de ayrılsak da yine beraber olucaz demesi sizi beklentiye sokmuş olmalı.Sağlıklı düşünceler değil bunlar.Geleli 3 gün olmuş daha , hemen beklemeye başlamışsınız.Kendinize eziyet etmeyin , belki de onun aklına bile gelmiyosunuzdur işinin gücünün derdindedir o da.

Seninle çok mutlu çok huzurlu değilmiş demek ki başka arayışlara girdiğine göre.

Arkadaşları aldatmadı dedi deyip,elinde delil olmasına rağmen kendini aksine inandırmaya çalışıyorsun.

Ayrıldığın insana hala nişanlım diyorsun.

Tamamen gitti mi diye sorup dönmesini beklediğini ima ediyor,doğal olarak barışacak mısın diye soranlara onu sormuyorum diye cevap veriyorsun.

Büyük bir nişanlılıktı kısmını hiç anlamadım.Küçük olsa önemsemeyecekmiydin?Büyük nişanlılık nedir?

Barıştırmak isteyen arkadaşına cesaretin var mı deyip,alttan alttan nolur barıştır mesajı veriyorsun.

Sen hazırda bekliyorsun.Aldatan eski nişanlını affedeceksin.O da bunu mutlaka duyup karşına çıkacak.Sarılıp öpüşüp geçmişe sünger çekeceksiniz.Hatta burada aynı durumdaki kadınlara,"döner,benimki döndü,çok pişman,yemin etti yapmayacak,çok mutluyum ben" diyeceksin.Aksini söyleyene kızacaksın.Çünkü biliyorsun yapmaz bir daha,üzmez seni,yapamadı sensiz.Evlendikten sonra bir süre mutluluğun devam edecek.Sonra bir gün yine buraya konu açacaksın tekrar aldattı diye.

Muhtemelen o zaman da,ağladı,çok seviyorum gibi bahanelerle evliliğe devam edeceksin.Siz ne bileceksiniz diyeceksin bizlere.

Bu döngü böyle devam edecek.Çünkü sen,en güzel,en aşk dolu zamanlarınızda senin kıymetini bilmeyip seni aldatan adamı affetmiş olacaksın.Seni gerçekten mutlu edip,değer verip,el üstünde tutan biriyle olmak yerine,çok sevdiğini söylediği dönemde bile seni aldatan adamı tercih etmiş olacaksın.

İşte bugünün ve yarınının durumu bu gözümde.Döner.Mesele dönmesi değil,senin doğru kararı vermen.

Kırdıysam özür dilerim,dışarıdan bir göz olarak yazdım.Senin iyiliğin için.
Harfiyen katılıyorum.

Düğünde 1 hafta kala dönenler dugunu iptal edenler .evlendiği zaman bu olayı yaşayıp boşanamayan lar
Yani daha sevgili iken aldatan adam evlenince neler neler. ...
Niye bu kadar gurursuzsun

Madem terketti işte hala geri dönmesini niye bekliyorsunuz.
Hadi diyelim sen affettin ailen bu adama seni emanet edecekler yani .?

Merhaba uzun ama nolur okuyun yardımcı olun hikayemi anlatmıştım nişanlıydım mesajlarını görmüştüm bir kızla ve yüzükleri geri vermiştim. Farklı illerde yaşıyoruz ama onlarda bizim memleketli. Ben msjları gördüğümü ona söylediğimde inkar etmişti ona iftira attığımı söylemişti bana ve arkadaşlarımıza. Ben mesajların fotoğraflarını çekip göstermiştim ailesine ve arkadaşlarına Ancak arkadaşları her zaman beni savunuyordu senin hatan çok aşırı sevdin diyorlardı bana. Ben yüzükleri verdiğim akşam ailesi falan arayıp sormuştu ailemle konuşmuştu ancak babam hayır deyince aynı akşamın sabahı yola çıkıp gittiler. Hemde hiç karşıma çııkmadan tek bir açıklama dahi yapmadan herkes sustu ve sessizce gittiler. Bu büyük bir nişanlılıktı büyüklerin bir defa olsunaraya girmesi gerekiyordu ya da onun karşıma çıkıpta ne bileyim bir açıklama bir helallik almasını bekliyordum tek bir ses dahi çıkmadı ama beni soruyormuş ortak arkadaşlarımıza. Aradan 40 gün geçti ve onun arkadaşı bizi kafesine çağırdı gittik arkadaşlarla. Bize annesinin on gündür geldiğini onunda dün geldiğini söyledi. Konuştuk aldatmadı seni çok sevdi falan dedi bir sürü konuştuk sonra bana dedi ki arkadaşı eğer gelip karşına çıksa selam vermez misin bende veririm düşmanım değil dedim baktın sizi barıştırdık yine dedi bende ona cesaretin var mı dedim bana var dedi. Burada birlikte iş yeri açacaklarını söyledi zaten annesi buraya yerleşmeyi düşünüyordu. Nişanlım geleli bugün üçüncü gün ama karşıma çıkmadı çalıştığım yere gelmedi sizce bu sessizlik neyin işareti gelirse nasıl gelir karşıma nasıl çıkar yoksa tamamen gitti mi? Bana her zaman diyordu sevgili olduğumuz zamanlarda da ayrılıyorduk bir ay susup dayanabiliyordu sonra geri geliyordu tartıştığımız zamanlarda bana her zaman diyordu ki sus küs konuşma bir ay bir yıl ama bitti deme. Benimle çok mutluydu hatta tek huzur bulduğu yerin benim yanım olduğunu söylüyordu Ve daha bir çok şey ama bugün gelişinin üçüncü günü ve hala karşıma çıkmadı sizce çıkacak mı nasıl çıkacak?
Pek ihtimal vermedim

Gelirse ne degisecek ki?
Normal karsina cikabilir arkadas ortaminda cikabilir bir yol bulur diyelim.seviyorum affet vs diyebilir.
Siz kabul edecek misiniz?

Acaba siz normal mesajları büyütüp kıskançlık yapmış olabilir misiniz?
(Mesajları bilmiyorum bu yüzden normal mesaj olduğunu farzederek yazıyorum bından sonrasını, yok mesajlarda kızla görüşmüş, canım aşkım vs birşey yakaladıysanız bırakın gitsin ondan hayır gelmez)Bir de benden bir tavsiye ayrılmayı koz haline getirmeyin, her konuda ayrılırım döner burnu sürtsğn demeyin, herkesin sabrı var, bir gider gelir iki gider gelir üçüncüde gelmez. Böyle ilişkide zaten gerekli güven kurulmaz hep temelleri eksik kalır.

Bu hikayedeki arkadaşlarda da sorun var. 'Hata senin.Çok sevmişsin ondan aldatmış' diyorlar.
Aldatılmanızın nedeni çok seviyor oluşunuz değil, karşınızdaki şahsın karakter yoksunu oluşu.
Anladığım kadarıyla hisleriniz hala mecvut. Bu soruyu 'Gelse..Barışsak..Çok pişman olsa..Kapımda yatsa.. Ne zaman gelir acaba yaa' diye soruyorsanız, şimdiden şu cevabı vereyim: Şu vakitten sonra gelse de, dünyaları birbirine katsa da bir kere aldatan insandan hiçbir halt olmaz

Eğer ki 'beni aldattı, yediremiyorum, pişmanlıktan ölüp bitsin ve benim de böylece içimdeki kırılmış gurur onarılsın' diye merak ederek soruyorsanız; bence bahsi geçen şahıs gelecek. Karşılaştığınız ilk anda direkt size yanaşmaya çalışacak olabilir. Temkinli olun.

Back
X