Gelmeyen evlilik teklifi

siz hangi ilde yaşıyorsunuz merak ettim 31 yaş öle çokta evlilik için geç bir yaş değil. Kendinizi bu kadar değersiz ve yaşlı görmeyin siz öle bi modda girmişsiniz ki evde kalmış kızkurusu başklarının görüşleri sizi bu kadar etkilememeli siz kendinizi nasıl görürseniz başkalarıda sizi öle görür.

Neden kadin kadina dusman olsun yahu ? Siz cesaret edebiliyor musunuz 3 aydir cok ta guven vermeyen biriyle evlenmeye ? Demissiniz ki evlenmis olmak icin evlenseydim coktan evlenirdim.Su anda da pek farkiniz yok.Bakin ben 9 yildir kucuk ilcelerde memurun ogretmenim.Milletin ne dedigine bu kadar kulak asmayin ve fevri davranmayin.Bu da bir kadin olarak size verebilecegim en korumaci yaklasim !

Yargılamıyorum, ama bu yoruma şapka çıkartıyorum...
Ancak bu kadar güzel anlatılırdı... +100000000000

31 yaşında evlenmiş ve 2 çocuk annesi olarak, hiç birşey için hayatta geç kalınamaz!

Yasin 31.Kendini sik bogaz etme.Onun ustine de cok dusme ki sıkılmasın. Ustune dusersen kacar.Ne kadar sallamazsan okadar yaklasmasi ihtimaldir.Olacagi varsa olur.5 yas cok degil.Bu sekilde cok evlenen var.Benim cocuklu arkadasim 7yas kucuk hic evlenmemis biriyle evlendi.Kendini degersiz gorme
Mesela o qrkadasim kendini cok degerli gorur.Hatta adami is acisindan kendine denk gormez.Bunu da hissettirir.Yoksa adam bunu avucuna alir veya kolayca vazgecerdi.Oyle bir adam cunku.
Ama gercekten sallamamaya calis meekezine koyma.Kendi islerinle ilgilen.Evine asla girme evine alma.Senden kolay yoldan birseyler almasin.Olmazsa da olmaz.Zorlamamak lazim bazi seyleri.Zorlasan da olmaz cunku
HIC degilse sakin kal
Yasin gayet yerinde..Ama bunla cok oyalanma.Malum yasi sorun edebilir.Baktin birkac daha gecti olumsuz goruyorsun.Baskasina sans tanimak icin ayril.Kesinlikle deger verme hicbir erkege
Veriyormus gibi yap.Ama dozunda.

3 ayda evlilik teklifi alsam bin türlü felakat senaryosu yazardım. Tanimadan niye evlenmek istiyo, biseyden mi kaciyo, borcu mu var, dugun gunu altinlari alip kacarsa, bobreklerimde gozu varsa vs vs.

Aahahsahah.
ben bir kere aldım ilk haftada, sonra baktım müptezelin tekiymiş, sonra topuklarım kıçıma vururcasına kaçtım :)

Bu bir kısır döngü aslında. Siz çevreden baskı gördüğünüz için evlenmem lazım yaşım 31 diyorsunuz. Sizin gibiler böyle dediği için 30 yaşı ve üstü olan kadınlar evlilik meraklisi olarak damgalanıyor.

3 ayda hemen tanıdınız,emin oldunuz karşınızdakinden yani ?

yav saçmalama içine dert etme bunları Ben Antalya da yaşıyorum 40 yaşında bekarlar mı dersin 40 ından sonra cocuk doguranlar mı dersin 35 inde ilk evliliğini yapanlar mı dersin sen daha gençsin en güzel dogurganlık yaşı 34 pskolojini sağlam tut olur mu sevgiler.

Gerçekten evlilik kader kısmet yani istemiyorum desen de evlenelim baskısı kursan da olacak olan oluyor. Ben şubatta tanıstım 2 ay sonra evlilik teklifi aldım Nisan söz Mayıs nişan derken temmuzda evlendim o ikna etti aramızda 6 yaş var ve ben 32 yaşındayım her 2 taraf da ciddi ve kendini oldugu gibi ortaya koyup niyet ederse vakti de gelmişse olur. O yüzden oyaladıgını hissediyorsan vakit kaybetme derim erkekler bu konuda nettir sadece dolaylı yoldan aslında mesaj verirler istese babası ölmediği sürece adım atar istediği zaman

Daha 3 ay olmuş yahu.. bu ne acele ? Evlilik o kadar kolay alınacak bir karar değil emin olun. 3 ayda evlilik teklifi almak istiyosanız bir de kabul etmeyi mantıklı buluyosanız sizde de bir problem var bence.

Biraz rahat olun, en az iki sene tanımanız lazım birbirinizi.

3 ay çok erken
5 yaş fark varsa belki evlilik için hazır değil adam

Bir türlü gelmeyen teklif diyince yıllarınızı verdiniz sandım.3 ayda kim almışki teklifi siz alacaksınız o binde bir mucize ha olsada 3 ay böyle ciddi bi karar için çok kısa sırf evlilik olsun diye kendinizi ateşe atmayın

Öncelikle 3 ay cidden kısa bir süre evlilik için, evine girip cıkıyorum demişsin ama bu nedenle size evlenme teklıfı etmesını bekleyemezsınız eger vıcdanınız rahat olmayacaksa keske basından gidip gelmeseydiniz bu sizin tercıhınız olmus

Bence adamın yaş konusunda fikri değişecek diye oldu bittiyse getirmek çalışıyorsun . AMa yapma . Yine sen üzülürsün. Yürümeyen bir evlilik boşanma kadar kötü bişey Yok. Evlenme isteğini anlıyorum ama bu ha diyince olmuyor malesef

Bence adamın yaş konusunda fikri değişecek diye oldu bittiyse getirmek çalışıyorsun . AMa yapma . Yine sen üzülürsün. Yürümeyen bir evlilik boşanma kadar kötü bişey Yok. Evlenme isteğini anlıyorum ama bu ha diyince olmuyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…