Gelme dedi

Gurur yapmanizi gerektirecek bir durum yok bence. Sizinde telefon yuzunuze kapansa o an ki sinirle sizde gelme diyebilirsiniz, esiniz ozur dileyip gonlunuzu aldiginda uzatmayin derim. Bu defa gururu bir kenara birakin ve bir aydir hazirlandiginiz basbasa tatilin keyfini cikarin. Bugunler geri gelmeyecek...

Hayır normalde çok iyi anlaşan bi çiftiz. Doğru düzgün tartışma bile olmaz aramızda. Çok sinirlendirdiniz için ben kapatıyorum uğraşamam dedim öyle kapattım konuşmasına fırsat olmadan.

Ama çok kırıldım nasıl heyecan yaptığımı biliyor ne kadar ihtiyacım olduğunu biliyo . Sonuçta İstanbul’da ondan başka işim yokki yanında istemedi beni.

Bazı insanlar da şu "telefonu karşı tarafın suratına kapatma" meselesini inanılmaz takar ve kibir derecesinde önemser.
Yaptığınız çok saygısızca.
Merak etmeyin özür diler barışır gidersiniz eşinizin yanına.

Evlenmişsiniz, coluga çocuğa karışmışsınız. Küstüm, telefon kapadım, kibirlendim, asla gitmem, özür dilerse gideyim mi gibi kavramlardan ayrılın artık. Tolere etmeyi, dengeyi kurmayı, suratina telefon kapatmak gibi (ki bu saygisizliktir) alışkanlıklardan sıyrılmanizi öneririm.

Onun dışında 7 aylık bir bebek 2 gün anneden ayrı kalmamalı bence, henüz çok küçük.

Tam olarak mevzu bilinmiyor yani adamın yüzüne telefon kapatmışsınız ... Ben sinirlensem bende derdim eşime o kadar yolu gelme değmez zaten kavga ediyoruz diye ...Eğer konu ciddi değilse eşiniz sinirle söylemiştir sizi istemese sorun ne diye mesaj atmazdı bence ... Bence özür dilerse gidin ve 2 gün tatil yapıyor ... Sonra insan pişman oluyor .. Saçma sapan şeyler yüzünden en güzel şeyleri erteledigimiz o kadar çok şey varki eşimle benim çoğuna pişmanım .. Bu zamanlar bidaha gelmicek

Aramızda sorunlar olabilir, gerilebiliriz. Tartışırız tabi ki ama böyle olunca hemen rest mi çekmek lazım? Ne kadar ihtiyacım olduğunu biliyor. Beni yalnızlaştırmaya çalışmak değil mi bu?
Çok hassas düşünüyorsunuz bunalmışsınız ama sizin telefonu yüzüne kapatmanızda rest çekmek oluyor.yani tek taraflı bi hata değil.sizde bi anlık sinirle yapmadınızmı sonuçta.onunda o sinirle ağzından çıkmıştır.madem bu kadar heves ettiniz özür dilerse uzatmayın

7 aylık bebeği nasıl bırakıyorsunuz

Ooo iyi cesaret 7 aylıkmış daha. 10 buçuk aylık bebeğimi 2 gün bensiz bıraksam bana küser sanırım. Bunalıma girer, memeyi reddeder büyük ihtimal. Siz emziriyor musunuz?

Bebeğiniz çok küçük ne kadar uslu bir bebek olsa da sizin kokunuzu ister,mutsuz olur.Gidecekseniz bebeğinizi de götürün o da babasını görsün.

Ben olsam hayatta gurur yapmazdın giderdim ben geldm beni al diye de arardım, kendinize iyi geleceğini düşündüğünüz 2 günü katletmeyin gurur yaparak

Kibir derecesinde gurur demişsiniz, kötü özelliğim demişsiniz. Neden bu özelliği değiştirmek için çabala mıyosunuz? Eşinizin suratına telefon kapatıp, sebebini sorunca da agresif ve atarlı bi cevap vermişsiniz. Sinirle gelme demiş, bende yerinde olsam aynısını söylerdim muhtemelen. İlk atağı yapan sizsiniz. Siz gelme kelimesinden incindiyseniz, eşinizde insan, erkeklerinde duyguları var... suratına telefonu kapattığınız için incinemez mi??? Ya bu konuda değişmeye çabalayın, ya da bu kibir derecesinde gururunuzla daha çok üzülürsünüz

Bu gurur yüzünden sofraya küsen, konuşmayan, yanaşmayan insanlar en sinir olduğum insanlar.
Hayir yani sizler gurur yapınca karşıdaki aaaa ne kadar gururlu takdir ediyorum demiyor yani, sadece kendinizden soğutuyorsunuz.
Bırakın şu gururlarınızı ölümün yaşı yok her an herkesi bulabilir.. Sevip sevilin kıymet bilin..

özür dilerse uzatma bence kendine iyilik yap ve git biraz nefes al bir daha bu fırsat eline geçer mi hem ikinizede iyi gelir

Uzatılacak birşey değil
Bence sırf 2 gün olduğu için değmez gelme demiştir.
fakat sizin bir anlık piskolojinizi düşünememiştir.
Bence kırmayın birbirinizi 3 günlük dünya...
Kolaylıklar dilerim,ayrıca anneciğinize de geçmiş olsun...

Ooo iyi cesaret 7 aylıkmış daha. 10 buçuk aylık bebeğimi 2 gün bensiz bıraksam bana küser sanırım. Bunalıma girer, memeyi reddeder büyük ihtimal. Siz emziriyor musunuz?

Hatta "sen benim annem olamazsin naaayiiiirrr" diye tepki verir. Butun hayati boyunca, 7 aylikken 2 gunlugune annesinin gitmesini aklindan bir turlu cikaramaz. Dermansiz dert olur çıkar bu durum. Ammannn yarabbiiiii...

telefon kapatmak ne zamandan beri kötü huy oluyor ki? sen telefonu kapatmışsın adam da gelme demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…