tatlıcık nerlerdesin e2 değerim 3038 e çıktı bu gidişte hastaneyi mesken tutacağız
tatlıcık rüya bitti kanam oldum olmadı kırmızı kart gününden 5 gün önce oldum daha tahlile bile gitmeden offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
canım benim inşallah kırmızılar seni bekletmez bende diyorum yoksa hemen gelsin adetim diye senin aşılamada adet gününde geldimi
bende hem ohss oldum hem hamile kaldım korkma biraz çekersin gebeyken bebek 7 haftalıkken falan geçiyor hiç merak etme tüp bebek mi aşılama mı yolun açık olsun
bende çok zor günler yaşadım ciğer film ay o günler gitsin bidaha gelmesin yaşadığımız nefes aldığımız hergüne şükürler olsun hamilelikte benim şişlik hemen gitti bana bi daha şişersin dediler ben inadına çok zayıfladım 11 haftalıkken düştü idrarımda aşırı enfeksiyon vardı birde ben ağrıya dayanamadıkca ağrı kesici yaptılar ama dediler bak hamile kalırsan bebeğe bi şey olur diye aman ne bebeği kendi canım dedim ama şişlik geçince bebeğin derdine düştüm çok güzel gidiyordu kalp atışını varıncaya kadar çok yukarda tutunmuş dedi sonra bir kanama aman sen boşver böyle şeyleri senin çoğul gebelik herhalde değerlerin çok yüksek yolun açık olsun merak ettiğin şeyleri sor bol su iç güzelce sırt üsttü yat
allahım yardım etsin hepimize çok zor günler geciriorum inşallah allah hepimize hayırlısını versin güzelim.
kist oldum kızlar korunma hapı
merhaba kızlar bana vermemiş doktorum korunma hapı kendisi gider demiş adetle iner büyütülecek bi şey yok demiş asistan doktor beni baya korkuttu neyse gelecek ay adetle gelsin klomenle yapalım iğne kullanmıyacağız bundan sonra demiş eşime tüp bebekte bile klomenle deniyecekmişiz bilmiyorum nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?