Bu ne acele canim.Kiminle olursa olsun modunda olsaydım bu yaşta bekar olmazdım
Ben üç aya takilmadim.esimle yeni tanıştığımız ilk günler ne zaman istemeye gelelim diye canımı yemişti.neticede 3.ayimizda nisanlandik.bazen çok aşık olursun ve böyle çılgınlık yapabilirsin.ama siz sanki,evde kaldım kim olursa olsun evleneyim diye düşünüyorsunuz.karsi tarafın maddi ve manevi durumu evliliğe hazır mı?ya da gerçekten duygularından emin mi?birde 5 yas var aranizda,size uyum sağlayabilecek mı bunlar önemli.babasida hastaymış,şahsen benimde aile üyelerimden biri ciddi hasta olsa, evliliği dusunemezdimNeden kadının düşmanı kadın anlamıyorum 3 ay erken deyip geçin dalga geçmrk niye küçük ildesiniz toplum baskısı var evde kaldın modu
Ben sizi anlıyorum konu sahibi.toplumun hele küçük yerlerde ki bu iğrenç baskısını yakın arkadaşlarımdan biliyorum.insani öyle bunaltiyorlar ki.her gördükleri yerde evlenmiyormusun,hadi geç kaldın,bak çocuk için yaşın geçiyor diye diye bunaltiyorlar insanları.herkes umursamaz olmayabiliyor,benim arkadaşım da çok takiyor çünkü selam veren evlilik soruyor.ama bu yüzden yanlış karar vermeyin.ustelik yaşınız gerçekten geç değilAynen bu toplum baskısı yüzünden çok yıldım belki de o yüZden evlilik modundayım bekar olunca işyerinizdeki 40yaşindaki evli adam bile sapıkça bakış atıyor size
Ay sacmalama ya yasim 33 daha evleneli 5 ay oldu ve hamileyim.onlarin dedigine gore hamile olmamam gerekiyordu simdi.Memurum ama çalıştığım iş yerinde o okumuş diplomalı cahiller bile benimle dalga geçiyor yok bu yaştan sonra çocuk olmazmış 40 yaşına kdr bekar kalanları ikinci olarak bile almazlarmış sonra bi kız geliyor Yen’i evli ay yaşım 28 hemen çocuk yapmam lazım sonra zor olur çocukla uğraşmak benim yaşımın 31 olduğunu bile bile bana laf çarptırıyor
Ben3 ay bu beklenti için erkekn beş yaşta küçük sizden ilişkiye başlarken beklentilerinizi ortaya koysaydınız oda sizde evlilikmi eğlencemi ama sizden yaşça küçük birine evlilik için baskı yapmanız belki hazır değil onun için belki daha erken bunları düşünmeliydiniz 7 8 yıl bekleyenleri gördük burada
Ya bi bırakın şu muhabbetleri belliki sevgiline güvenmiyorsun bunların hepsi bahaneÇok haklısınız bir de sizden küçük olunca sürekli bakımlı olma modları Aman gözü taze çıtırlara kayar mı
Ya bi bırakın şu muhabbetleri belliki sevgiline güvenmiyorsun bunların hepsi bahane11 yıldır birlikteyim eşimle hiç çıtıra bakar sorunları yaşamadım kiloluyum hiç makyaj yapmam düz bir kadınım eşimde tam tersi süslü püslü bir adam aşk yoksa vs mankeni gibi olsan ne fayda
3 ayda adamı nikah masasına oturtum bendeBen7 sene sonra evlendik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?