- 3 Temmuz 2008
- 1.557
- 2.848
- 333
- Konu Sahibi krankenschwester
-
Bende öyle dusunuyorum ama esime kalsa hepsi cok arkaadasca masumca :)(
E işte ilgi görmek hoşuna gidiyordur canım :) Ya da cidden çok saf eşin. Ben çok çemkirdim zamanında, hatta sabahın köründe mesaj atıyordu personeli falan bir gün bir çemkirdim o da personeline senin yüzünden eşimle aram bozuluyordu demiş bir daha olmadı:)
Ben elalemin evli adamına sabahın köründe mesaj atsam mesela???
Yuh cidden. Sebepleri neymiş?
Ne kadar ayıp. Tok gelsen bile yalan söyle. Belli etme dimi
valla tavırlarını görsen daha da şok olurdun. geldiler sofraya oturdular ikisi çorba içti tek. sonra adam ben içli köfte yemem sarma yemem dedi. hayır ortada duruyor ister ye ister yeme! iki tabak getirdim servis olarak bize tek yeter dediler onu da yemediler!
avm de gezmişler gezerken acıkıp yemişler!
bak bir kere eşim arkadaşına söz vermiş çaya gelicez diye onu da bana demeyi unutmuş. annemler geldiler yedik içtik koca pastayı bitirdik arkadaşı aradı gelmiyor musunuz diye annemleri bırakıp gittik hemen. kadın ne ikram yaptıysa hepsinden birer tane yedimkusacaktım nerdeyse perişan oldum ama yine de yedim yani
aslinda baska seylerde yazmak istiyorum ama ortalik karismasin simdi :)Beni rahatsiz eden ikinci nokta :)
Tesekkur ederim
Dunden sonra umarim bi daha cesareti olmaz , ilgi duymak hosuna gidiyor sanirim zaten hangi ortama girse kolayca isini halletirtebiliyor sempatikligi konuskanligi ve guleryuzlulugu sayesinde...
Bense daha mesafeli daha ciddiyimdir .
Son olur umarim daha 3 kisi yuzunden aramiz bozulmaz
hatta engelleyin derim benBende cok rahatsiz oldum bu durumdan ama ustunde durmadim cok fazla .
Esim hic aramaz devamli kendisi arar esimi bende bugun numarasini sildim kizin esimin telefonundan .
Acaba kiz esimden mi hoslaniyor konusu mu ?aslinda baska seylerde yazmak istiyorum ama ortalik karismasin simdi :)
erkek tarzinda biri olmasi duygulari olmadigi anlamina gelmez amaAcaba kiz esimden mi hoslaniyor konusu mu ?
Sanmiyorum yani hic öyle dusunmedim kiz erkek tarzinda biri .. acik sözlü sözünü esirgemeyen biri bu huyundan dolayi belki arkadas olabiliriz diye görusmeye adim atip davet etmistim , onun istegi de uzerine ..
Buyuk bir ihtimal sadece cok saygisiz bir yapisi var
Bende sizin gibi dusunuyorum evlenince insanin hayati bakis acisi degisiyor .. duygulari olabilir bilmiyorum esim bilseydi buyuk bir ihtimal söylerdi saniyorum umuyorum ..erkek tarzinda biri olmasi duygulari olmadigi anlamina gelmez ama
ben çok kıllandım bu kizdan evinize gelmeye calismasi bir anda vazgecip arama geregi bile duymamasi
belkide duygularindan esinizin haberi vardir birde ben su evli insanlari arayipta gel bi kahve icelim.diyen bayanlarida hhic anlamadim ben esimi hic sıkmam kiskanc degilim bensiz heryere gidebilir ama bu durum beni gicik eder karini birak gel benle kahve ic cok sacma
Bekar hayatı bitti hiç kusura bakmayacak.Cok rahatsiz oluyorum resmen sanki cok iyi dostlar gibi konusmalari mesajlari oluyordu suan da olaydan sonra esim de mesafe koydu ama biz kadinlar gibi bakamiyor erkekler malesef..
Hatta Whatsapp grubu kurmuslardi
baska bir kiz daha vardi sabahin 7 sinde esime Whatsapp dan naber yazmisti .. diyorum bu kadar arkadasca olma mesafe koy diye .. cunku bizi yipratiyor .. ayrica sabahin 7 sinde mesaj atma cesareti buluyor
Baska kiz arkadaslarida var bu sekilde saatleri sasirip yazan olmustu sanirim evli oldugunu mesafe konmasi gerektigini kestiremediler ..
Böyle olunca ben yaziyorum esiyim bu saatte acil bisey mu vardi diye ..
Arkadasiyla ailecek görusmek istesem de bu hareketlerinden sonra icimden gelmiyor ... evliligimizi tehlikeye atiyorsun dedim dunden beri özur dilerim haklisin diyor kizin gec gelen özru uzerine
Cok haklisiniz , bende gercekten direk suratina söyleyen bayanlardanim malesef hic akillica degil biliyorum , söylediklerinizi mutlaka degerlendiricem , bana cok artisi oldu su yazdiklarinizin , en azindan yaptigimi görmeme neden oldu ..Bekar hayatı bitti hiç kusura bakmayacak.
Görüşsun ama belli usul cercevesinde olmalı bu erkek arkadaşı olsa da aynı olmalı .
Düzenli hayat için evlenir insan abuk sabuk hareket etmenin manası yok. Ama siz dediğim gibi bı aslan terbiyecisi gibi biraz alttan alttan yavaştan gidin dan diye suratına söylerseniz bence teper . Gerçekten kendinizi ispatlamak gibi bir derdiniz yoksa( bunu söylüyorum bazı zeki hanımlar ben farkederim ben her şeyi bilirim havasına girmeye bayılıyor erkekler bundan hiç hoşlanmaz kanımca) evliliğiniz için biraz hafiye gibi takilmakta fayda var.
Evett hep bi bahaneyle esim araniyor gercekten bana da artik tuhaf gelmeye basladi .. önceden hic art niyet aramazdim ama bana hic bisekilde yazmamasi hep esimle iletisime gecmesi beni sinirlendirdi .. hamilelik simdi logusalik hormoblari saniyordum ki yorumlarinizdan da biraz hakli oldugumu anladim , tesekkur ederim yorumunuz icinBen olsam ben de kabul etmezdim. O kadar hazirlik yapayim gelemeyeceğini söylemeye tenezzul etmesin. Bir de arsiz arsiz hala kocani ariyor iş istiyor bilmem ne. Arayı sicak tutmaya calışıyor.Ben aramaya bile utanirim. Mesaj atarsa kırgınlığınızi söyleyin.
Ya bu hanım eşinizden hoşlaniyor olamaz mı? Kahve icmek icin ariyor iş için ariyor vs. Sanki bir şeykeri bahane etmek istiyor gibime geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?