canımz saolsun ben teeeeeee 1aydır kasıma kayık yaşıyom hemde 20 kasım oooooo asker yolu gözler gibiCanımsın sen yaaaaaa...bende sana kıyamam kuşum.....Valla sat 9 ekim bat 4 kasım benim. Kasıma kaydımmm
canımz saolsun ben teeeeeee 1aydır kasıma kayık yaşıyom hemde 20 kasım oooooo asker yolu gözler gibitur bindirdim yahuuu
daha erken canım,o yüzden testi kaale almaHem gribim hem de mutsuz hemde negatif daha bat a 7 gün var ama
en son test yaptğımda bende 7 gün önce yaptım ultra erken testle ve negatifi görünce tamamen o ayı kapattım canım bi daha test falan yapmadm.öyle bi güven varmış yani testeHem gribim hem de mutsuz hemde negatif daha bat a 7 gün var ama
benim ov.ler de inşallah koyulaşcak da ben gıdaklıcam da da da da oyyyen son test yaptğımda bende 7 gün önce yaptım ultra erken testle ve negatifi görünce tamamen o ayı kapattım canım bi daha test falan yapmadm.öyle bi güven varmış yani teste
Benimde öyle olacak bu gidişle her seferinde negatif görmek üzücüen son test yaptğımda bende 7 gün önce yaptım ultra erken testle ve negatifi görünce tamamen o ayı kapattım canım bi daha test falan yapmadm.öyle bi güven varmış yani teste
kızlarr umutsuzluk yok hadi amaaa bakın 2hamişimiz var bu süper bi haber devamı da gelecek allah'ın izniyleeBenimde öyle olacak bu gidişle her seferinde negatif görmek üzücü
kızlarr umutsuzluk yok hadi amaaa bakın 2hamişimiz var bu süper bi haber devamı da gelecek allah'ın izniylee
hahahaha valla ben de dr. randevusu aldım ona kitledim şuan kendimi bat.dan çok onu bekliyorummmmmValla bu ay spor,rejim, gezmelere ayırıcam enerjimi...Bat yaklaşınca bir tuhaf oluyoruz yaaa....Hele ben bir de geçikince kaptırdım kendimi. Düşünmicem, olmıcak gözüyle bakıcam( ki ben ne zaman vazgeçsem birşeyden o zaman oluyor hep) o yüzden vazgeçttimmmmmm batlarımdannn, vageçtimmmmm tafralarımdannnn bir ol de yeter
hoşgeldin coooneeemmmben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
neler olmuş burada yahuuuu :)
hahahaha valla ben de dr. randevusu aldım ona kitledim şuan kendimi bat.dan çok onu bekliyorummmmm
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
neler olmuş burada yahuuuu :)
iyi kiiiiiodaklan şekerim ama stres yapmadan odaklannnnnnnnnn, biz yanındayızzzzzz
canommmmmmmmmmm hoşbuldummmmmmmmmmmmmhoşgeldin coooneeemmm
hoşgördümmmmmmmm balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmHoşgeldin şekerciğimmmmmmmmmmmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?