Aksi yorum yapanlar aynı şeyi siz annenize yapsanız annemi basımın ustune koyarım anneye oyle laf denir mi derdi. Ne yazık ki anne ve evlat olmak sadece sıfatlarla yasanıyor. Oysa anne evlat olmak yasanmıslıklarla ilgilidir.Annesi tarafından daha gitmeden kendi evim sandıgı evden kovulmak bu ilişkiyi anne kız ilişkisi yapmaktan cıkarır.
evet aynen böyle derdim.
çünkü ben gencim. çünkü şimdi enerjim var, misafir de ağırlarım, uykusuz da kalırım, çocuklarıma da bakarım.
annem bana 25 yıl bakmış, ben onu 1 ay misafir ederim nedir yani?
(bizde herkesin aklı başında şükür, kimse kimseye 1 ay gitmez. )
ama 20-25 yıl çocuklarıma bakıp, her şeylerini yaptıktan sonra da uzun süreli çoluk çocuk bana gelsinler istemem.
bu bencillikteki insanları anlamıyorum. gerçekten kimse hak etmiyor mu ya hayatının seçimlerini yapmayı?
hadi bir yaşa kadar çoluk çocuk, iş güç, insan zaten sürüklenip gidiyor, tam yaşlılıkları başlamadan rahat edecekleri bir kaç senede mi istedikleri gibi olmasın?
annesinin isteği ile kızının isteği aynı olmak mi zorunda?
ayrıca kocamı karıştırma diyen konu sahibi o kadar ramazanı anlamlandırmak istiyorsa, anne-baba-çocuk ayırmadan, çocuğuna ramazan sofrası öğretsin evinde.
eşim anlayışlı demekle olmuyor. hangi geleneksel ramazanda kadın kocasını 1 ay ne yer ne içer diye düşünmeden, çocuğuna evde ramazan öğretmeden, çıkar annesine yerleşir?
işinize gelince geleneksel, anneanne bizi kabul etmiyor, kızını misafir görüyor, işinize gelince modern, kocam çok anlayışlı.
oldu canım.