Benim de ilk tedavimde 10 un üzerinde yumurta gelişmişti, ve doktorum iptal etmişti aşılamayı. ve 1 ay eşin sana yaklaşmasın demişti.2-3 olsa yapıyolar aşılamayı da. 3 ün üstünde olunca doktorlar iptal ediyor aşılama tedavisini. hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun.şimdi tek yumurtayla aşılamam yapıldı.
ya arkadaşım bence dr.un yanlış aypıyorr ya o yumurtalar çatlamassa ve kistte dönüşürseee birde onun için tedavi görecenn zaten 4 ününde tutma ihtimalii çok düşük.benim geçen ay 3 tane olgun yumurtam vardı ama tutmadı.bence çatlatma ignesi vurunman gerekiyor hatta sen dr.de ya yumurtalarım çatlamassa kist olursa ne olacak de.bakalım ne diyecek.
ya arkadaşım bence dr.un yanlış aypıyorr ya o yumurtalar çatlamassa ve kistte dönüşürseee birde onun için tedavi görecenn zaten 4 ününde tutma ihtimalii çok düşük.benim geçen ay 3 tane olgun yumurtam vardı ama tutmadı.bence çatlatma ignesi vurunman gerekiyor hatta sen dr.de ya yumurtalarım çatlamassa kist olursa ne olacak de.bakalım ne diyecek.
valla bebeğim aynen bende böyle sordum ya çatlamazsalar diye dediki riske giremeyiz çoğul gebelik olursa senin için tehlikeli olur dedi.... sonuç ta dr vardır bi bildiği deyip razı oldum...
içimden bi ses eve gelince vur iğneyi boş ver dedi ama korktum sonrasında vijdan azabı çekmek var((
ewet cnm sende haklısın kader işte sen yazılanı deiştiremiyorsun.hayat çizgisinii izliyoruz hepimiz.insaallah hepimizinn sonu güzell olur.
mrb tatlıcık bende ilk aşılamamı 21temmuda yaptırmıştım 3 olgun yumurtam vardı.aşılamam tutmadı malesef... yumurta çatlatma iğnesi yapılmıştı ama bu ay tedaviye ara verdik yumurtalarım çok büyümüş çatlamamış olanlar varmış bu ay beklicez adetimin 2. günü eğer bunler giderse yeniden aşılama olacak. dr. una güveniyosan onun dediğini yap derim sonuçta bişey biliyoda söylüyodur derim ben. hakkında hayırlısı olsun. rabbim bu mübarek günler geceler hürmetine kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahh AMİN
tatlicik bebegim 01 'in dedigine katiliyorum bizzat ben yasiyorum gecne ay 3 tane yumurtam vardi asilama ayapildi ve tutmadi reglimin ucuncu gunu beni gormek istedi doktor ilaca tekrar baslayacaktim ki 3 tane kistim oldugunu gordu yani bazen yumrutala kiste donusebiliyor...insallah senin hic boyle birsey olmaa hayirlisi...
benim gibi olupta hiç hamile kalan yokmuu kiiiiibilmiyorumkismile
canım benimde 4 yumurtam olusmus buyuk ıhtımal yarın aşılamam var
inşallahh hayırlı sonuç alırsın canım inşallah meleklerin sana sımsıkı tutunur:)))
çatlatma iğnesi vurdumu doktorun?
bide normalde 4 yumoş olunca iptal ediyolar bu konuda sana bişi söyledimi doktorun?
saol canım ıns catlatma ıgnesı vuruldum pazartesı aksamı bu sabah gıttım catlamak uzere dedı doktor o yuzden asılamayı yarına bıraktık sabah gıdıcem yıne,doktorum bısey soylemedı gayet guzeller dedı
maşaallahhh inşallah hyırlısıyla kavuşursun melek veya meleklerine:))
burdan sonucu bildir tamam mı çok merak ederim:))))
tamam canım belırtırım sen catlatma ıgnesı vurulmadın demı oyle okudum gecmıs mesajlarda?hangı hastaneye gıdıyorsun ,nıye catlatmamıslar anlamadım hem 4 yumurta var dıye 4 tane cocuk olacak dıye bısey yok benım yumurtaların buyukluklerı 22,21,20 ve 19 mm, benıde korkuttun 4 tanede olmaz herhalde demı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?