Gelmeyen misafir

Parti icin degil kahve icmeye cagirdim ama aksam yemegi vakti olunca ben tabi hazirladim onca seyi o halimle
8 aylık hamilesin tüm evi temizlemişsin azcık kendi değerini bilsen hiç bu kadar üzülmezdin kusura bakmayın çok hareket edemiyorum dilerseniz bi kafede içeriz laflarız dağılırız diyebilirdin ne diye kendini yordun başkaları için

Suan dogum yaptim olay 2 bucuk ay önce kadar yasandi ve dun özur geldi..:)) asil uzuldugum noktada oydu zaten

Suan dogum yaptim olay 2 bucuk ay önce kadar yasandi ve dun özur geldi..:)) asil uzuldugum noktada oydu zaten
Sağlıkla büyütün
Bu konuda tavrınız net olsun
Kız akraba değil birşey değil yabancı biri o yüzden sallayın gitsin eşiniz de negatifsin derse evet negatifim elin kızıyla görüşmek zorunda değilim bi daha bana bu konuyla gelme de

Iş arayisi için sizi aracı tutmak maksadı.. eşin için çok problemse tamam ozrunu kabul ettim sağol der kapatirdim Devam ederken soğuk davranırdım ...

Ben şuraya takildim neden eşinizi arayıpta kahve içelim diye eşinize teklifte bulunuyor bana hoc masum gelmedi bence eşiniz arasına mesafe koymalı
Ve haftalar sonra gelen özrün de bir anlamı yok boşverin

Özrünü kabul ederken laflarınızla dövüp, araya maksimum mesafe koyabilirsiniz.

“Özrünüzü kabul ediyorum. Ama yaptığınız hiç hoş değildi. 8 aylık karnım burnumda hamile halimle temizlik yapmış ve ikram hazırlamıştım. Arayıp gelmeyeceğinizi önceden haber vermediğiniz gibi, beni arayıp “kusura bakmayın” bile demediniz. Özrünüzü kabul ediyorum. Ancak yaptığınız şey ve aylar sonra özür dilemeniz sizin kişiliğiniz hakkında (sorumsuzluk ve kabalık gibi) hiç hoş olmayan şeyler gösteriyor” tarzı bir şey yazabilirsiniz.

Böyle bir mesajı göndermeden önce eşinize gösterirseniz muhtemelen şu anki duruma razı olup, “aman yok gönderme” diyebilir.

Cok guzel bir mesaj buyuk ihtimalle evet , abartiyorsun diyecektir esim ..

Ben şuraya takildim neden eşinizi arayıpta kahve içelim diye eşinize teklifte bulunuyor bana hoc masum gelmedi bence eşiniz arasına mesafe koymalı
Ve haftalar sonra gelen özrün de bir anlamı yok boşverin
Bende cok rahatsiz oldum bu durumdan ama ustunde durmadim cok fazla .
Esim hic aramaz devamli kendisi arar esimi bende bugun numarasini sildim kizin esimin telefonundan .

Söz verip gelememsine birşey diyemem acil bir problem olmuştur vs .. ama haber vermemesine takılırım.ama msj atmam ben. atarsanız bile keşke gelmeyeceğinizi haber verseydiniz deyin çok uzatmayın lafı.karnım burnumda temizlik yaptım falan demeyin. karnınız burnunuzda olmasaydı yaptığı şey kabul edilebilir mi ? tabiki hayır.
Birdaha da o şahısla hiçbir programa dahil olmam.

Böylesine ben de yüz vermiyorum .
İyi yapmışsınız da eşinizle tartışmaniz olmuş biraz daha alt volumden girin hastayım vs. Uydurun bir şeyler gereksizin biri için tartismayin

Böylesine ben de yüz vermiyorum .
İyi yapmışsınız da eşinizle tartışmaniz olmuş biraz daha alt volumden girin hastayım vs. Uydurun bir şeyler gereksizin biri için tartismayin
Cok rahatsiz oluyorum resmen sanki cok iyi dostlar gibi konusmalari mesajlari oluyordu suan da olaydan sonra esim de mesafe koydu ama biz kadinlar gibi bakamiyor erkekler malesef..
Hatta Whatsapp grubu kurmuslardi

baska bir kiz daha vardi sabahin 7 sinde esime Whatsapp dan naber yazmisti .. diyorum bu kadar arkadasca olma mesafe koy diye .. cunku bizi yipratiyor .. ayrica sabahin 7 sinde mesaj atma cesareti buluyor

Baska kiz arkadaslarida var bu sekilde saatleri sasirip yazan olmustu sanirim evli oldugunu mesafe konmasi gerektigini kestiremediler ..
Böyle olunca ben yaziyorum esiyim bu saatte acil bisey mu vardi diye ..
Arkadasiyla ailecek görusmek istesem de bu hareketlerinden sonra icimden gelmiyor ... evliligimizi tehlikeye atiyorsun dedim dunden beri özur dilerim haklisin diyor kizin gec gelen özru uzerine

Son düzenleme:
sızın kızmanız SEBEBInızı bı yana koyarak , her ne olursa olsun ne munasebet esımın ısyerınden kız arkadası ve kızkardesı evıme gelıyor. kabul etmezdım kı zaten. ozellıkle kadınlar kulubu ıle tanıstıktan sonra.
hanı ısyerındekı bı suru kız toplanır o ayrı.
sızın konunuza gelcek olursak esınıze herseyı bellı etmeyın sızde. dıs kapının dıs mandalı netıcesınde bu kızlar. kız sızı aradıgı zaman o kım kı ozurunu kabul etmıceksın de bu kadar kırılcaksın, bunun yerıne canım bu aralar cok yogunum ben sana haber verırım tarzında konusursan emın ol kı senden haber beklıcek .yanı buyutmenın kızmanın ozellıkle o kızı eve sokmanın hıc anlamı geregı yok bence

Karışık anlatmanızın telefondan yazmanızla ne ilgisi var? Hepimiz telefondan yazıyoruz zaten. Ayrıca kızın üzerinde düşünmeye bile değmez. İstemeden de olsa böyle bir nezaketsizlik yapıldığında özür dilenir ve hemen telafi edilir. Kızın işi düşmese aklına bile gelmeyecekmiş.

Affetmezdim kesin ve net !
Dalga mi geciyor gelicem yok yokk gelemicem .Ayip bee !
Bi de zahmet edip arama geregi bile duymuyor hanimefendi..
Siz arayinca öğreniyorsunuz ...
Bi de o hamile halinizle ev temizlemis ikramlik hazirlamissiniz .insan bunlari düşününce daha cok sinirlenir.
Numarayi falan engellemezdim ama her gelmesi icin aradiginfa bahane bulurdum ve yaptigi terbiyesizliğide söylerdim..

Çok haklısınız işi düşmese aramayacakmış
,ne tuhaf insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…