- 20 Haziran 2020
- 869
- 1.604
- 63
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin hanimlar basima boyle bir durum gelen var mi ne yapmam gerekir bilemiyorum..
Bir arkadas grubumuz var Birbirimizden kitap alışverişi yapariz sık sık kitaplara karsi cok hassasim alinan kitaplarim geri gelsin isterim bende okuyunca hemen veririm iyi de bir okuyucuyum bu gruptan bir arkadaş kac tane kitap aldiysa hiç gelmedi kac kere istememe rahmen de gitirmedi artik bende istemedim. Yada lazim oluyor makyaj malzemesi kiyafet kitap oyuncak mutfak esyasi istiyor veriyorum sonra haber yok ben geri isteyince getiriyor yada ben almaya gidiyorum . Bu huyu disinda cok cok iyi biri siz olsaniz ne yapardiniz yani bende oldugunu bildigim biseyi isteyince yok da diyemiyorum
Ğ ve h harfini karistiriyorum malesef ne yaptiysam cozemedimkitaplarımı nadiren paylaşırım o da benim kadar kitap konusunda hassas olduğunu bildiğim arkadaşlarıma anca.
Bu kadar kitaplara karşı hassas olan çok okuduğunu söyleyen birinin rağmen yerine rahmen yazması da gözlerimi kanattı söylemeden geçemiycem.
Bir daha istediği hiç birşeyi vermemGunaydin hanimlar basima boyle bir durum gelen var mi ne yapmam gerekir bilemiyorum..
Bir arkadas grubumuz var Birbirimizden kitap alışverişi yapariz sık sık kitaplara karsi cok hassasim alinan kitaplarim geri gelsin isterim bende okuyunca hemen veririm iyi de bir okuyucuyum bu gruptan bir arkadaş kac tane kitap aldiysa hiç gelmedi kac kere istememe rahmen de gitirmedi artik bende istemedim. Yada lazim oluyor makyaj malzemesi kiyafet kitap oyuncak mutfak esyasi istiyor veriyorum sonra haber yok ben geri isteyince getiriyor yada ben almaya gidiyorum . Bu huyu disinda cok cok iyi biri siz olsaniz ne yapardiniz yani bende oldugunu bildigim biseyi isteyince yok da diyemiyorum
Kitaplar konusunda cok hakilisiniz vende sevmiyorum birilerinden odunc bisey almayi cok zorda kalmasam almam tabiYıllar önce 3 roman birden verdiğim kişiden kitaplar geri gelmedi isteyemedim haliyle. Bir müddet sonra baktım kendi kitaplığında sergiliyor onları. "Aa bunları benden almıştın" dedim yooo onlar benimdi zaten demez mi? Hiç düşünmemiştim o zamana kadar kitap üstüne adımı yazmayı falan, şimdi hatta mühür gibi şeyler de oluyor örneğin Ayşe'nin kitabı gibi basılan.
Ben bunun üzerine akıllanmayıp tez yazarken kullanırım diye aldığım, sonra başka tez yazdığım için yararlanmadığım 3 ciltlik akademik yayının 2 cildini bir sınıf arkadaşıma yararlanması için verdim. O da 4 sene bitti daha gelmedi. İlk başlarda "ayy kitapları vermem lazım sana" dese de şuan sosyal medya dışında selamımız bile yok.
Şuan kitap konusunda eskisi kadar hassas değilim, hatta okuduklarımı birilerine vereyim diye bekliyorum. Çok birikirse kütüphaneye veriyorum hatta. Tek içimin yandığı o akademik yayındır. Onun dışında zaten kimseyle bir şey takas etmem, annemin kayinvalidemin kabı 3 gün evde fazla kalsa bana afakanlar basar vermem lazım diye.
Ben bisey isteyemem istesem de bozulur vir sey olur diye kullanamam emanet konusunda hassasim biraz sanirimSen de ondan birşeyler istemeye başla.
Cok teşekkür ederim hemen bakıyorumKomsumun Esyalarima ve Evime Zarar Vermesi soyle bir konu var bakin isterseniz sizin icin buldum.