Aşılama Gelişmiş 4 yumurtası olup hamile kalan veya kalamayanlar!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin tatlıcık sen ne yapmayı düşünüyorsun hiç ara verme hayallerine şimdi sana yazarken sağır ve dilsizle vardır her ay gelirler faturalarını getiriler aman ALLAHIM ne verecekse hayırlısını versin çok zor sağlıklı olsun analı babalı azasız nokzansız olsun uzun ömürlü böyle görüncede şükür vardır bi hikmet

haklısın canım olucaksa sağlıklı, aklı selim olsun....

ben bu ayda yumurtalarımı geliştirmiştim ama tam yumurtamın çatladığı günler eşimle birlikte olamadık memlekete gitmiştik e bide ramazandı , yani boşa gitti ...
bu ay ara vericem sonra yeniden başlamayı düşünüyorum ....
1 aşılama daha sonra hala bebeğim gelmediyse tüp bebek ama inşallah kendiliğinden gelir meleğim.........

tatlıcık inşallah güzelim kendiliğinden olsun hi uğraşma uyguladığın kür falan var mı ben yani eşimle çörek otu ve bal karışımı yiyoruz bakalım yarın kontrolüm var kaç mm çıktı yumuşlar

daha önce ki bi tedavimde ilaçlarla birlikte bu bal çörek otu ve tarçın karışımını yemiştim
ilk defa yumurtam 14mm üstüne çıkmamıştı ve adetimi geciktirdi....

yani ben de işe yaramadı ama bi çok insanda işe yaramış .....

inşallah büyümüştür yumoşların....

bana soğan kürü çok iyi geldi 2 yada 3 ay önce yapmıştım çok faydasını gördüm bu adetimden sonraki bekleme süremdede yapmayı düşünüyorum sonra yeniden iğnelere başlarım heralde...

ama inşallah bi mucizeyle bu ay bebişim benimle olur....

tatlıcık yumurtalarım en büyüğü 9 milme çıkmış 115 yapalım dedi yetmezse iğne alacağız 2 kütü 300 lük sence nasıl yavaş gelişmesi iyi dimi gerçi daha adetle 7 gün ilaçlı 6 gün daha iğne yapmadım tatlıcık moral ver..............................mafoldumben

canım merak etme böyle yavaş yavaş gelişicektir hem doktorun dozuda arttırmış sen onun dediklerini uygula gerisini kafana takma..
bilyosun stres bu yolda en büyük düşman.....
anladığım kadarıyla 1 den fazla yumurtan var belkide ikizlerin olcak:))))))

bence bal çörek otunu sadece eşin yesin sen yemeyi bırak canım ilaçla birlikte ters etki yapıyo....

ben yiyordum bugünden sonra yemem bakalım yarını iple çekiyorum ilaç raporu çıkartacağım gonol 300 alalım dedik iki kutu birde çatlatma iğnesi inşallah nasip olur hayırlısı önce ALLAH nasip etsin hepimize en hayırlısını

hadi bakalım hayırlısı olsun canım ...
inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.....:Saruboceq:

tatlıcık gittim güzelim 9.küsürmüş moral yerlerde salı günü 13.günü iğneyi bugün137 çıkardı yarın ve pazar günü 150 dedi pazartesi görüşelim dedi olmazsa gene büyümezse tedavi iptalmiş nasıl üzüldüm anlatamam sinirlerim bozuldu pazartesi gelmez artık aman

üzme canım kendini daha sona gelmiş değilsin inşallah büyür....

bak daha öncede bahsetmiştim bende de böyle oldu 2. aşılamam yapılacağı zaman takviye olsun diye çörek otu karışımı yedim 16 gün iğne vuruldum 14milimin üstüne inatla çıkmadı yumurtam 21. gün iptal ettik....

ilk kez gelmişti böyle bişi başıma daha önce klomenle büyüyen , iğneye hemen cevap veren yumurtalar o ay büyümedi çok üzüldüm ağladım...

sonraki ay soğan kürü denedim 15 gün yılmadan içtim bi sonraki ay 5 gün klomen 5 gün de 37buçuk iğneyle 23mm boylarında 4 yumurtam oldu....

yani bu işler kısmet işi Rabbim vermicekse çıkıyo böyle aksilikler...

bikaç gün önce birinin yazısını okudum kızın yumurtası 8 mm de kalmış doktor iptal edelim gelişmiyo yumurtan demiş sonra kız o ay adet olmamış bi test yapmışki hamile yumurtalar sonradan birden bire gelişmiş ve adetini beklerken bebeği gelmiş.....

hiç umudunu kaybetme kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz canım.....

çok sağol tatlıcık çok güzel moral verdin kardeşim inşallah 9 küsürlerdeymiş deniycez bu yola çıktık dedi eşimde artık durmak kaçmak yok illa deniycez inatla bebeğimiz olacak dedi hastanede onada bağırdım sonra üzdüm ağladım hiç kaderim yok türünden laflar söyledim 8 senedir tedavi olurum tamam arada büyümez ama bu defa yaşım da geçerekten biraz üzüldüm hani 25 yaş sonrası yumurta rezervi azalıyor daha geç büyüyor daha geç çatlıyor falan aman ne bileyim ya tam nostaljik oldum sigara falan içesim geldi çörek otu yemiycem ama ters tepebiliyor demekki hayırlısı......................

hı birde 13 günü salı o gün den sonra ilaç verilmiyor diye biliyorum 17.güne kadar ultrason takibi falan filan offffffffffffffffffffffff

canım benim okadar iyi anlıyorum ki seni bende bugün Rabbime yalvardım eger hamile degilsem adet oliyim, boşuna heveslenmiyim diye ....

bakalım bugün 30. günüm belki yarına kadar olmazsam test yaparım ama okadar çok yoruldumki negatiften...

umudumuzu kaybetmeden beklicez arkadaşım başka çaremiz yok......

tatlıcık ne yaptın güzelim ben hafta sonu giremiyorum nasıl yaptın mı tahlil inşllah hiç ummadığın anda gelir meleğin bakalım bende gideceğim bu gün nasıl olacak merak ediyorum hayırlısı

tatlıcık gelişmiş canım yumurtalarım ama yine ohss olma iskim varmış yarın e2 tahlili yapılacak inşallah şişmem

tatlıcık gelişmiş canım yumurtalarım ama yine ohss olma iskim varmış yarın e2 tahlili yapılacak inşallah şişmem

canım benim ya inşallah olmassın...

inşallah gelişen yumurtaların bebeğe dönüşürler:))))

bugün adetten 3 gün geciktim...
3 gün önce idrar testi yaptım negatifti...
pek umudum yok inşallah kistte yoktur..
bi hastalansam tekrar soğan kürü yapıcam 1 kaç ayda kendime mola vericem....
artık çok sıkıldım doktora gitmekten....

bende sıkıldım üzülme ne olur bende korkuyorum benim ohss çok ağır geçmişti sağ tarafta 4 tane gelişmiş soldada irili ufaklı gelişmiş işte çatlatıcıdan sonra diyo doktor hepsi büyürse diye korkuyoruz yarın e2 yapılacak bakacak ohss ye gidiyor mu diye inşallah olmaz sabahtan gideceğim

canım ya Allahım yardımcın olsun ...
inşallah çıkmaz öyle bi sonuç...
ilacın dozunumu ayarlayamıyolar acaba?

gittim bende pcos olduğu için ohss olmamam kaçınılmaz ama hayırlısı tedbirimizi baştan alacağız bu defa öğleden sonra gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…