zeytinyaglipirasa Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2013 1.672 190 173 İstanbul 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Maritsa #41 babam ve oğlum derim ben!
merlininin Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2014 1.000 133 173 30 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Maritsa #42 kokosmus .!.: Requiem for a dream( bir rüya için ağıt) The pianist Esaretin bedeli Léon Schindler's List(schindlerın listesi) Malèna monicca bellucinin güzelliğine hayran kalmıştım Fight Club(dövüş klübü) Green mile(yeşil yol) aklıma bunlar geldi hepsini sıkılmadan beğenerek izledim :) Genişletmek için tıkla... hepsine katılıyorum ama bir iki eksik var rain man black american crime :)
kokosmus .!.: Requiem for a dream( bir rüya için ağıt) The pianist Esaretin bedeli Léon Schindler's List(schindlerın listesi) Malèna monicca bellucinin güzelliğine hayran kalmıştım Fight Club(dövüş klübü) Green mile(yeşil yol) aklıma bunlar geldi hepsini sıkılmadan beğenerek izledim :) Genişletmek için tıkla... hepsine katılıyorum ama bir iki eksik var rain man black american crime :)