- 14 Mart 2016
- 724
- 266
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Ben o olayı taksam da takmasam da yaşanıyor ve geçiyor. Neden bana verilen kısıtlı ömrümden ufacık bir şey için zaman harcayayim diyorum böyle böyle bitiyor takıntılarUfacık bir olayı günlerce takabilirim sahi siz cidden nasıl geliştiniz olgunlaştınız insanlara karşı nasıl düzeldiniz
Takiyorum ama belli etmiyorum sonra unutuveriyorum bu yaptigim ne kadar dogru olabilir?Ufacık bir olayı günlerce takabilirim sahi siz cidden nasıl geliştiniz olgunlaştınız insanlara karşı nasıl düzeldiniz
Bende kime desem taktığım konuları bunlari söylüyor bana. Kendime yazık ediyorum gercektenBen o olayı taksam da takmasam da yaşanıyor ve geçiyor. Neden bana verilen kısıtlı ömrümden ufacık bir şey için zaman harcayayim diyorum böyle böyle bitiyor takıntılar
aynı ben. daha bi çözümünü bulamadım takmamak için napmak lazım bilemiyorumUfacık bir olayı günlerce takabilirim sahi siz cidden nasıl geliştiniz olgunlaştınız insanlara karşı nasıl düzeldiniz
Sen günlerce ağladın, düşündün belki yemekten içmekten kesildin ne değişti? Yine gerçekleşti olacak olan.Bende kime desem taktığım konuları bunlari söylüyor bana. Kendime yazık ediyorum gercekten
Sorma karşımızdakinin umrunda değilaynı ben. daha bi çözümünü bulamadım takmamak için napmak lazım bilemiyorum
Ufacık bir olayı günlerce takabilirim sahi siz cidden nasıl geliştiniz olgunlaştınız insanlara karşı nasıl düzeldiniz
tükenmişlik sendromunn sonu aslında umursamaz yapıyor. 3. boyutunu bilen çok az...Dünya geçicidir, bu geçici dünyada bu kadar düşünemem, insanlar doğar ve ölür. Çok düşündüm ve kendimi çok diplere kuyulara sürükledim. Şimdi bunu yapamayacak kadar yorgun, umursamaz ve kendimi iyileştirmekle uğraşıyorum.
Olayların büyüklüğü ne göre değişiyor bendeUfacık bir olayı günlerce takabilirim sahi siz cidden nasıl geliştiniz olgunlaştınız insanlara karşı nasıl düzeldiniz
Evet öyle biraz, insanları umursamayacak kadar kendimle ilgiliyim. Kendimle uğraşmak istiyorum. Kendime zaman ayırmak istiyorum. Biri mutlu olur diye kendimden ödün verip, kötü sözlerine dedikodularına aldırış edemem. Hayatımı yoluna sokmalıyım. Bence olgunlaşmak nerde ne yapacağını bilmektir ve her insan senin geçtiğin yolları bilmeden yargılayacaktır. Bu yargılama isteği ise o karşı taraftaki insanın yani yargılayanın içinde ukte kalmış veya kurallarla, öğretilenlerle yaşamak zorunda kalmış kişilerin yapısı. Yargılamakta bir travmadır onlara şifa dileyin.tükenmişlik sendromunn sonu aslında umursamaz yapıyor. 3. boyutunu bilen çok az...
yaş kırk olunca herşey daha basit , herkes daha sıradan oluyor. yaşanmışlıklarda eklenince , anca bu kadarUfacık bir olayı günlerce takabilirim sahi siz cidden nasıl geliştiniz olgunlaştınız insanlara karşı nasıl düzeldiniz
Kendime soruyorum, seni ilgilendirir mi? Seninle ilgisi var mı diye. Cevap hayırsa birdaha düşünmeme gerek kalmıyor. Beni ilgilendirmeyen şeylerle kafamı doldurmamayı tercih ederim. Eğer cevap evetse benimle ilgiliyse de banane onun sorunu tipinde bi insanım. Gamsızımdır kolay kolay takılmam. Takıldığımda sıkıntı yaratacak kadar büyütürüm gereksizcrUfacık bir olayı günlerce takabilirim sahi siz cidden nasıl geliştiniz olgunlaştınız insanlara karşı nasıl düzeldiniz
Destek alabilirsin her insan bir değilUfacık bir olayı günlerce takabilirim sahi siz cidden nasıl geliştiniz olgunlaştınız insanlara karşı nasıl düzeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?