canım beni taa o günlere götürdün şimdi,eski resimlerini açtım bebeğimin tek tek baktım, 97 günde 150i aşkın resmi var bebeğimin,kiminde eli mosmor, kimin de ayağı, kolları iğne izlerinden delik deşik,hatta aklıma geldi şimdi ağlayarak yazıyorum,doğumdan önce hastanede yattığımda elimin üzerine antibiyotik ve serum için delik açmışlardı, gece kıpırdamışım galiba bant yerinden oynamış, kanamıştı, nasıl canım acımıştı, annem hemen hemşireyi çağırdı, düzelttiler, sonra günler geçti,bebeğim erken doğdu, günlerce küvezde kaldı falan bir gün ziyeretine gittiğimde o serum takılı yeri kanamış, kan kurumuş gördüm, aklıma kendi yaşadığım geldi, ben bu yaşımda bu halimle dayanamıyorum , minnacık bebeğim nasıl dayandı bu acıya, o gün ilk kez ağladım bebeğimin yanında tutamadım kendimi, hemşireler çıkardı yoğunbakımdan beni...
Şimdi 2 ay olcak bebeğim yanımda, Allahın izniyle sende evine getireceksin kuzunu, ne iğne izi, ne de morluk kalıyor, hiç merak etme, herşey geçiyor sadece o günler geçmiyor hafızandan, ama diyorum bugünleri gördüm ya değermiş tüm acıları yaşamaya, bebişlerimiz çok güçlü ve onlar bizim kadar hissetmiyorlar acıyı, doktor söylemişti,haa birde sonrasında da çok dayanıklı oluyrlar, dün verem aşısı olduk, iki ahh uhh dedi sustu, ağlamadı bile maşallah, seninki de öyle olcak, Allahım evladını sana bağışlasın
Amın canım ya bızım sutumuz henuz 6cc 1115 gr bunada şukur bız yavas ılerlıyoruz ne zaman cıkarsın bıse dıyomu doktor
nazar ettik oğluşumzasütü 18den 10 cc ye düşürülmüş bugün..batınında şişlik olmuş minik kuzumun..üzülmemeliyim diyorum,olacaksa sorun bu olsun..nice kötü durumda olanlar var..insanın kafası nasıl karışıyo..1,5 aydır küvezde olan bi bebiş var,ara sıra annesiyle karşılaşıyoruz..yavrum benm 800 gr gelmş küveze şuanda ancak 1000 gr olabilmiş..yine 3 aydır küvezde başka bi bebiş geçen onca zamana rağmen hala solunumunu cihazla yapıyo bunları düşündkçe şükre gelmeliyim diyorum,ama anne yüreği en ufak şeye üzülüyosun..Allahım affetsin eğer üzülerek O'nu incitiyosam..yavrularımız O'na emanet...
Aynı anlattıklarını bende yaşadım biz 28ocakta çıktık medikal Park'tan 80 gün kaldı bu arada siz hangi hastanede yattınız benim fakültede oldu doğum 27 haftalık900 grhatırlamak bile istemiyorum o günlerı ama hala etkısındeyım hala çok korkuyorum ama unutamayacağım ogünlerı aslaaaaaa Dr zıyarete gittim onlarda öyle dedım ömrüm boyunca unutmayacağım sizi dedim şimdi şükürler olsun iyi ama kg almıyor çünkü yemiyor( az yıyor işimiz tamamen sabır işi bu ay 120 gr aldı Dr normal diyor. Ama ben çok üzülüyorum allahım bebişlerımizi korusun amin
nazar ettik oğluşumzasütü 18den 10 cc ye düşürülmüş bugün..batınında şişlik olmuş minik kuzumun..üzülmemeliyim diyorum,olacaksa sorun bu olsun..nice kötü durumda olanlar var..insanın kafası nasıl karışıyo..1,5 aydır küvezde olan bi bebiş var,ara sıra annesiyle karşılaşıyoruz..yavrum benm 800 gr gelmş küveze şuanda ancak 1000 gr olabilmiş..yine 3 aydır küvezde başka bi bebiş geçen onca zamana rağmen hala solunumunu cihazla yapıyo bunları düşündkçe şükre gelmeliyim diyorum,ama anne yüreği en ufak şeye üzülüyosun..Allahım affetsin eğer üzülerek O'nu incitiyosam..yavrularımız O'na emanet...
