Gelişim Geriligi

zeynepcikk33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
60
16
3
34
Dün doktra gttm dktr bebegmn karın çevresinin 1 hafta geri oldgnu söyldi ve balık yagı verdi böyle bi sorn yaşayan var mı gerilgi kapatmam içn ne yapmamı önerirsnz?

Cnö bn yaşadım bnm 32. Haftadan sonra oluştu o yüzden doktorum 38. Haftamda sezaryan ile aldı. Bnm ki de kapandı canım. Sürekli 8 gün geriden geldi

Evet hamilelik Psikoloji si çok zor. Prof perinolog a na bile gittim. Kendimi boşa yıpratmışım diyorum

Canım hiç takma hamileliğin tadını çıkar bnm eşimle aram açılmıştı çok dert ediyorsun beni de strese sokuyorsun diye. Dünyalar tatlısı oğlum oldu minyon oldu sadece

Canim ikinci cocugumda devlet hastanesine gidiyordum sanirim 20 haftalik civariydi tam hatirliyamiyorum daha ileride olabilir 2 hafta gerilik var demisti ama duzelir ilerleyen zamanda demisti okadar uzulmustumki az kalsin arabanin altinda kaliyodum aglaya aglaya yollarda yururken sonuc 52 cm 3.5 kilo dogdu kizim kafana takma sakın

Darısı bna çok dikkat ediyrm yediklrme bkalm perşmbe gdcm tekrar zaten doktr minyon olacak ddi ama işte insan şüphye düştü mü

Back
X