Gelmeyen misafir

krankenschwester

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
524
1.114
28
Sinirlerim cok bozuk kizlar belki de gereksiz yere kizlar..ama insanlar neden böyle anlamiyorum
Esim yabanci birbirimizi seviyoruz 2 hafta önce kadar dogum yaptim ..

Esimim eski calistigi yerde bi kiz vardi bende sempatik bulmustum hamileyken tanistim .. babek partisi yapalim dedi
Ben normal eve kahve icmeye davet ettim esim o ben ve kizin kiz kardesi geliceklerdi ..

8 aylik hamileydim tek basima tun evi temizledim ikramliklar hazirladim bekledim
Ne gelen var ne arayan
Esim aradi kiz gelemiyorum dedi aramasaydik haber vermicekt
Beni de arayip ne özur ne bisey hic bisey gelmedi oysaki davet eden bendim..
Ciddiye alinmadim yani
Aradan bir kac hafta gecince tekrar esimi aramis kiz ( buarada is degisikligi yapti esim ) kiz kahve icelim diyince esim bama söyledi bende kizdim hayir dedim

Simdi kiz isten cikiyormus esime is imkani sormus isci lazimmi diye esimde hayir diyince beni sormus bebegi falan ..
Esimde numarami vermis yeni numarami ben tabiki sinirlendim bana sormadan numara verilmesi hos degil dedim

Kiz yazmis özur dilerimler falan aradan haftalar aylar gecti siz bu özru kabul ederniydiniz ?
Ben etmedim daha da davet etmem zaten arkadasim da degil... esim de ban kizdi negativsin insanlar özur diliyor diye..

Kabul etmek zorunda degilim ki kiz isi dusmeseydi zaten aramicakti diyorum esimin buarada cafe de mudurluk yapiyor sirf kiz calisan var
Oda iyi anlasiyor hepsiyle kiskanmiyorum ama mesafe koy hoslanmiyorum diyorum sadece .

Karisik anlatmis oöabilirim telefondan yaziyorum siz ne tepki verirdiniz ?

evet gerçekten çok basit bir konu. bu kadar negatifliğe gerek yok. özür dilemiş kabul edip dışarı da görüşülebilirdi.
mesela bize yemeye gelecek olan misafir vardı. ben çalışıyorum oğlum da bebekti o zaman. bütün evi temizleyip nerdeyse 10 çeşit yemek yaptım. 2 saat geç geldiler hem de yemek yemişler! ne yapayım kin mi tutayım bir daha yemeğe davet etmedim. çaya geldiklerinde hazır kuru pasta koydum bu yani

Olmaması gereken ama olan üzerinde pekte durulmaması gereken bir şey
Asıl mesele sizde eşinizin iş ortamı sanırım
Relax olun

Son düzenleme:
Haklısınız.
Eşinizin tepkisi de saçma olmuş.
Cevap dahi yazmayın.

Yuh cidden. Sebepleri neymiş?
Ne kadar ayıp. Tok gelsen bile yalan söyle. Belli etme dimi

Kız parti yapalım dediğinde no demeliydin.
4 kişiyle parti mi olur
Gelcekse gelirdi kahve içmeye sonra giderdi boşuna yormuşsun kendini

Esim yabanci yazdiniz kiz turk mu peki. Turkse siz haklisiniz.Yabanciysa ozur beklenmeli mi bilemedim yasayis ,kultur, dusuncelerimiz ayni olmadigi icin alinacaginizi dusunmemis olabilir :/

Kizda yabanci yani kültürle alakali degil bence özur almanlarda cok dakikdir bende 14:00 dediysem bulusmaya dakikasina gelirim yada arar haber veririm bu böyledir

Olmaması gereken ama olan üzerinde pekte durulmaması gereken bir şey
Asıl mesele sizde eşinizin iş ortamı sanırım
Relax olun
Esim fizik ve sempatikligi yönünden cok ilgi ceken birisi ve dahasi cok iyimser davraniyor ..kesinlikle bi yandan haklisiniz ...
Is yerini de cok konu etmiyorum cok fazla sonucta herkes kendi parasini cikartmak icin orda.. ama esimden de mesafeli olmasini bekliyorum dogal olarak .

Benim takildigim gelemicegini haber vermemesi ve ustune ben yokmusum gibi direk esimle muhattap olmasiydi kizin .
Ve esimin bu konuda udtume gelmesi .. logusalik hormoblarimdan dolayi böyle hassasim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…