cnm daha önce sene konuşmuştuk yanlış hatırlamıyorsam, ben yaşam hastanesinde doğum yaptım, 97 gün kaldı bebişim.Şimdi çok şükür 2 aya yaklaştık evdeyiz.neden kilo almıyor, anne sütü mü veriyorsun mama mı,benimki de çok küçük daha, ve az kilo alıyor normal de 1 kg alması gerekiyor en az, benimki 800 gr aldı geçen ay,ama dr normal olduğunu söyledi 600gr doğan bi bebekten normal bebekler gibi kilo alması beklenemz dedi,düzeltilmiş 2 aylık olduk en son tartıldığımızda 2600grdı, heralde şimdi 3 kg olmuştur ama seninki çok daha az, buna acil bir çözüm bulmanız lazım,şimdi kaç kiloda(kesin benimkinden çok fazladır, heryer de rekor bizde:))[/QU
Sütüm benim çok azaldı aptamil kullanıyorum bugün tartıldı5.5 kg pırınç unuyla muhallebi verıyorum ıkı günden Nero onuda sevdı düzeltilmiş 4 aylık
tam hersey duzeldı derken akşam kızım kötüleşmiş kalbı durmus su andada makıne olmadan nefes alamıyor ne yapicagımı ne dusuncegımı sasırdım artık
tam hersey duzeldı derken akşam kızım kötüleşmiş kalbı durmus su andada makıne olmadan nefes alamıyor ne yapicagımı ne dusuncegımı sasırdım artık
cnm daha önce sene konuşmuştuk yanlış hatırlamıyorsam, ben yaşam hastanesinde doğum yaptım, 97 gün kaldı bebişim.Şimdi çok şükür 2 aya yaklaştık evdeyiz.neden kilo almıyor, anne sütü mü veriyorsun mama mı,benimki de çok küçük daha, ve az kilo alıyor normal de 1 kg alması gerekiyor en az, benimki 800 gr aldı geçen ay,ama dr normal olduğunu söyledi 600gr doğan bi bebekten normal bebekler gibi kilo alması beklenemz dedi,düzeltilmiş 2 aylık olduk en son tartıldığımızda 2600grdı, heralde şimdi 3 kg olmuştur ama seninki çok daha az, buna acil bir çözüm bulmanız lazım,şimdi kaç kiloda(kesin benimkinden çok fazladır, heryer de rekor bizde:))[/QU
Sütüm benim çok azaldı aptamil kullanıyorum bugün tartıldı5.5 kg pırınç unuyla muhallebi verıyorum ıkı günden Nero onuda sevdı düzeltilmiş 4 aylık
ben de mama veriyorum yapcak biey yok anne sütü yetmiyor zaten benim bebeğim çok küçük anne sütü yetse bile ilave bişey vermemiz lazımdı,diğer bebeklere zor yetişcek bu gidişle, buna da şükür, sağlıklı olsun da,ben aptamil pdf kullanıyorum ama heralde değişcek bu kontrolümde soyleyecek doktor,ek gıdaya geceriz belki, pazartesi gunu kontrolümz var konuscaz bakalım
dayanamadı benım bebeğım melek oldu Rabbim sızın kuzularınıza sağlık versin....
Canım diyecek bişey bulamıyorum Allah sana ve ailene sabır versin, başın sağolsun
dayanamadı benım bebeğım melek oldu Rabbim sızın kuzularınıza sağlık versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?