Premature Bebekler gelişim geriliğiyle erken doğum yapanlar..

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Her birinizin yazısını teker teker okudum ve gözyaşlarımı tutamadım hanımlar.allah yardımcınız olsun allah evladinizi sizlere bağışlasın.o kadar çok hakediyorsunuzki bebeklerine kavuşmayı.allah sizi hiç uzmesin.

Aynı anlattıklarını bende yaşadım biz 28ocakta çıktık medikal Park'tan 80 gün kaldı bu arada siz hangi hastanede yattınız benim fakültede oldu doğum 27 haftalık900 grhatırlamak bile istemiyorum o günlerı ama hala etkısındeyım hala çok korkuyorum ama unutamayacağım ogünlerı aslaaaaaa Dr zıyarete gittim onlarda öyle dedım ömrüm boyunca unutmayacağım sizi dedim şimdi şükürler olsun iyi ama kg almıyor çünkü yemiyor( az yıyor işimiz tamamen sabır işi bu ay 120 gr aldı Dr normal diyor. Ama ben çok üzülüyorum allahım bebişlerımizi korusun amin

Amın canım ya bızım sutumuz henuz 6cc 1115 gr bunada şukur bız yavas ılerlıyoruz ne zaman cıkarsın bıse dıyomu doktor

nazar ettik oğluşumzasütü 18den 10 cc ye düşürülmüş bugün..batınında şişlik olmuş minik kuzumun..üzülmemeliyim diyorum,olacaksa sorun bu olsun..nice kötü durumda olanlar var..insanın kafası nasıl karışıyo..1,5 aydır küvezde olan bi bebiş var,ara sıra annesiyle karşılaşıyoruz..yavrum benm 800 gr gelmş küveze şuanda ancak 1000 gr olabilmiş..yine 3 aydır küvezde başka bi bebiş geçen onca zamana rağmen hala solunumunu cihazla yapıyobunları düşündkçe şükre gelmeliyim diyorum,ama anne yüreği en ufak şeye üzülüyosun..Allahım affetsin eğer üzülerek O'nu incitiyosam..yavrularımız O'na emanet...

üzülme hemen geri çıkarırlar süt miktarını. ben birgün gittim, hemşire sütü kestik dedi, yavrum açlıktan nasıl ağlıyo. doktora koştum hemen doktor karnı biraz şiş gibiydi önlem olsun diye kestim dedi. açlıktan ağlıyor diyince hemşireye söyleyeyim biraz süt versin dedi. ertesi günde tekrar başladılar süte.

cnm daha önce sene konuşmuştuk yanlış hatırlamıyorsam, ben yaşam hastanesinde doğum yaptım, 97 gün kaldı bebişim.Şimdi çok şükür 2 aya yaklaştık evdeyiz.neden kilo almıyor, anne sütü mü veriyorsun mama mı,benimki de çok küçük daha, ve az kilo alıyor normal de 1 kg alması gerekiyor en az, benimki 800 gr aldı geçen ay,ama dr normal olduğunu söyledi 600gr doğan bi bebekten normal bebekler gibi kilo alması beklenemz dedi,düzeltilmiş 2 aylık olduk en son tartıldığımızda 2600grdı, heralde şimdi 3 kg olmuştur ama seninki çok daha az, buna acil bir çözüm bulmanız lazım,şimdi kaç kiloda(kesin benimkinden çok fazladır, heryer de rekor bizde:))

canım aynı sorunu ben tam 97 gün çektim, bizim de tek sorunumuz kilo alımıydı, çok küçük doğdu 600 gr, bu yüzden bağırsakları tam gelişmemişti, iki gün 20şer gr alırdı, ertesi gün bi giderdik 30gr vermiş, doktorumuz 2ileri 1geri diyordu,yavaş ta olsa büyüyecek bu çocuk, hiç korkmayın üzülmeyin tek derdimiz bu olsun ,bir gün azaltırlar ertesi gün tekrar artırırlar hiç merak etme,allah dermansız dert vermesin, çok şükür 18 cc çıktı ya tekrar artırırlar üzülme

Aynen cnm bızımkide dun cok kaka yapmış 70 gr vermış bıde sutude 4ccye dusmus bakalım bugun ne durumdayız

tam hersey duzeldı derken akşam kızım kötüleşmiş kalbı durmus su andada makıne olmadan nefes alamıyor ne yapicagımı ne dusuncegımı sasırdım artık

tam hersey duzeldı derken akşam kızım kötüleşmiş kalbı durmus su andada makıne olmadan nefes alamıyor ne yapicagımı ne dusuncegımı sasırdım artık

canım çok geçmiş olsun ama sakin moralini bozma rabbim şifasını verecek buna inan bana bak bugün 79 gün oldu hala solunum cihazında miniğim ama şükürler olsun yaşıyo rabbim hepsinin şifasını verecek yuvalarına kavuşucaklar allahın izniyle sakin karamsar olma hissediyolar gün gelecek bizde nisabilge gibi başkalarının bebişlerine dua edicez allah bizlere sabir versin

Ümidini yitirme dua et haklısın sonuna kadar seni çok iyi anlıyorum aynılarını yasadım düzeldı benim inşallah sende kucağına alıp bağrına basacaksın Allah yardımcınız olsun

Canım beklemekten ve bol bol dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor, Allahın şafi ismiyle şifa bulsun bebeğin, Allahım onu sana bağışlasın

üzülme, bebeğin yoluna girecektir. benimkide kalp yetmezliğinden ilaç kullanıyordu, geçen ilacı kesti doktor. bizim bebeklerimiz çok güçlü, bir yaşına gelince sıkıntıları geçer diyorlardı gerçekten tek tek hepsi geçiyor.

kızlar ben haziran 2012 de doğum yaptım 640 gr.dı. bana kafanıza takılanları sorabilirsiniz, elimden geldiğince cevaplarım. geçenlerde hemşire bile dedi sağlıkçımısınız diye.

dayanamadı benım bebeğım melek oldu Rabbim sızın kuzularınıza sağlık versin....

yeni mesajlara tıklayınca bi anda bu topik gözüme çarptı , merak ettim bi okuyayım dedim.Her sayfasını, her msjını ağlayarak sizlere dua ederek okudum..Mücadeleniz beni çok etkiledi..Rabbim şifa versin,sabır versin size..her sayfada minik bebeklerinizin gelişimlerini okudum mutlu oldum ama en son sayfada bi arkadaş melek oldu yazmış..okuyunca kalbim yerinden söküldü resmen.. Allahım bir daha bu acıyla sınamasın, Rabbim ona sabır versin...

Canım diyecek bişey bulamıyorum Allah sana ve ailene sabır versin, başın sağolsun

dün gece görünce içimden koptu gitti bişiler..Allahım sabırlar versin,gönlüne genişlik versin..Cennetine bir duacı gönderdin..Yüce Rabbim inşaallah cennetinde kavuşturacak sizi..Başın sağolsun...

dayanamadı benım bebeğım melek oldu Rabbim sızın kuzularınıza sağlık versin....

Dün gece görünce içimden koptu gitti bişiler..Allahım sabırlar versin,gönlüne genişlik versin..Cennetine bir duacı gönderdin..Yüce Rabbim inşaallah cennetinde kavuşturacak sizi..Başın sağolsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…