1 - 5 yas kucuk bir erkek ile ne isiniz var ?
2 - Madem ki kucuk bir yer yari yolda birakilma korkunuz var, onun evinde ne isiniz var ?
3 - 3 ayda flört edip evlilik mi olur ? Evlilik cocuk oyuncagi degil. 15 yil birbirini taniyip bosananlar var. 3 ayda asla ama asla taniyamazsiniz. Erkekler evlendikten sonra degismez. Sadece gercek yuzu ortaya cikar.
4 - Siz kac yasindasiniz? O kac yasinda ?
5 - Sizi aileniz cami avlusunda mi buldu ? Bir tek bu erkeklerin mi anne babasi oluyor ?
6 - Nicin ona , " ben de elin oglu icin anne babami uzemem " diyemiyorsuniz?
7 - Nicin sadece kalbinizin sesini dinliyorsunuz bir kez de mantiginiza kulak verin
Erkekler " ben evlilik dusunmuyom yeaa bana gore degil evlilik kurumuna karsiyim beyaa bir imzaya mi ihtiyaci var bizim askimizim derler "
Bunun anlami sudur : her normal insan gibi ben de evlilik dusunuyorum . Soyumun devam etmesini bir erkek olarak cok isterim. Ama seninle degil guzelim. Sen işin ciddiyetini yuzune vurdugunda vın toz olurlar. Piyasadan kaybolur ustune sen suclu olursun evlilik meraklisi derler. Derler de derler. Aradan cok degil sadece birazcik zaman gecer. Şipşak anneciginin buldugu hanim kiz ile el ele avm de tutusurken gorursun. Utanmadan bakar yuzune gerilmis bir sekilde. Gozyaslarin icine akar. Harcadigin yillara, maddi manevi emeklerine , kurdugun hayallere acirsin.
Tabana kuvvet kac . hic kimse bulunmaz hint kumasi degil.
Onun gokyuzunde sana yer yok
3 ayda evlilik teklifi alsam bin türlü felakat senaryosu yazardım. Tanimadan niye evlenmek istiyo, biseyden mi kaciyo, borcu mu var, dugun gunu altinlari alip kacarsa, bobreklerimde gozu varsa vs vs.
yav saçmalama içine dert etme bunları Ben Antalya da yaşıyorum 40 yaşında bekarlar mı dersin 40 ından sonra cocuk doguranlar mı dersin 35 inde ilk evliliğini yapanlar mı dersin sen daha gençsin en güzel dogurganlık yaşı 34 pskolojini sağlam tut olur mu sevgiler.Memurum ama çalıştığım iş yerinde o okumuş diplomalı cahiller bile benimle dalga geçiyor yok bu yaştan sonra çocuk olmazmış 40 yaşına kdr bekar kalanları ikinci olarak bile almazlarmış sonra bi kız geliyor Yen’i evli ay yaşım 28 hemen çocuk yapmam lazım sonra zor olur çocukla uğraşmak benim yaşımın 31 olduğunu bile bile bana laf çarptırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?