- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
amin inşallahhh bide şöyle düşünüyorum bissürü insan var çatlatma iğnesini vurdurduğu halde kisti olan... yani Rabbimin taktiriii.....
bakalım kısmet.....
inşallah kavuşuruz meleklerimize...
sen ne alemdesin en son 2. aşılamayı yaptırıcaktın ?
aminnn bitanem sağol allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım. evet eşimde varikosel var o da doğal olarak sperm sayısını ve hareketliliği etkiliyo, klomenle normale döndü sayı ve hareketlilik. ameliyatta olmasını istemediğimiz için haala hazırda klomene devam ediyo, dediğim gibi iki aşılama oldum canım olmadı, seneye yaza kadar müsade verdik kendimize normal yolla. olmazsa seneye bu zamanlara tüp bebek yaptıracağız canım tabi o da allahın işi bakalım kısmetimiz ne zamana:ecrin_bebek::ecrin_bebek: sen aşılama oldun mu hiç??
ben 2.aşılamamıyaptırdım maalesef oda ilki gibi negatif oldu.ama Allah ın taktiri.neyseki herşeyy dertte tasada mutlulukta ondan geliyor.yoksa insandan insana gelse vallaha cinayet işleme sebebi olurdu heralde.verende Allah alanda vermeyip sabrımızı deneyende
ben dr.a gitmedim bu ay ibadetimi yapıp Allah a sıgınmak ona herzamankinden daha yakın olmak istiyorum.dualarımda yavruma kavuşmayı deilemek istiyorum.rabbim hepimizi çok bekletmez insaallah.
ben 2.aşılamamıyaptırdım maalesef oda ilki gibi negatif oldu.ama Allah ın taktiri.neyseki herşeyy dertte tasada mutlulukta ondan geliyor.yoksa insandan insana gelse vallaha cinayet işleme sebebi olurdu heralde.verende Allah alanda vermeyip sabrımızı deneyende
ben dr.a gitmedim bu ay ibadetimi yapıp Allah a sıgınmak ona herzamankinden daha yakın olmak istiyorum.dualarımda yavruma kavuşmayı deilemek istiyorum.rabbim hepimizi çok bekletmez insaallah.
Allahtan hayırlısı inşallah meleğin kendiliğinden gelir evet ben aşılama oldum ama mallesef hiç tutmadı .... 1 kez doğal kendiliğinden oldu onuda düşünce öğrendim hamiş olduğumu:gitme:
4 yıldır evliyiz hala bekliyoruz bebişimizi....
hadi yaa canım benim allahın bir bildiği vardır inşallaaaahhh tekrar kendiliğinden olur tekrar ve hiç bırakmaz seni
ya ben daha fazla beklemek istemiyorum hazır ilaçların etkisiyle vücut hamilelige hazırlanmışken arka arkaya yaptıralım diyorum ama eylülde 3. aşılamamızı yaptıracagız.kısmette varsa 3.de mutlu sona ulaşırız.yoksada nisandan sonra tüp bebek artık :)
ya ben daha fazla beklemek istemiyorum hazır ilaçların etkisiyle vücut hamilelige hazırlanmışken arka arkaya yaptıralım diyorum ama eylülde 3. aşılamamızı yaptıracagız.kısmette varsa 3.de mutlu sona ulaşırız.yoksada nisandan sonra tüp bebek artık :)
kızlar bişey soracam bu markagebelik testi ''Fortel Erken Gebelik Testi '' kullanan varmı.yani tek seferlik bir testmi sürekli kullanılabiliyormu merak ettim de bilginiz varmı
bence tek kullanım lık için çok pahalııı ayy ayy tatlım ben ne sıkıntıdayım bir bilsen elde yok avuçtayok.
eşim har vurup harman savuruyor.ne gezemesinden ne eglencesinden kısıyorr bu adam beni deli ediyorrr
ya ben zorla 100 milyon biriktirdim birazdaaltınım var onları bozdurup yapacaz aşılamayıda
Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın.herkese versin rabbim
Tatlicik yeni topigin hayirli olsun arkadasım:))))
bir de benim doktorum tutmazsa 1 ay aradan sonra yaparız aşılamayı tekrar dedi. burada okuyorum hep üst üste yapılıyor aşılamalar hangisi doğru acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?